- 23 Haziran 2014
- 972
- 327
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Kızlar!
Uzun bir aradan sonra, Merhaba.
Ara verdigine bin pişman olmuş biri var karsinizda şuan. Evet, itifraf ediyorum, siteden uzak kaldigim bu zaman zarfinda yediklerime cook dikkat ettim diyemeyecegim, ne yazik ki. Hatta hiç dikkat etmedim. :/
Hicbir bahanem de yok üstelik.
Peki bunlari itiraf edince, ne oldu? Başım göğe mi erdi? Hayır. Ama belki her seye ragmen burada motive olurum, kaldigim yerden devam ederim diye bir nebze umut taşıyorum icimde. Lutfen beni tekrar kabul edin araniza!
Temmuzu 0,6 kg alarak kapatmistim ama buraya yazmadim. Bilmiyorum, utandim sanirim. Herkes kilo veriyor, ne guzel. Ben ufacık yanlış bir sey yesem niye bu kadar agir bir sekilde sonuc goruyorum? Yarim kilodan bile fazla!!! Gercekten!
Dun ise hic tartilmadim bile. Ama heralde şuan tartilmis olsam, 53-54 olmusumdur. Yine korkunc bir durum. Ve ben bu ihtimalle karsilasmamak icin tartilmak da istemiyorum. Ahhh... Ne yapacagim, sasirmis durumdayim. Lokmalarima engel olamiyorum.
Cok guzel bir disiplin getirmisken hayatima, durduk yere bir anda her sey alt ust oldu. Yediklerimin çoğu zararli/sagliksiz seylerden olusmaya basladi artik. Durduramiyorum kendimi. Vakitler, saatler, her sey dengesini yitirmiş durumda. Hepsi yanlis, hatali, biliyorum ama bile bile hata yapmaya devam ediyorum.
Ama bunun en buyuk sebebi, hep bir defadan bir sey olmaz demek.
Bir defadan bir sey olmaz? Bal gibi de olur!
Utandigim icin buraya hic yazmayinca da iyice bosladim. Nasil olsa hesap verecek kimsem yok ya, ye gitsin. Ohh, ne ala.
Ama yine de is isten geçmeden dogru yola tekrar geri dönmek icin can atıyorum.
Insaallah basaracagim. Aca aca!
Uyanir uyanmaz tazecik limonlu suyumu ictim.oglusu alip 8 km yurudum.guzel soguk dus kabak lifiyle masaj.kahvalti yapicam simdi.kkk:)
Ama soyle bi durum varki evim bi cikolata fabrikasina oldukca yakin heleki biraz esinti varsa ben hergun pismis cikolata kokusuyla uyaniyorum😢ruyamda nutella kasikliyodum😢bu durum beni cok zorluyooo!
8 km yürümek ne kadar güzel bir şey. hem yavruşunuza temiz hava alıyor... ah bende yapabilsem. ama çok sıcak bir yerdeyim. burnumun ucunu dışarı uzatasım yok.
birde bir şeyin sürekli kokusunu duymak ondan bıktırmaz mı ya da mide bulandırmaz mı? bende öyle olur da.
ve inşallah o fabrikanın fabrika satış mağazası yoktur!
Canimmm bayramdanmidir nedir genelimizde var bu durum.bende neler yedim bi bilsen utancimdan menu paylasamadim.gozum donmjs intihar gibi yiyodum dun toparladim ama bugun aklim fikrim dolaptaki tatlida.bi kere kacirinca arkasi geliyo.bende emzirmeseydim ve bu kadar hareket olmasaydi kesin alirdim.hicbisey icin gec degil ne kilolar verdik onemli olan pisman olup toparlamamiz.insaniz sonucta nefis tasiyoruz bu kadar nimetin icinde oluyo bazen boyle.hosgeldin tekrar.kiloda alsan yanlista yesen birakma burayi birakmayalim birbirimizi toparlaniriz insaallah.
Merabayın,
Bugün kendimi çok uykulu hissediyorum. İşe gelemeyip 12.lere kadar uyumak isterdim. Sabah geciktim zaten..
Bugünkü menüm
sabah: 2 küçük şeftali
öğle: kıymalı yumurta ve salata
akşam: ne yiyeceğimi bilmiyorum. olmadı 2 yumurta daha kırarım.
*böyle bugün motivasyonsuz bir gündeyim. ama kendime söylüyorum her seferinde yaptığın gibi ikinci hafta bırakmak yok denvir.
**kimmik arkadaşımız ve aslında hepimiz, iplerin ucunu kaçırıyoruz bazen ve bence çok normal bu. bizim gibi bütün sosyal aktiviteleri yemeğe bağlanan ve harika yemekleri de olan bir ülkede normal ki bu. kendimize çok yüklenmeyelim ama. sürekli aynı kiloda kalamayız zaten. alınca da vericez elimiz mahkum...
*** birde ben hiç egzersiz olayına falan girmedim ya. hafta sonu kendime güzel bir koşu ayakkabısı alıp, haftaya en azından koşu bandının tepesinde geçirmeyi planlıyorum.
hadi toparlanalım herkes yediğini içtiğini yazsın.ne kadar spor yaptığını yazsın...
sevgiler
Hoşgeldino zaman bu haftayı es geçelim, haftaya salı gününe kadar sen de toparlanmış olursun böylece.
Eski tempomuza geri dönüyoruz
Kahvaltım:
384 kcal
%75 yağ, %11 protein, %14 karbonhidrat.
Yağ oranıma bayılıyorum ve bunu sanırım yeşil zeytine borçluyum. ♥ Siyah zeytinin yağ oranı yeşile göre çok az.
senin kilometrelerine yetişmek mümkün değildilim dışarı çıkacak kadar yürüdüğümde bile rekorum 5 km
Bende senin bu olcup bicmelerine bayiliyorum:)nasil yapiyosun bunu
Myfitnesspal diye bir uygulama var. Yediklerini, miktarini yaziyorsun sana kalorisini, oranini çıkarıyor. Ama bazi yiyeceklerin sadece kalorisi yaziyor, yag/protein/karb orani yazmiyor, ben de onlari secmemeye calisiyorum. Yoksa hesaplama yanlis olabilir, cunku Karatay'da kalorinin cok onemi yok. Gerci boyle de yine de kesin degil ama yaklasik olarak bu sekilde, iste.
Gitmeye basladi bile bak:)7li rakamlarida gorucez burda beraber:)darisi benim 5li rakamlarimin basina:))
İnşaalah canım senin boy kaç kilon aslında iyi bence boyunda uzunsa ama ben çok kilo aldım uzun zaman önce şimdi de bakalım hayırlısıyla 7lileri görsem oh be diyecem sonra hedefv 65
Yurudukce aciliyo insan canim bide dedigim gibi kendimi paralamiyorum yururken oyle salina salina degil ama kosmuyorumda normal yuruyorum.5.dakkadan sonra bosaliyo ter ama tam oluyo hem yorulmuyorum.o kadar faydasini gordumki.sende yurursun simdi havalar cok sicak ondan
bu havalar yüzünden kaç gündür yürümüyorum ama bu akşam hava serinleyince atıyorum kendimi yürüme parkuruna
Aaa harika bende indiriyim hemencik.tesekkur ederimmmm
Boyum 1.66 canim oyle selvi boylu degilim yani var fazlam.52 kilolardan ciktim bu kilolara ben
Boyumuz aynı sayılır ben 65 i görsem tamam diyecem eşim de öyle diyor en zayıf 60 diyor ama 65 olsamheheee çoştum yine dalgalanıyorum ben şarkısını söylerim artık aynaya baktığımda mutluluğum ne kadar da fazla olur inşallah başarırız ya ben inanıyorum kendimize...
Boyum 1.66 canim oyle selvi boylu degilim yani var fazlam.52 kilolardan ciktim bu kilolara ben
Ufff ne guzelmissin. ♡♡♡ insaallah yine o hallerini göreceksin!!! :)