- Konu Sahibi Sonnenschein_
-
Bende o u diyecektim sen yazmışsın. en uyandığım gibi tartılmam.Zaten troidlerde sıkıntı var.Uyandıktan bir bir buçuk saat sonra tartılıyorum.Bakıyorum parmaklar şiş bekliyorum.
Arkadaşımın nişanı için şehir dışına çıktım. Koşu, yürüyüş, diyet, her şey iptal. Yatılıyız. Mecbur böyle oldu. Çok üzgünüm.
Meyvayı akşam yememek gerekiyormuş.Sabah yiyorum.Moralini bozmaselam
sabah kalktım tartıldım 73 kiloyum.moralim bozuldu sadece şekersiz kahve içtim
işyerinde de yemedim öğlen sadece yoğurt ve salatalık yemeyi düşünüyorum.akşam da sadece karpuz
günde 3 lt su içiyorum
58 e düşene kadar devam edicem
her gün rapor vericem gelişmeleri.
akşam sadece yağsız salata mı yesem?Meyvayı akşam yememek gerekiyormuş.Sabah yiyorum.Moralini bozma
Salata, yoğurt et yada zeytinyağlı veya etli sebze yemeği yiyebilirsinakşam sadece yağsız salata mı yesem?
Canim senin yaptigin karataya tamamen ters cok alakasiz besleniyosun heleki aksam karpuz eyvah eyvah yani.bu sekilde sadece su ve kas kaybedersin 5 kiloda versen belli olmaz vucudundaselam
işyerinde de yemedim öğlen sadece yoğurt ve salatalık yemeyi düşünüyorum.akşam da sadece karpuz
günde 3 lt su içiyorum
her gün rapor vericem gelişmeleri.
Ooh afiyet sifa olsun:)Aksam mis gibi etli kuru fasulyemi yedim.ama kahvenin yanında badem ezmesi kaçırdım 2 tane.
şeftali receli yapmistim.çok kötü oldu.başında durmadan bu işlere kalkısmamali.
bugunde böyle bitti. yarına Mevla Kerim.
selam
günde 3 lt su içiyorum
her gün rapor vericem
akşam sadece yağsız salata mı yesem?
Magzasi yok canim sitesi var ama ordan siparis verilmiyo tek diye biliyorum.ben gnc'den aldim 40 liraya watsonslarda falanda varmis.kabak lifi bambu lif aktarlarda anadolu pazari yerlerde kese bulabilecegin heryerde oluyo ama ben body shoptan aldim onun fiyatini hatirlamiyorum:)
Arkadaşlar bende listenize dahil olmak istiyorum...İkinci bebeğime hamile kaldığım da Canan hocanın öğretileri ile sadece 13 kg aldım...İlk kızım da 26 kg almıstım.
78 ile doğuma girdim yine aynı yeme alışkanlığı ile bu sabah 64,6 olarak tartıdayım.
Sizinle devam ederek önce 60 sonra 57 ile bitirmek niyetim.
Yaş 40 :)
Şenay
Vallahi seni görünce kendimden utanıyorum ya helal sanaKizlaaaar gunaydinn:)58.600 -1100
Ask olsun deme oyle niye utanasin:)Vallahi seni görünce kendimden utanıyorum ya helal sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?