Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
Sormak istediğim eşim müzisyen sabah 4.30 da evde oluyor.Biz iki öğün yemek yiyoruz normalde.Ama gece meyva abur cubur.Kitabı indirdim okuyorum ve yorumları çok okudum.Yedi den sonra bir şey yemek yok ama eşim şeker hastası ve 4.30 a kadar ayakta.İş yerinde ne yiyebilir yada içebilir.Ayran diye okumuştum doğru mu acaba?

Ayran icebilir evet ama yasantisi tam tersse yani gece ayakta ama gunduz uyuyosa yemek saatlerini ona gore ayarlayabilirsiniz.yani bence 7de bitirmesine gerek yok o zaman o kadar saat ayakta kaldigi icin.uykuda yakabilmemiz icin o saatte kesiyoruz yemegi.tabi bunu ben yorumladim sadece kizlarda sizi yonlendirir.
Allah sizinde evlatlarinizi bagislasin:)
Egzersiz programiniza uymaya calisin hicbisey olmasa adimlariniza dikkat edin yurumek icin firsat yaratin.

Yemek saatlerimiz öğleden sonra 14.00 ve akşam 19.00 .Normalde de eşim işyerinde meyva yada çerez yer.Saat 12.00 de yoğurt,süt,ayran,salatalık ve cerez yer.Eve geldiğinde bir şey yemeden uyur.

Sabah

2 haşlanmış yumurta
Peynir
2 hurma
5 tane üzüm
12-13 fındık
Çay

Sorun çayıma üç şeker atıyordum ikiye düşürdümAzalta azalta bırakacağım.

Kizlaaaar alkis istiyoruuuum koccamaan borege hic dokunmadim frambuazli bi tatli yapmistim onuda ellemedim ama acibadem kekini kokladim🙊hihih mercimek koftesi zeytinyagli barbunya yogurtlu kabak havuc kirmizibiber salatasi yedim gunu kurtardimmmmm

Bravo irade diye buna derim.

Sabah

2 haşlanmış yumurta
Peynir
2 hurma
5 tane üzüm
12-13 fındık
Çay

Sorun çayıma üç şeker atıyordum ikiye düşürdüm.Azalta azalta bırakacağım.

Akşam

Taze fasulye
Etli bamya
Yoğurtlu semizotu
2 kaşık bulgur pilavı

kesinlikle kefir öneriyorum
hem tok tutuyor hem çok sağlıklı
vücut direncini arttırıyor
kefir içtiğimden beri grip olmuyorum ki devamlı burnu akan hapşuran tıksıran ateşlenen biriydim

yemek öğünlerinizi iki öğün olacak şekilde saatlerini yatma kalkma saatlerinize göre yani kendinize göre ayarlayın derim.
arada çok acıkırsanız kefir için, kesinlikle öneriyorum

Son düzenleme:
Nerde buranin halki cok bos burasi bozuluyorum amaaaa��

uyudular belkim
benim menülerim yarın sabahtan itibaren düzelmeye başlayacağı için yarından itibaren yazmaya başlıyorum
özellikle son iki hafta menülerimi yazmadım
kimseye kötü örnek olmamak için

ama bugün 3 km yürüdüm
tüm gün 3 km

Son düzenleme:

şimdiye kadar bütün diyetlerim misafir ağirlarken veya misafirken bozuldu. tebrik ederim bende bugun arkadaşıma kahve içmeye gitmiştim. bisküvili muhallebi yapmıştı cupta.ben yemedim..ama içimden şeytan bir haftada bir öğün serbest olsa diyor.pazar sabahi mesela...(söyledim bir hafta sonra bende yaylar gevsiyor.)Tutun beni arkadaslar!!!!

instagram da yabancı bir blogger da gördüm basit ama hoşuma gitti bende yaptım.kilo haftasında hep bunu ekliyim..

Geçen sene kefiri kendim mayalardım.Çok içtik ailece bu sene mayalayınca kimse içmedi.Gerçekten kefir çok sağlıklı.

Eki Görüntüle 1213808

instagram da yabancı bir blogger da gördüm basit ama hoşuma gitti bende yaptım.kilo haftasında hep bunu ekliyim..

Darısı başıma .Güzel tablo.Bende kendime spor programı yapacağım.Tibetin hareketlerini yapıyorum.Ama kardio fitnes karışık bir program yapacağım.

Menüm nasıl sizce sorun var mı?

Sabah 5:00 uyanıp sabah sporumu yapmış bulunmaktayım.
Ardına güzel bir banyo ve kahve ile güne hazır olmak ne güzel bir duyguymuş meğer

O istek cok normal canim hepimizde oluyo o ama bak tuttmussun kendini.her misafirlikte oluyo artik salata kisir gibi seyler onlari tuketebiliriz gonul rahatligiyla.gelen arkadaslarimin incecik olmussun harika olmus demeleri etkiledi beni en cok yemedigime degiyo diye dusundum ve yemedim.dolapta hala tatli falan vardi doldurdum piknik sepetine esimin is yerine gonderdim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…