- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Sormak istediğim eşim müzisyen sabah 4.30 da evde oluyor.Biz iki öğün yemek yiyoruz normalde.Ama gece meyva abur cubur.Kitabı indirdim okuyorum ve yorumları çok okudum.Yedi den sonra bir şey yemek yok ama eşim şeker hastası ve 4.30 a kadar ayakta.İş yerinde ne yiyebilir yada içebilir.Ayran diye okumuştum doğru mu acaba?
Ayran icebilir evet ama yasantisi tam tersse yani gece ayakta ama gunduz uyuyosa yemek saatlerini ona gore ayarlayabilirsiniz.yani bence 7de bitirmesine gerek yok o zaman o kadar saat ayakta kaldigi icin.uykuda yakabilmemiz icin o saatte kesiyoruz yemegi.tabi bunu ben yorumladim sadece kizlarda sizi yonlendirir.
Allah sizinde evlatlarinizi bagislasin:)
Egzersiz programiniza uymaya calisin hicbisey olmasa adimlariniza dikkat edin yurumek icin firsat yaratin.
Kizlaaaar alkis istiyoruuuum koccamaan borege hic dokunmadim frambuazli bi tatli yapmistim onuda ellemedim ama acibadem kekini kokladim🙊hihih mercimek koftesi zeytinyagli barbunya yogurtlu kabak havuc kirmizibiber salatasi yedim gunu kurtardimmmmm
Sormak istediğim eşim müzisyen sabah 4.30 da evde oluyor.Biz iki öğün yemek yiyoruz normalde.Ama gece meyva abur cubur.Kitabı indirdim okuyorum ve yorumları çok okudum.Yedi den sonra bir şey yemek yok ama eşim şeker hastası ve 4.30 a kadar ayakta.İş yerinde ne yiyebilir yada içebilir.Ayran diye okumuştum doğru mu acaba?
Kizlaaaar alkis istiyoruuuum koccamaan borege hic dokunmadim frambuazli bi tatli yapmistim onuda ellemedim ama acibadem kekini kokladim🙊hihih mercimek koftesi zeytinyagli barbunya yogurtlu kabak havuc kirmizibiber salatasi yedim gunu kurtardimmmmm
Nerde buranin halki cok bos burasi bozuluyorum amaaaa��
kesinlikle kefir öneriyorum
hem tok tutuyor hem çok sağlıklı
vücut direncini arttırıyor
kefir içtiğimden beri grip olmuyorum ki devamlı burnu akan hapşuran tıksıran ateşlenen biriydim
yemek öğünlerinizi iki öğün olacak şekilde saatlerini yatma kalkma saatlerinize göre yani kendinize göre ayarlayın derim.
arada çok acıkırsanız kefir için, kesinlikle öneriyorum
Eki Görüntüle 1213808
instagram da yabancı bir blogger da gördüm basit ama hoşuma gitti bende yaptım.kilo haftasında hep bunu ekliyim..
Sabah 5:00 uyanıp sabah sporumu yapmış bulunmaktayım.
Ardına güzel bir banyo ve kahve ile güne hazır olmak ne güzel bir duyguymuş meğer
Harikasinnnn:)))nasil guzel basladi degilmi gunun:)hep oyle gecsin:)
evet kendimi harika hissediyorum
senden öğrendim
şimdiye kadar bütün diyetlerim misafir ağirlarken veya misafirken bozuldu. tebrik ederim bende bugun arkadaşıma kahve içmeye gitmiştim. bisküvili muhallebi yapmıştı cupta.ben yemedim..ama içimden şeytan bir haftada bir öğün serbest olsa diyor.pazar sabahi mesela...(söyledim bir hafta sonra bende yaylar gevsiyor.)Tutun beni arkadaslar!!!!