- 28 Şubat 2010
- 567
- 481
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Evet, gayet güzel bir gündü. :) ikindi serinliginde attım kendimi sokağa, 2 km yürüdüm. Eve girerken ezan okunuyordu, hemen 1 hurma atıp sofraya oturdum. Menüm süper sağlıklıydı.Dimi ama:)nasil gecti bugunun toparlayabildinmi canim?
Teşekkürler kızlar.şu an yürüyüşten geldim o kadar iyi geldi ki hantal bedenime...şimdi dinlemeyi ve bir kahveyi gerçekten hakettim bence. sonra kışlık fasulyemi hazirlicam.birde yarina birseyler hazirlicam. abartmamaya karar verdim.herkese iyi akşamlar
listemizi düzenledim, hatta eskisinden daha iyi oldu gibi
Sabah
Küçük dilim kavun
1 bardak süt
1 yumurta
Peynir
Domatesli biber
Çay
Ceviz
Akşam
Fırında kıymalı patlıcan
Cacık
2 ceviz
Aaa olur o kadar da canim:)onuda yapamicaksak olmaz olsun boyle hayat:):):)Evet, gayet güzel bir gündü. :) ikindi serinliginde attım kendimi sokağa, 2 km yürüdüm. Eve girerken ezan okunuyordu, hemen 1 hurma atıp sofraya oturdum. Menüm süper sağlıklıydı.
3 köfte,
1 tabak zeytinyağlı börülce,
peynir,
bol zeytin,
domates, biber
ve cok azıcık da lavas ekmeği.
Lavas koftelerin tavada kalan yağını siyirmak için, yoksa hiç yemek istemedim ama caanim zeytinyagina banmadan gecemezdim. :))
Regl mağduruyum dün ve bugünüm ağrı günümdü.
Üzerimde acayip bir şişkinlik var. Yarın tartı günümüz, kesin kilom fazla çıkacak.
Ama sözüm var !!! 2016 yılına 46 kilo giriyorum !!!!
Eveeet bildiriyorum.atilsin havai fisekler ucurun ucurtmalari:)))
Ta daaaaa 59.700 sukurler olsun gordum 5li rakamlariiii 2011 yazinda gormustum en son:)
Kesinlikle bekliyoruuum:)Tebrikler canım, arkandan geliyorum inşallah o rakamlara...
Heheheh... :) Ama bugün yine de tartilmaya korkuyorum.Aaa olur o kadar da canim:)onuda yapamicaksak olmaz olsun boyle hayat:):):)
Eveeet bildiriyorum.atilsin havai fisekler ucurun ucurtmalari:)))
Ta daaaaa 59.700 sukurler olsun gordum 5li rakamlariiii 2011 yazinda gormustum en son:)
Yok kusum bence tartil toparladin aldiysanda verirsin korkma:)Heheheh... :) Ama bugün yine de tartilmaya korkuyorum.
Tartıldım nihayet.
53,7 kg.
29 temmuzda 0,6 kg aldım diye yazmamistim. Simdi ondan 2 hafta sonra üstüne 1 kilodan fazla almış olarak geri döndüm aranıza.
Bende tartılmaktan korkuyorum deyince hani benim gibi 70 .lerdesin sandım. Bence insan bu kilolardayken sabah akşam tartılmalı zevk için ...Yaşın boyun kaç bilmiyorum ama birgün diyeceksin ki ben 53.7 kiloydum ve kendimi kilolu sanıyordum.İncecikmişim...
Verirsin hemen canim onda hicbisey yok bu kilolara varirsam ins ben kendime 2 kilo hakki tanicam hep alip verebilmek icin.uzulmeTartıldım nihayet.
53,7 kg.
29 temmuzda 0,6 kg aldım diye yazmamistim. Simdi ondan 2 hafta sonra üstüne 1 kilodan fazla almış olarak geri döndüm aranıza.