Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28

Hoşgeldin o zaman bu haftayı es geçelim, haftaya salı gününe kadar sen de toparlanmış olursun böylece.
Eski tempomuza geri dönüyoruz

senin kilometrelerine yetişmek mümkün değil dilim dışarı çıkacak kadar yürüdüğümde bile rekorum 5 km

Bende sicak yuzunden sabah cok erken cikiyorum yuruyuse hem bebise iyi geliyo hem bana:)
Yok valla soz konusu cikolataysa biktirmiyo inanki zaten sadece sabahlari kokuyo mis gibi.var fabrika satisi ama oyle 5 dakkalik bi mesafe diil bana olsada almam zaten sadece tatli istegi oluyo ister istemezhicte sevmem oysaki tatliyi😝

beni de yazıın bu sene ilk defa göbek yaptım ve gittikçe şişiyorum gibime geliyor
Hayatımda hiç diyet yapmadım ve çok korkuyorum gidişatımdan :18: :18: :18:

Ben de bayrama bagliyorum bu gevsekligi sanirim. :/ ama insaallah toparlayacagiz. Cok tesekkur ederim soylediklerin icin. :)

Merhaba. :) Menun sanki az mi? Yani sabah kahvaltida sadece meyve mi yiyorsun her zaman? Yoksa is hayati oldugu icin mi? Bu arada evde bir sey olmadiginda yumurta en guzel kurtulus oluyor gercekten. Ama evde yumurta da yoksa, yandik. :)

Gercekten boyle bir ulkede yasadigima cok mutluyum. Her turlu nimet var, Rabbimize bin şükür. :) yemek kulturumuz, lezzetler bambaska. Insan kendini zor tutuyor. :)

Hoşgeldin o zaman bu haftayı es geçelim, haftaya salı gününe kadar sen de toparlanmış olursun böylece.
Eski tempomuza geri dönüyoruz

Hosbulduuk :)) Bugun tartilacaktim, buraya da yazacaktim ama kahvalti sofrasindan kalktiktan sonra aklima geldi. :/ yemek yedikten sonra da hic tartilasim gelmedi. En iyisi dedigin gibi bu haftayi es gecelim. Onumuzdeki sali kilo bildirimimi yaparim. Hem belki o zamana kadar toparlarsam daha da sevinirim, iyi olur benim icin.

Son düzenleme:
Kahvaltım:
384 kcal
%75 yağ, %11 protein, %14 karbonhidrat.

Yağ oranıma bayılıyorum ve bunu sanırım yeşil zeytine borçluyum. ♥ Siyah zeytinin yağ oranı yeşile göre çok az.

Kahvaltım:
384 kcal
%75 yağ, %11 protein, %14 karbonhidrat.

Yağ oranıma bayılıyorum ve bunu sanırım yeşil zeytine borçluyum. ♥ Siyah zeytinin yağ oranı yeşile göre çok az.

Bende senin bu olcup bicmelerine bayiliyorum:)nasil yapiyosun bunu

senin kilometrelerine yetişmek mümkün değil dilim dışarı çıkacak kadar yürüdüğümde bile rekorum 5 km

Yurudukce aciliyo insan canim bide dedigim gibi kendimi paralamiyorum yururken oyle salina salina degil ama kosmuyorumda normal yuruyorum.5.dakkadan sonra bosaliyo ter ama tam oluyo hem yorulmuyorum.o kadar faydasini gordumki.sende yurursun simdi havalar cok sicak ondan

Bende senin bu olcup bicmelerine bayiliyorum:)nasil yapiyosun bunu

Myfitnesspal diye bir uygulama var. Yediklerini, miktarini yaziyorsun sana kalorisini, oranini çıkarıyor. Ama bazi yiyeceklerin sadece kalorisi yaziyor, yag/protein/karb orani yazmiyor, ben de onlari secmemeye calisiyorum. Yoksa hesaplama yanlis olabilir, cunku Karatay'da kalorinin cok onemi yok. Gerci boyle de yine de kesin degil ama yaklasik olarak bu sekilde, iste.

Aaa harika bende indiriyim hemencik.tesekkur ederimmmm

Gitmeye basladi bile bak:)7li rakamlarida gorucez burda beraber:)darisi benim 5li rakamlarimin basina:))

İnşaalah canım senin boy kaç kilon aslında iyi bence boyunda uzunsa ama ben çok kilo aldım uzun zaman önce şimdi de bakalım hayırlısıyla 7lileri görsem oh be diyecem sonra hedefv 65

İnşaalah canım senin boy kaç kilon aslında iyi bence boyunda uzunsa ama ben çok kilo aldım uzun zaman önce şimdi de bakalım hayırlısıyla 7lileri görsem oh be diyecem sonra hedefv 65

Boyum 1.66 canim oyle selvi boylu degilim yani var fazlam.52 kilolardan ciktim bu kilolara ben

bu havalar yüzünden kaç gündür yürümüyorum ama bu akşam hava serinleyince atıyorum kendimi yürüme parkuruna

Boyum 1.66 canim oyle selvi boylu degilim yani var fazlam.52 kilolardan ciktim bu kilolara ben

Boyumuz aynı sayılır ben 65 i görsem tamam diyecem eşim de öyle diyor en zayıf 60 diyor ama 65 olsam heheee çoştum yine dalgalanıyorum ben şarkısını söylerim artık aynaya baktığımda mutluluğum ne kadar da fazla olur inşallah başarırız ya ben inanıyorum kendimize...

Tabiki basaricaz saglikliyiz genciz basarmak zorundayiz.artik oyle bi vidyo cekersin bize:)))))

Öğle:
191 kcal
% 58 yağ, % 21 protein, % 21 karbonhidrat

Öğle öğünü dedim ama saat 4'tu yedigimde. Sanirim bir daha aksam yemegi yemeyecegim, saat de gec oldu zaten.

Ama bugun kalori acisindan cok az almis oldum. :/ 600 kcal den bile az. :/

Belki daha sonra yoğurt falan gibi hafif bir seyler yerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…