Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
1 hafta boyunca diyet bayağı bozuldu ama yarından itibaren durmak yok yola devam...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haftaya pazartesi tartıldığımda bakalım kaç kilo vermiş olacağım ben de ilk sayfadaki listeye girmiş bulunmaktayım ay inşallah 2 kilo falan veririm ya :KK70: çok sıkı yapıyorum bakalım..

Aç kalınca zayıflayamazsın diyorlar ya o bilgi yanlış mı yani canım...ben tatlıyı çok seven birisi olarak tatlı yemiyecem çaya şeker de atmıyorum.. dondurma konusunda ne diyorsun sonnens :KK70:

zaten kiloluların ortak sorunu tatlı sevmeleri
evet onların hepsi yanlış
karatay ünlü bir tıp profesörü
diyetisyen değil yani
sürüyle diyetisyen çeşit çeşit diyetler sürüyor ortaya.
onların hepsini silip doktorlarımızın dediklerini yapıyoruz.
ben toplam 8 kilo verdim, ama ara öğün yapıyorum bazen ve tatlıyı kaçırıyorum işte o yüzden yağ yakımım duruyor, gecikiyor kilo vermem.

kendimi kontrol etmeliyim.

Günaydın millet, ben bugün yine dayanamadım tartıldım 69.8...:))) bundan 1 ay önce 67 idim aslında çokda sevinmiyorum 69'a.neyse yavaş yavaş iniyoruz...

dün: diyetime uydum yalnızca akşam fasulye pişiremedim. sadece tavuk ve ayran,az salata ve 4 kaşık mercimek çorbası içtim.

bugün menüm:

sabah.08.30: klasik kahvaltı+ bir şeftali(minnacık bir şeftali ağacım var.bir meyve verdi inanılmaz güzel. yemesem olmaz.zaten izinli bir meyve şeftali ve fındık ceviz yiyemedim.çünkü evde var ama kırılması lazım.)
akşam: 18.00: 2 fırında karnıyarık, bulgur pilavı, cacık

aralarda şekersiz Türk kahvesi içiyorum, su içmeye çalışıyorum ve 2 lt buluyor. telefonuma bir program yükledim water your body. bana su içmemi hatırlatıyor. çok sevdim...

işte benden böyleee sizden ne haberler?

Günaydın millet, ben bugün yine dayanamadım tartıldım 69.8...:))) bundan 1 ay önce 67 idim aslında çokda sevinmiyorum 69'a.neyse yavaş yavaş iniyoruz...

dün: diyetime uydum yalnızca akşam fasulye pişiremedim. sadece tavuk ve ayran,az salata ve 4 kaşık mercimek çorbası içtim.

bugün menüm:

sabah.08.30: klasik kahvaltı+ bir şeftali(minnacık bir şeftali ağacım var.bir meyve verdi inanılmaz güzel. yemesem olmaz.zaten izinli bir meyve şeftali ve fındık ceviz yiyemedim.çünkü evde var ama kırılması lazım.)
akşam: 18.00: 2 fırında karnıyarık, bulgur pilavı, cacık

aralarda şekersiz Türk kahvesi içiyorum, su içmeye çalışıyorum ve 2 lt buluyor. telefonuma bir program yükledim water your body. bana su içmemi hatırlatıyor. çok sevdim...

işte benden böyleee sizden ne haberler?

çok güzel gidiyorsun, gerçekten :nazar::nazar::nazar:

zaten kiloluların ortak sorunu tatlı sevmeleri
evet onların hepsi yanlış
karatay ünlü bir tıp profesörü
diyetisyen değil yani
sürüyle diyetisyen çeşit çeşit diyetler sürüyor ortaya.
onların hepsini silip doktorlarımızın dediklerini yapıyoruz.
ben toplam 8 kilo verdim, ama ara öğün yapıyorum bazen ve tatlıyı kaçırıyorum işte o yüzden yağ yakımım duruyor, gecikiyor kilo vermem.

kendimi kontrol etmeliyim.

sonnens bugün tartıldım diyete başlayalı 2 gün oldu bugün üçüncü gün sabah tartıldım 84.600 geldim dün 85.100 düm yarım kilo vermişim :KK70:

sonnens bugün tartıldım diyete başlayalı 2 gün oldu bugün üçüncü gün sabah tartıldım 84.600 geldim dün 85.100 düm yarım kilo vermişim :KK70:

çok güzel :KK34:
ama çok tartılma
en fazla haftada iki kere tartıl ideali haftada bir
salı günleri buraya bildirim yapacağın gün yeterli bence
çünkü arada dikkat ettiğimiz halde ödem ya da çeşitli sebeplerle kilomuz artabiliyor
bu da moralimizin bozulmasına sebep olabiliyor :KK34:

çok güzel :KK34:
ama çok tartılma
en fazla haftada iki kere tartıl ideali haftada bir
salı günleri buraya bildirim yapacağın gün yeterli bence
çünkü arada dikkat ettiğimiz halde ödem ya da çeşitli sebeplerle kilomuz artabiliyor
bu da moralimizin bozulmasına sebep olabiliyor :KK34:

hımmm haklısın salı günleri buraya kilomu yazacam bir 7li hanelere insem sonra daha mutlu olacam 8lerden sıkıldım

Kızlar!
Uzun bir aradan sonra, Merhaba.
Ara verdigine bin pişman olmuş biri var karsinizda şuan. Evet, itifraf ediyorum, siteden uzak kaldigim bu zaman zarfinda yediklerime cook dikkat ettim diyemeyecegim, ne yazik ki. Hatta hiç dikkat etmedim. :/

Hicbir bahanem de yok üstelik.
Peki bunlari itiraf edince, ne oldu? Başım göğe mi erdi? Hayır. Ama belki her seye ragmen burada motive olurum, kaldigim yerden devam ederim diye bir nebze umut taşıyorum icimde. Lutfen beni tekrar kabul edin araniza!

Temmuzu 0,6 kg alarak kapatmistim ama buraya yazmadim. Bilmiyorum, utandim sanirim. Herkes kilo veriyor, ne guzel. Ben ufacık yanlış bir sey yesem niye bu kadar agir bir sekilde sonuc goruyorum? Yarim kilodan bile fazla!!! Gercekten!

Dun ise hic tartilmadim bile. Ama heralde şuan tartilmis olsam, 53-54 olmusumdur. Yine korkunc bir durum. Ve ben bu ihtimalle karsilasmamak icin tartilmak da istemiyorum. Ahhh... Ne yapacagim, sasirmis durumdayim. Lokmalarima engel olamiyorum.

Cok guzel bir disiplin getirmisken hayatima, durduk yere bir anda her sey alt ust oldu. Yediklerimin çoğu zararli/sagliksiz seylerden olusmaya basladi artik. Durduramiyorum kendimi. Vakitler, saatler, her sey dengesini yitirmiş durumda. Hepsi yanlis, hatali, biliyorum ama bile bile hata yapmaya devam ediyorum.

Ama bunun en buyuk sebebi, hep bir defadan bir sey olmaz demek.

Bir defadan bir sey olmaz? Bal gibi de olur!

Utandigim icin buraya hic yazmayinca da iyice bosladim. Nasil olsa hesap verecek kimsem yok ya, ye gitsin. Ohh, ne ala.

Ama yine de is isten geçmeden dogru yola tekrar geri dönmek icin can atıyorum.

Insaallah basaracagim. Aca aca! :p

Kızlar!
Uzun bir aradan sonra, Merhaba.
Ara verdigine bin pişman olmuş biri var karsinizda şuan. Evet, itifraf ediyorum, siteden uzak kaldigim bu zaman zarfinda yediklerime cook dikkat ettim diyemeyecegim, ne yazik ki. Hatta hiç dikkat etmedim. :/

Hicbir bahanem de yok üstelik.
Peki bunlari itiraf edince, ne oldu? Başım göğe mi erdi? Hayır. Ama belki her seye ragmen burada motive olurum, kaldigim yerden devam ederim diye bir nebze umut taşıyorum icimde. Lutfen beni tekrar kabul edin araniza!

Temmuzu 0,6 kg alarak kapatmistim ama buraya yazmadim. Bilmiyorum, utandim sanirim. Herkes kilo veriyor, ne guzel. Ben ufacık yanlış bir sey yesem niye bu kadar agir bir sekilde sonuc goruyorum? Yarim kilodan bile fazla!!! Gercekten!

Dun ise hic tartilmadim bile. Ama heralde şuan tartilmis olsam, 53-54 olmusumdur. Yine korkunc bir durum. Ve ben bu ihtimalle karsilasmamak icin tartilmak da istemiyorum. Ahhh... Ne yapacagim, sasirmis durumdayim. Lokmalarima engel olamiyorum.

Cok guzel bir disiplin getirmisken hayatima, durduk yere bir anda her sey alt ust oldu. Yediklerimin çoğu zararli/sagliksiz seylerden olusmaya basladi artik. Durduramiyorum kendimi. Vakitler, saatler, her sey dengesini yitirmiş durumda. Hepsi yanlis, hatali, biliyorum ama bile bile hata yapmaya devam ediyorum.

Ama bunun en buyuk sebebi, hep bir defadan bir sey olmaz demek.

Bir defadan bir sey olmaz? Bal gibi de olur!

Utandigim icin buraya hic yazmayinca da iyice bosladim. Nasil olsa hesap verecek kimsem yok ya, ye gitsin. Ohh, ne ala.

Ama yine de is isten geçmeden dogru yola tekrar geri dönmek icin can atıyorum.

Insaallah basaracagim. Aca aca! :p

Canimmm bayramdanmidir nedir genelimizde var bu durum.bende neler yedim bi bilsen utancimdan menu paylasamadim.gozum donmjs intihar gibi yiyodum dun toparladim ama bugun aklim fikrim dolaptaki tatlida.bi kere kacirinca arkasi geliyo.bende emzirmeseydim ve bu kadar hareket olmasaydi kesin alirdim.hicbisey icin gec degil ne kilolar verdik onemli olan pisman olup toparlamamiz.insaniz sonucta nefis tasiyoruz bu kadar nimetin icinde oluyo bazen boyle.hosgeldin tekrar.kiloda alsan yanlista yesen birakma burayi birakmayalim birbirimizi toparlaniriz insaallah.

Merabayın,

Bugün kendimi çok uykulu hissediyorum. İşe gelemeyip 12.lere kadar uyumak isterdim. Sabah geciktim zaten..

Bugünkü menüm
sabah: 2 küçük şeftali
öğle: kıymalı yumurta ve salata
akşam: ne yiyeceğimi bilmiyorum. olmadı 2 yumurta daha kırarım.

*böyle bugün motivasyonsuz bir gündeyim. ama kendime söylüyorum her seferinde yaptığın gibi ikinci hafta bırakmak yok denvir.

**kimmik arkadaşımız ve aslında hepimiz, iplerin ucunu kaçırıyoruz bazen ve bence çok normal bu. bizim gibi bütün sosyal aktiviteleri yemeğe bağlanan ve harika yemekleri de olan bir ülkede normal ki bu. kendimize çok yüklenmeyelim ama. sürekli aynı kiloda kalamayız zaten. alınca da vericez elimiz mahkum...

*** birde ben hiç egzersiz olayına falan girmedim ya. hafta sonu kendime güzel bir koşu ayakkabısı alıp, haftaya en azından koşu bandının tepesinde geçirmeyi planlıyorum.

hadi toparlanalım herkes yediğini içtiğini yazsın.ne kadar spor yaptığını yazsın...

sevgiler

Uyanir uyanmaz tazecik limonlu suyumu ictim.oglusu alip 8 km yurudum.guzel soguk dus kabak lifiyle masaj.kahvalti yapicam simdi.kkk:)
Ama soyle bi durum varki evim bi cikolata fabrikasina oldukca yakin heleki biraz esinti varsa ben hergun pismis cikolata kokusuyla uyaniyorum😢ruyamda nutella kasikliyodum😢bu durum beni cok zorluyooo!

Uyanir uyanmaz tazecik limonlu suyumu ictim.oglusu alip 8 km yurudum.guzel soguk dus kabak lifiyle masaj.kahvalti yapicam simdi.kkk:)
Ama soyle bi durum varki evim bi cikolata fabrikasina oldukca yakin heleki biraz esinti varsa ben hergun pismis cikolata kokusuyla uyaniyorum😢ruyamda nutella kasikliyodum😢bu durum beni cok zorluyooo!

8 km yürümek ne kadar güzel bir şey. hem yavruşunuza temiz hava alıyor... ah bende yapabilsem. ama çok sıcak bir yerdeyim. burnumun ucunu dışarı uzatasım yok.

birde bir şeyin sürekli kokusunu duymak ondan bıktırmaz mı ya da mide bulandırmaz mı? bende öyle olur da.

ve inşallah o fabrikanın fabrika satış mağazası yoktur!

X