Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
evet yarım yemiştim :KK1: eskiden zayıfken çok az yer hemen doyardım da, hep o günleri düşündüğüm için, biraz fazla yiyince çok oldu eskiden bunun yarısıyla doyardım diyip duruyorum. bakalım eskisi gibi midemizi küçültebilecek miyiz

ne güzel olur ağustos sonu şöyle incecik incecik mis gibi :))

neden ki giremeyeceksin, umarım bir problem yoktur, kilo bildirimlerini sakın kaçırma Esmacım :KK66:)

ilk başkarken ben de iki üç kilo vermiştim, ama sonra duraksadı, kilo vermen azalırsa bir süre moralini bozma sakın, ama düzene girdikçe karatayda haftada bir kilo verebiliyorsun :KK66:)

Mutlaka salı günü tartılıp yazacağım canım başka sebeplerden dolayı çok fazla girmeyeceğim ama yine de girip menü ve kilo mu yazacağım hepiniz kendinize çok iyi bakın çıtırlarım :KK66:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugünün mönüsü:
kahvaltı: bir yumurtalı menemen, beyaz peynir, 8 tane zeytin, bir salatalık, bir çay bardağı ceviz, üç tane günkurusu, yeşil çay.
akşam: üç kaşık barbunya, altı kaşık keşkek (abarttım evet :26: ) bir bardak ayran.
pilatessss ama öncesinde sade Türk kahvesi :KK34:

Kizlar hani krep tarifi vermistim ya onu denedim. 1 yumurta ve yarim muzdan yaptim. Ben bayagi beğendim. ♡ ama bir uyarim var sadece muzdan yapın. Biraz seftali de vardi evde seftalili muzlu karisik yapayim dedim sanirim seftali sulu oldugu icin tavaya yapisti ve cok şekerli oldu tadi, hic yiyemedim. Cok uzuldum. Denerseniz sadece muzla deneyin, baska meyveleri katmayin benim yaptigim gibi. :)))

Sabah ogulcugumu attim kanguruya 1 saat yuruduk 6,5 gibi bi olgunlasmamis muz biraz yabanmersini oglen kkk aksam kiymali kirmizibiberli kabak yemegi yogurt salata
Aksamda yuruyuse cikicam ins

Sabah ogulcugumu attim kanguruya 1 saat yuruduk 6,5 gibi bi olgunlasmamis muz biraz yabanmersini oglen kkk aksam kiymali kirmizibiberli kabak yemegi yogurt salata

Ohh maşallah bende yeni bitirdim sporumu :)

Iftar
Zemzem suyu
1 ecve hurma
Z.yağlı fasulye
Patlıcan yemeği
2 kaşık bulgur
Yoğurt
Bol su

Iyi geceler fıstıklar 😘😘❤️❤️

bugünün mönüsü:
kahvaltı: bir yumurtalı menemen, beyaz peynir, 8 tane zeytin, bir salatalık, bir çay bardağı ceviz, üç tane günkurusu, yeşil çay.
akşam: üç kaşık barbunya, altı kaşık keşkek (abarttım evet :26: ) bir bardak ayran.
pilatessss ama öncesinde sade Türk kahvesi :KK34:

evet biraz abartmışsın ama çok az :KK34:

Kizlar hani krep tarifi vermistim ya onu denedim. 1 yumurta ve yarim muzdan yaptim. Ben bayagi beğendim. ♡ ama bir uyarim var sadece muzdan yapın. Biraz seftali de vardi evde seftalili muzlu karisik yapayim dedim sanirim seftali sulu oldugu icin tavaya yapisti ve cok şekerli oldu tadi, hic yiyemedim. Cok uzuldum. Denerseniz sadece muzla deneyin, baska meyveleri katmayin benim yaptigim gibi. :)))

yaparım ben bunu. Ankara'ya gideyim kesin yapacağım. demek sade muz ve yumurta ile olmalı. tamamdır. çok teşekkürler :KK71:

hadi bakalım, çok iyi gidiyoruz, konumuzda herkes güzel devam ediyor. bu salı tartılar bizden yana olacak, kesin :KK34:

Iftar
Zemzem suyu
1 ecve hurma
Z.yağlı fasulye
Patlıcan yemeği
2 kaşık bulgur
Yoğurt
Bol su

Esmacım eskisine oranla menülerinde daha çok dikkat eder oldun :nazar: aynen böyle devam :nazar:

Oooh keyfimizdende geri kalmiyoruz:))kokusuna bayiliyorum icenlerede imreniyorum ama bi ben sevemedim su kahveyi/))

kahve candır :KK1: Esma ile ben neredeyse her gün içiyoruz, damla sakızlısı ise favorim

sabah

- 8 zeytin
- 2 dilim peynir
- 1 haşlanmış yumurta
- yarım gevrek (bizimkiler almış sofrada tabağımda duruyordu dayanamayıp yarısını yedim)

akşam

- 1 tabak fırında karışık sebze yemeği
- 1 kase yoğurt
- bol salata
- 2 erik

spor

- yarım saat bisiklet sürdüm öğle sıcağının altında :KK1:
- 5.25 km yürüyüş

evet biraz abartmışsın ama çok az :KK34:

yaparım ben bunu. Ankara'ya gideyim kesin yapacağım. demek sade muz ve yumurta ile olmalı. tamamdır. çok teşekkürler :KK71:

hadi bakalım, çok iyi gidiyoruz, konumuzda herkes güzel devam ediyor. bu salı tartılar bizden yana olacak, kesin :KK34:

Esmacım eskisine oranla menülerinde daha çok dikkat eder oldun :nazar: aynen böyle devam :nazar:

kahve candır :KK1: Esma ile ben neredeyse her gün içiyoruz, damla sakızlısı ise favorim

Menülere çok dikkat etmek zorundayım 10 kilo daha vermem lazım :)

Kahveye bayılırım mutlaka iftardan 2 saat sonra içerim :) karanfilli de güzel

kızlar dün biraz abarttım cips kek falan pişmanım :18: spor da yapmadım :KK50:

bu sabah 1 tane meyveli activiya yedim
öğlen de kurufasulye vardı salata ve ayranla da onu yedim

akşam da 1 tane activya yemeği planlıyorum ve spora devam edicem yarın bildirim günümüz bakalım kim en birinci fıstık :KK16::KK16:

X