Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
Kizlarcim nasilsiniz uzun zamandir giremiyorum bayramdir ziyarettir vaktim olmadi, gecmis bayraminiz mubarek olsun 😁
Annemin yanina geldim antalyaya nolmussun kizim hasta misin dedi 😄😄
Karataydan bahsettim, simdi beni destekliyo o da basladi ☺️
Hergun 2 ögun yiyorum sabah kahvaltimi 12 gibi yapiyorum, degisik degisik omletler yapiyorum, mantarli, peynirli maydonozlu, yaninda da bildigimiz peynir zeytin domates, ceviz
Aksam da annem ne yaptiysa etli sebze yemekleri, izgara tavuk balik artik ne varsa salata ve ayranla yiyip kalkiyorum ☺️ Annem ogleden aksama ac kalmama kiziyo ama napiyim acikmiyorum diyorum 😁
Spor olarak da her sabah erkenden bisikletle denize gidiyorum (15dk), 30dk yüzuyorum, geri dönuyorum eve toplamda 1 saat, aksamlari da havuzda yuzuyorum, 30dk bisiklete biniyorum oyle geciyo zamanim 😊
Eylulde 55 olmak hedefim koskoca 1 ayimiz var
Okudum yazdiklarinizi da herkes cok azimli 👍👍
Daha sik girmeye calisicam öpuyorum 😘😘

Bugün tarti 70.7 idi. +500 için diyebilirim akşam yemeğini 6 da yiyince ve dün gece 11 gibi çok aç hissettim. bir sutlu neskafe ictim.biliyorum yanlıştı bir daha yapmam sonra 2de yattim.ama hergün en az 3-4 kupa ictigim için zor oluyor ayrılmak.neyse Türk Kahvesi ne gecicem artık.

Bugün:geç kalktım kahvaltıda 13.e sarkti.
sabah:klasik kahvaltı,10 Baden 5-6 fındık ve bir şeftali (glisemik indeksi düşük bir meyve olarak sabahları tercih edilebileceği yazıyordu.)

aksam19 gibi)
bir parça kuzu haşlama ve 1 büyük tabak mercimek çorbasi

8e kadar çayın yanında birazcık yer fıstığı.

bugün bi yarım saat yürüyüş yapıcam akşam...

Hoşçakalin arkadaşlar.

Bu regli bitti ama benide bitirdi vallahi.bu hafta kilo veremedim adim gibi biliyorum ins almamisimdir hemen sistim👩🔫

Hemen denicem bugun ikisinede bayiliyorum eminim guzel olucakkk sagol cicim

afiyet olsun

Ben kilo bildirimi yapmayi unuttum canim ya 61.7 eklersin beni de

hemen ekliyorum canım

evet bekliyoruz paylaşımlarını bisiklet ve yüzme en keyifli ve sağlıklı sporlar
iki öğün çok güzel yetiyor, ben de iki öğün yiyorum, ama öğünlerim sağlam doyurucu ise acıkmıyorum yoksa hemen karnım guruldamaya başlıyor
belki annen de başlar karataya

kahve seviyorsun madem filtre kahve içebilirsin içine süt koyarsın latte seviyorsan.
ya da kahve çekirdeği al, kahve içmeden önce makinede ya da elinde değirmende çeker hemen içersiniz, içine de süt eklersiniz. içtiğiniz nescafenin tadına bin basar.

kahve hastasıyım. ilk zamanlarda kolay bulunduğu ve pratik olduğu için ben de hazır kahve içiyordum, sonra french presse geçtim, sonra da kahvecilerde filtre kahve çektirmeye başladım. ama kahvede tatların zirvesinin kahve çekirdeğini o an içeceğin kadar kendin taze öğütüp hemen içtiğinde çıktığını keşfettim. artık hazır kahveleri katiyen içemem. midemi bulandırıyorlar.

bu arada her sabah uyanır uyanmaz Türk kahvesi de içiyorum bir fincan, gün içinde de kahve çekirdeğinden 1 büyük fincan filtre kahve

Son düzenleme:
sabah kkk

akşam 3 karnıyarık, 1 kase yoğurt

spor 2 km yürüyüş

sıcaklardan çok tembellik ettim son zamanlarda
yarın haftaya güzel başlamalıyım

Kizlar esma nerde ben kacirdim sanirim orayi
Yeni gelrn arkadaslara da tavsiyem
Hergun tartilmamalari cnku vucut yeni beslenme duzenine alisirken hergun bi fazla bi eksik cikabilir ama karataya tam olarak uyuldugunda 1 hafta sonra kesinlikle eksileri goruceginize emin olun burdaki herkes bilir tecrubeyle sabit 😊😊

merhaba herkese,

Sonnenschein_ tavsiyen için teşekkürler bende aynen şu filtre kahveye geçmeliyim diyordum. Benimde bir press makineye ihtiyacım var. bugün netten alrıım...

ve incirim06 dediği gibi her gün tartılmamaya karar verdim. çünkü bugün de bir artıdaydım. dün hiç kaçamak yapmadığım ve akşam bol protein aldığım halde. cuma günü tartı günüm olacak yani.

bugün menüm:
sabah: klasik yumurtasız kahvaltı,1 hurma 1 sekersiz Türk kahvesi
öğle:2 yumurtalı omlet
akşam: mercimek çorba,tavuk sote, bol salata, cacık

Not: ben öğünlerde ya az yediğimden galiba aralarda çok acıkıyorum.dün akşam yemeğinden sonra bir avuç kadar da fındık badem yedim. ama tabi saat 20.00 olmamıştı.

herkese güzel bir hafta diliyorum. kolay gelsin...

tavsiyene kesinlikle katılıyorum

Esma nerede hiç bilmiyorum. Hiç özelden de yazmıyor. Önceden sayfalara yazamasa bile özelden yazardı. Ama bir ara ben bir süre olmayacağım diyordu. Sanırım bu ara o ara Gelir gelir, hiç bırakır mı bizi, ama özledim valla, Esmasız olmuyor gelsin artık

rica ederim. yarın tartı günümüz unutmayın sakın

Sabah kahvaltina da kavrulmamis 1 cay bardagi kuruyemis koyarsan acikmadigini gorursun, hurma seni aciktirmis olabilir, ilk haftalar mumkun oldugunca meyvelereden uzak dur daha hizli sonuc alip motive olursun 😊 ve ogunlerine kuru baklagil ve zeytinyagli sebzeleri ekleyebilirsin mesela ogle yemegine

Bugun ki menumu de yazayim 2 ogun yiyorum 12.00 de ve 19.30 da

Mantarli omletli kkk
Firinda balik, bol salata, 1/2 barda kola zero ictim pismanim ama antalyanin sicaginda icim yandi valla dayanamadim 😅

Aa unuttum bugun bi de saat 16.30 gibi 1 avuc leblebi ve 1 bardak ayran

Son düzenleme:
Bugün tartı günü hanımlar

Artık eski üyelerimiz de gelse de listemiz dolu dolu olsa keşke

Hadi bakalım burada olanlar kilo bildirimlerini bekliyorum

Denvir üyemizin gün sayması çok hoşuma gitti. Üç hafta boyunca ben de gün saymaya karar verdim. Bugün 1.Günüm
Karataya her ne kadar uymaya çalışsam da çok zorlanıyorum, arada fazla yediğim de oluyor. Sporu ise bazı günler hiç yapmıyorum.
Alışkanlığım olsun istiyorum. Karatay-Spor-Kpss-Yds-Erken Kalkmak Bunlar alışkanlığım olsa da beni artık zorlamasalar diyorum. Bu 5 konu için bir tek konu mu açsam acaba :44: Amaç alışkanlığım olmaları, beni artık zorlamamaları. Hiç düzenli değilim. Bir gün erken kalkıyorum bir hafta öğlene kadar uyuyorum. Bir gün karatay bir hafta saldımgitti. Bir gün spor bir hafta full yatış. Bir gün deli gibi çalışıyorum, sonra uzuuuun süre kitabın kapağını bile açmıyorum. Ne olacak böyle halim. Silkelenmeliyim. Düzelmeliyim artık. Bu sene kpss-yds halledip eskisi gibi 46-47 kilo olmalıyım. Erkenden kalkıp günümü dolu dolu geçirmek istiyorum
Gece yattığımda içimde rahatsızlık olmamalı. Özellikle son zamanlarda huzursuz yatıyorum, bu yüzden de uyuyamıyorum, sabah da kalkamıyorum.
Tüm günüm dolu dolu istediğim gibi verimli geçse, böyle olmam. Her şey düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…