- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Hadi bakalim bekliyoruz bugun:)kacmak yok oyle bidaha:)Burada herkesin önünde söz vermeden olmayacak bu iş. Herkese, her zararlı şeye hayır demeden olmayacak bu iş. Ilk Hayır'ı da kendime demem gerekiyor zaten. :/
Yarın ilk günüm olsun. Başlıyorum. Hadi bismillah. :)
Ellerine saglik cicim:)listemizi düzenledim, hatta eskisinden daha iyi oldu gibi
Burada herkesin önünde söz vermeden olmayacak bu iş. Herkese, her zararlı şeye hayır demeden olmayacak bu iş. Ilk Hayır'ı da kendime demem gerekiyor zaten. :/
Yarın ilk günüm olsun. Başlıyorum. Hadi bismillah. :)
Bir baktım Şevval'in yarısı bitmiş, bari bugün 6 günlere başlayayım dedim. Sahurda sadece 1,5 litre su içtim. Çünkü akşamdan zaten gerekli gereksiz birçok şey yemiştim. Iftarda da inşaallah Karatay'ın yolundan şaşmayacağım. ♡
Canim bi cesit zeytinyagli yada yogurtlu salata ekleyebilirsin doya doya yersin ben oyle yaptim o kadar sey varken insanin gozu biraz zor doyuyo ama diren:)Yarın misafirim var!!! bu bir alarm durumu. karataya uygun olarak ve kendim yiyebileceğim bir mercimek köftesi geldi aklıma başka ne yapabilirim?..eşim börek ve tahinli çörek istedi. Çocuklar içinde açma yapacağım. ve kolay profiterol.
birde bişey sorucam tahin helvası serbest. yani balıktan sonra bir parça yenilebileceği. ama sonuçta içinde tahin ve yağ var(hadi onlar izinli)ama şeker de var.bu mantıkla bakarsak badem ezmesi de yenir.???!
Yarın misafirim var!!! bu bir alarm durumu. karataya uygun olarak ve kendim yiyebileceğim bir mercimek köftesi geldi aklıma başka ne yapabilirim?..eşim börek ve tahinli çörek istedi. Çocuklar içinde açma yapacağım. ve kolay profiterol.
birde bişey sorucam tahin helvası serbest. yani balıktan sonra bir parça yenilebileceği. ama sonuçta içinde tahin ve yağ var(hadi onlar izinli)ama şeker de var.bu mantıkla bakarsak badem ezmesi de yenir.???!
Canim bi cesit zeytinyagli yada yogurtlu salata ekleyebilirsin doya doya yersin ben oyle yaptim o kadar sey varken insanin gozu biraz zor doyuyo ama diren:)
Dimi ama:)nasil gecti bugunun toparlayabildinmi canim?:) Ayni şeyleri dusunmusuz. Ne guzel :)