Kızlar!
Uzun bir aradan sonra, Merhaba.
Ara verdigine bin pişman olmuş biri var karsinizda şuan. Evet, itifraf ediyorum, siteden uzak kaldigim bu zaman zarfinda yediklerime cook dikkat ettim diyemeyecegim, ne yazik ki. Hatta hiç dikkat etmedim. :/
Hicbir bahanem de yok üstelik.
Peki bunlari itiraf edince, ne oldu? Başım göğe mi erdi? Hayır. Ama belki her seye ragmen burada motive olurum, kaldigim yerden devam ederim diye bir nebze umut taşıyorum icimde. Lutfen beni tekrar kabul edin araniza!
Temmuzu 0,6 kg alarak kapatmistim ama buraya yazmadim. Bilmiyorum, utandim sanirim. Herkes kilo veriyor, ne guzel. Ben ufacık yanlış bir sey yesem niye bu kadar agir bir sekilde sonuc goruyorum? Yarim kilodan bile fazla!!! Gercekten!
Dun ise hic tartilmadim bile. Ama heralde şuan tartilmis olsam, 53-54 olmusumdur. Yine korkunc bir durum. Ve ben bu ihtimalle karsilasmamak icin tartilmak da istemiyorum. Ahhh... Ne yapacagim, sasirmis durumdayim. Lokmalarima engel olamiyorum.
Cok guzel bir disiplin getirmisken hayatima, durduk yere bir anda her sey alt ust oldu. Yediklerimin çoğu zararli/sagliksiz seylerden olusmaya basladi artik. Durduramiyorum kendimi. Vakitler, saatler, her sey dengesini yitirmiş durumda. Hepsi yanlis, hatali, biliyorum ama bile bile hata yapmaya devam ediyorum.
Ama bunun en buyuk sebebi, hep bir defadan bir sey olmaz demek.
Bir defadan bir sey olmaz? Bal gibi de olur!
Utandigim icin buraya hic yazmayinca da iyice bosladim. Nasil olsa hesap verecek kimsem yok ya, ye gitsin. Ohh, ne ala.
Ama yine de is isten geçmeden dogru yola tekrar geri dönmek icin can atıyorum.
Insaallah basaracagim. Aca aca!