Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
Teşekkürler kızlar.şu an yürüyüşten geldim o kadar iyi geldi ki hantal bedenime...şimdi dinlemeyi ve bir kahveyi gerçekten hakettim bence. sonra kışlık fasulyemi hazirlicam.birde yarina birseyler hazirlicam. abartmamaya karar verdim.herkese iyi akşamlar

Dimi ama:)nasil gecti bugunun toparlayabildinmi canim?
Evet, gayet güzel bir gündü. :) ikindi serinliginde attım kendimi sokağa, 2 km yürüdüm. Eve girerken ezan okunuyordu, hemen 1 hurma atıp sofraya oturdum. Menüm süper sağlıklıydı.

3 köfte,
1 tabak zeytinyağlı börülce,
peynir,
bol zeytin,
domates, biber
ve cok azıcık da lavas ekmeği.

Lavas koftelerin tavada kalan yağını siyirmak için, yoksa hiç yemek istemedim ama caanim zeytinyagina banmadan gecemezdim. :))

Yuruyus gercekten cok iyi geliyor insana. Iyi aksamlaaar... :)

Regl mağduruyum dün ve bugünüm ağrı günümdü.
Üzerimde acayip bir şişkinlik var. Yarın tartı günümüz, kesin kilom fazla çıkacak.
Ama sözüm var !!! 2016 yılına 46 kilo giriyorum !!!!

Aaa olur o kadar da canim:)onuda yapamicaksak olmaz olsun boyle hayat:):):)

Regl mağduruyum dün ve bugünüm ağrı günümdü.
Üzerimde acayip bir şişkinlik var. Yarın tartı günümüz, kesin kilom fazla çıkacak.
Ama sözüm var !!! 2016 yılına 46 kilo giriyorum !!!!

Ay canim benim olsun varsin fazla ciksin siskinlik bu sonucta istersen bildirme bugun sen bitince bildirirsin moralin bozulmasin bosuna

Merhaba Kızlar,

Dünkü yürüyüşün ardından gayet düz bir karınla kalktım bugün. Kendimi incelmiş buluyorum ama tartı 69.7'yi gösteriyor hala. Umarım kilo verme hızım biraz olsun artar 4 gün sonra kendi tartı günümde inşallah bu haftada 2 kg vermiş olayım..

Böyle derken eşime yaptığım tahinli çörekten bir kurabiye kadar yedim sabah. tadına bakmak istedim ilk kez yaptığım için.bunun içinde en iyi saat diye düşündüm. Ama tam buğday unlu, tahinli cevizli ve az şekerliydi. Gayet de güzel olmuştu.

bugünkü menüm:
sabah: 1 tahin çörekcik ve kahve
öğle: kısır, közlenmiş biber salatası, zeytinyağlı fasulye, ve bol çay (bu yaklaşık 15.00 da olacağı için ve uzarsa akşam yemeğimde olacak)

bugünkü sporum: dağ gibi bir ütü

kendimize iyi bakalım güzellikler...

Tartıldım nihayet.

53,7 kg.

29 temmuzda 0,6 kg aldım diye yazmamistim. Simdi ondan 2 hafta sonra üstüne 1 kilodan fazla almış olarak geri döndüm aranıza.

Tartıldım nihayet.

53,7 kg.

29 temmuzda 0,6 kg aldım diye yazmamistim. Simdi ondan 2 hafta sonra üstüne 1 kilodan fazla almış olarak geri döndüm aranıza.

Bende tartılmaktan korkuyorum deyince hani benim gibi 70 .lerdesin sandım. Bence insan bu kilolardayken sabah akşam tartılmalı zevk için ...Yaşın boyun kaç bilmiyorum ama birgün diyeceksin ki ben 53.7 kiloydum ve kendimi kilolu sanıyordum.İncecikmişim...

Tartıldım nihayet.

53,7 kg.

Verirsin hemen canim onda hicbisey yok bu kilolara varirsam ins ben kendime 2 kilo hakki tanicam hep alip verebilmek icin.uzulme

Umarim hic bi zaman oyle dusunmez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…