- 25 Nisan 2014
- 1.829
- 21
- Konu Sahibi Sonnenschein_
çok güzel kilo veriyorsun, istikrarlı gidiyor, teker teker azalıyor rakamlar
Aynen canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel kilo veriyorsun, istikrarlı gidiyor, teker teker azalıyor rakamlar
evet yarım yemiştim eskiden zayıfken çok az yer hemen doyardım da, hep o günleri düşündüğüm için, biraz fazla yiyince çok oldu eskiden bunun yarısıyla doyardım diyip duruyorum. bakalım eskisi gibi midemizi küçültebilecek miyiz
ne güzel olur ağustos sonu şöyle incecik incecik mis gibi :))
neden ki giremeyeceksin, umarım bir problem yoktur, kilo bildirimlerini sakın kaçırma Esmacım )
ilk başkarken ben de iki üç kilo vermiştim, ama sonra duraksadı, kilo vermen azalırsa bir süre moralini bozma sakın, ama düzene girdikçe karatayda haftada bir kilo verebiliyorsun )
Sabah ogulcugumu attim kanguruya 1 saat yuruduk 6,5 gibi bi olgunlasmamis muz biraz yabanmersini oglen kkk aksam kiymali kirmizibiberli kabak yemegi yogurt salata
Aksamda yuruyuse cikicam ins
Türk kahvesi
Oooh keyfimizdende geri kalmiyoruz:))kokusuna bayiliyorum icenlerede imreniyorum ama bi ben sevemedim su kahveyi/))
Neden ki ?
Bilmem tadini sevemiyorum bi turlu eminonune her gittigimde aliyorum icicek gibi ama yok:)
Damla sakızlı içmeyi dene :)
bugünün mönüsü:
kahvaltı: bir yumurtalı menemen, beyaz peynir, 8 tane zeytin, bir salatalık, bir çay bardağı ceviz, üç tane günkurusu, yeşil çay.
akşam: üç kaşık barbunya, altı kaşık keşkek (abarttım evet :26: ) bir bardak ayran.
pilatessss ama öncesinde sade Türk kahvesi
Kizlar hani krep tarifi vermistim ya onu denedim. 1 yumurta ve yarim muzdan yaptim. Ben bayagi beğendim. ♡ ama bir uyarim var sadece muzdan yapın. Biraz seftali de vardi evde seftalili muzlu karisik yapayim dedim sanirim seftali sulu oldugu icin tavaya yapisti ve cok şekerli oldu tadi, hic yiyemedim. Cok uzuldum. Denerseniz sadece muzla deneyin, baska meyveleri katmayin benim yaptigim gibi. :)))
Sabah ogulcugumu attim kanguruya 1 saat yuruduk 6,5 gibi bi olgunlasmamis muz biraz yabanmersini oglen kkk aksam kiymali kirmizibiberli kabak yemegi yogurt salata
Aksamda yuruyuse cikicam ins
Iftar
Zemzem suyu
1 ecve hurma
Z.yağlı fasulye
Patlıcan yemeği
2 kaşık bulgur
Yoğurt
Bol su
Oooh keyfimizdende geri kalmiyoruz:))kokusuna bayiliyorum icenlerede imreniyorum ama bi ben sevemedim su kahveyi/))
yaparım ben bunu. Ankara'ya gideyim kesin yapacağım. demek sade muz ve yumurta ile olmalı. tamamdır. çok teşekkürler
evet biraz abartmışsın ama çok az
yaparım ben bunu. Ankara'ya gideyim kesin yapacağım. demek sade muz ve yumurta ile olmalı. tamamdır. çok teşekkürler
hadi bakalım, çok iyi gidiyoruz, konumuzda herkes güzel devam ediyor. bu salı tartılar bizden yana olacak, kesin
Esmacım eskisine oranla menülerinde daha çok dikkat eder oldun aynen böyle devam
kahve candır Esma ile ben neredeyse her gün içiyoruz, damla sakızlısı ise favorim