- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Bugün sizin tartı gününüzmüş. 70.4 (arkada kalan 4 günle 1.4 gitti). ben çok yavaş diye acaba şeyda coşkun listeleri falan mı yapsam diiye düşünüyorum bazen .ama sonra her diyete başladıktan sonraki gecen aylar yıllar aklıma geliyor. şurada 2 ay dişimi sıkıcam arkadaş...
dünkü menüme uydum sadece akşam kahvenin yanında iki hurma yedim. 8den önce. birde akşam yemeğinde sadece tavuk salata ve yoğurtlu kabak yedim.
bugünkü menüm:
12.30: klasik kahvaltı, ıhlamur
akşam18.30: tavuk, salata, zeytinyağlı fasulye, ayran
8den önce bir kahve yanına iki kayısı oturturum belki..
benim söyle bir problemim var; kızım ne yazık ki çok geç uyuyor.dolayısıyla bende. yani 23.00-02.00 arasında leptin salgılıyormuşuz ya ha işte bende o yok. birde düşünün sabah 8.30 da kalkıyorum. bu uyku düzenini de değiştirmek istiyorum.ama bir görseniz birde bile uyumuyor yavrusum...
herkeese bol eksili bol paylaşımlı günler dilerim. zayıf ve sağlıcakla kalın.
Ayni durumdayiz bizde uyku sorunu yasiyoruz ben o saatlerde uyuyo oljyorum ama boluk porcuk oyle hergece duzen yok
Hurmayi cikarirsan hizlanicaktir canim kilo vermen ustelikte aksamlari asla olmaz biraz dayan
teşekkür ederim. ne kadar yesemde karataya uygun doymuyorum ben. bayramda falan iyice mideyi büyüttüm heralde bir de galiba göz açlığı. tamam hurmaları ortadan kaldıyorum... çocuklar konusunda böyle...Allah kolaylık versin hepimize. kızım uykusuz bir çocuk. şöyle bir 10 da yatsa bana da biraz vakit kalsa ama yok!
Canim mutlaka bi yerde bi yanlis yapiyosundur yeterli yemiyo olabilirsin.kuruyemisi kavrulmus islenmis olarakmi yiyosun acaba kahvaltilarda?kizin kac yasinda?
im kahvaltıda kuruyemis yemedim bugün.belki ondandir. ciğ badem ve ceviz yiyordum olduğunda... kızım 4 yaşına girecek ekimde. ya seninki..bugun totomukaldırabilirsem bir yarım saat kosu bandinda yürümeyi planliyorum.sen egzersiz yapabiliyor musun?
Benim 8 aylik bi oglum var canim onu kanguruya takip yuruyorum ben gun tutunup ayaga kalktigi koltuk etrafinda duvar kenarlarinda yurudugu icinde totomun ustune oturamiyorum bide emzirince halim kalmiyo:)kuruyemis mutlaka yemelisin kahvaltilarda hatta ilk gunler bol bol ye tutar seni yaptigin kacamaklar meyveler acikmana sebep olur.ben az once aksam yemegimi yedim zeytinyagli barbunya cig kabak salatasi 3 kofte bunlari gecen hafta yedigimde bitiremiyodum mesela.bu hafta yaptigim kacamaklar sagolsun kesmedi yetmedi hepsi birbirini etkiliyo anlicagin
oooo kilolara çok erken bir savas acmissiniz. emziriyorsunuz birde.zaten bununla bile kilolar çok çabuk gidecektir..Allah yavrusunuza sağlık sihhat ve uzun ömür versin...
kaç kilosun bilmiyorum ama çok başarılı olacağına eminim...
merhaba arkadaşlar ben de rejime yeni başlayanlardanım ama rejimi kendi kafama göre bir de yürüyüş yaparak yapıyorum dün başladım yine... kilom 85 siz karatay diyetiyle veriyorsunuz sanırım başarılı olan arkadaşlar ne öneriyor bana?
oooo kilolara çok erken bir savas acmissiniz. emziriyorsunuz birde.zaten bununla bile kilolar çok çabuk gidecektir..Allah yavrusunuza sağlık sihhat ve uzun ömür versin...
kaç kilosun bilmiyorum ama çok başarılı olacağına eminim...
Yaklasik 1 aydir yapiyorum 7 kilo verdim 62.300um suan.hedefim 54 ama o kdr sıklastmki 7den fazla vermis gibi duruyorum gorenler daha fazla verme falan demeye basladi.bu hafta o kadar kacamak yaptim ki emzirmesem kesin kilo alirdim emzirmenin avantajini kullaniyorum.sende spor icin zorla canim kendini inceldikce motivasyonun articak kendiliginden yapmak isticeksin.benim selulitim 80 kiloyken bile yoktu ama simdi tamamen puruzsuz bacaklarim spor ve kese sayesinde bacak iclerimde falan gram fazlalik kalmadi.gobegim ve belim icin aynisini soyleyemiyorum henuz ama onlarda gidicek inaniyorum:)
idolsunnn. bravo ya bende bir 7 kg versem süpper olur hele bir ayda. ama ben 5 kg hedefliyorum ilk ay. emzirmenin gerçekten çok faydası var.bende bu kadar hızlı olmaz. şimdi gidip dişlerini fircaliyacagim ve gün yemek açısından bitti. motivasyonumu arttırdı teşekkürler.
Evet biliyodum boyle olducagini sadece 600 gram verebilmisim 62.300um bunada sukur alabilirdimde browni olsun patates kizartmasi olsun suyunu cikarmistim bu hafta dunden beri toparladim ama bakalim hadi canlansin burasi tekrarrr
Bugün sizin tartı gününüzmüş. 70.4 (arkada kalan 4 günle 1.4 gitti). ben çok yavaş diye acaba şeyda coşkun listeleri falan mı yapsam diiye düşünüyorum bazen .ama sonra her diyete başladıktan sonraki gecen aylar yıllar aklıma geliyor. şurada 2 ay dişimi sıkıcam arkadaş...
dünkü menüme uydum sadece akşam kahvenin yanında iki hurma yedim. 8den önce. birde akşam yemeğinde sadece tavuk salata ve yoğurtlu kabak yedim.
bugünkü menüm:
12.30: klasik kahvaltı, ıhlamur
akşam18.30: tavuk, salata, zeytinyağlı fasulye, ayran
8den önce bir kahve yanına iki kayısı oturturum belki..
benim söyle bir problemim var; kızım ne yazık ki çok geç uyuyor.dolayısıyla bende. yani 23.00-02.00 arasında leptin salgılıyormuşuz ya ha işte bende o yok. birde düşünün sabah 8.30 da kalkıyorum. bu uyku düzenini de değiştirmek istiyorum.ama bir görseniz birde bile uyumuyor yavrusum...
herkeese bol eksili bol paylaşımlı günler dilerim. zayıf ve sağlıcakla kalın.
Kizlar 60.2 ☺️ opuyorum
Benim 8 aylik bi oglum var canim onu kanguruya takip yuruyorum ben gun tutunup ayaga kalktigi koltuk etrafinda duvar kenarlarinda yurudugu icinde totomun ustune oturamiyorum bide emzirince halim kalmiyo:)kuruyemis mutlaka yemelisin kahvaltilarda hatta ilk gunler bol bol ye tutar seni yaptigin kacamaklar meyveler acikmana sebep olur.ben az once aksam yemegimi yedim zeytinyagli barbunya cig kabak salatasi 3 kofte bunlari gecen hafta yedigimde bitiremiyodum mesela.bu hafta yaptigim kacamaklar sagolsun kesmedi yetmedi hepsi birbirini etkiliyo anlicagin
merhaba arkadaşlar ben de rejime yeni başlayanlardanım ama rejimi kendi kafama göre bir de yürüyüş yaparak yapıyorum dün başladım yine... kilom 85 siz karatay diyetiyle veriyorsunuz sanırım başarılı olan arkadaşlar ne öneriyor bana?
kızlar selam tatildeyim bir süredir giremiyorumdum, güncel kilom 75.6, başlangıç 79.6 idi. başlangıç tarihim 15.07.2014 idi yani 22. gündeyim. bugünün salı olduğu aklımdan çıkmış kusura bakmayın, ben nerdeyse hergün tartılıyorum bir kg gitmiş bu hafta da
hemen ekliyorum seni de listeye
listemiz ilk sayfada ilk mesajda
buraya takıl sen her gün
ilk sayfadaki kitaplar elinde yoksa da buradaki yazılanlarla öğrenirsin karatayı
ara öğün yok en faz üç öğün, ama sabah ve akşam yapmaya çalış, günlük sporunu yap, 4 saat ağzına bir lokma bile koymadığın zaman leptin hormonun başlıyor çalışmaya yani yağlarını yakıyor.
şeker ve karbonhidrattan uzak duruyoruz.
meyveyi az yiyoruz içinde çok şeker olduğu için
karbonhidrat da yediğimiz sebzelerde var zaten
şimdilik bu kadar