Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28

Oooh mis afiyet olsuuun:)ucundan azcik biseycik olmaz:)yuru bakalim yaglarin aksin gitsin💃

Sabah kasarli domatesli omlet yedim oglen cevizle ardindan iki tane kaymakli gunkurusu yedim

Aksamda zeytinyagli patlican yogurt salata

İyi geceler fistiklar,zayifladigimiz uykular bizlerin olsun😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar size ilginc bir tarifim olacak. Belki yarın kahvaltıda denersiniz. Ben henüz denemedim ama mantıklı geldi bana. Bakalım ilk önce hangimiz deneyecek? :)

Unsuz, şekersiz Krep tarifi:
Sadece 2 adet malzememiz var. Yumurta ve muz. Muzu püre kıvamına getirip içine yumurta kırarak krep hamuru oluşturuyoruz. Tavada arkali önlü pisiriyoruz.

Nasıl? Daha önce duymus muydunuz ya ds yapmis miydiniz? Sizce nasil oluyor tadi?

Ilk bakışta muzlu yumurta kulağa hoş gelmiyor sanki ama bence deneme amaçlı 1 yumurta ve aldigi kadar yarim ya da 1 muz ile deneyebiliriz. Bakalım tadı hoşumuza gidecek mi? Ben begenirsem eğer, bu tarifin yakasını kolay kolay birakmam diye düşünüyorum.

çok güzel gidiyorsun

senin cezana bayıldım, aldığın bi çatalın kat kat fazlasını yakmışsın

Normal tartı günüm pazar buradaki de salı ikisine uyacağım

iPhone'den gönderildi.

kesinlikle bu ikisine uymalısın Esmacım. devamlı tartılmak insanın çok moralini bozuyor

yürüyüş çok iyi geliyor, en güzel spor yürümek, ilerde koşarız da belki iyi geceler

menülerin çok güzel, spor olarak neler yapıyorsun ? cardio, yürüyüş, yüzme... hepsini paylaş derim, burada yazdıkça gaza geliyorsun

ben bu sıralar deneyemem, ama bayramdan sonra Ankara'ya dönüyorum, orada yaparım, şimdi annem babamın evindeyim ya, burada denem yanılma yapamam muhtemelen nasıl olacak acaba, merak ettim

sabah

- 8 zeytin
- keçi kaşarı, keçi loru ve beyaz keçi peyniri (hepsinden birer dilim)
- 1 domates, 1 salatalık, 2 yeşil biber
- 1 haşlanmış yumurta
- 2 büyük kupa çok açık siyah çay

akşam

- 6 köfteli izmir köfte
- çok az salata
- 2 kaşık yoğurt
- 1 dilim karpuz

akşam yediklerim ağır oldu, o yüzden akşam yürüyüşümü çok zor yaptım, şu an ayaklarım tutmuyor

spor

- 45 dk. yüzme
- 3.5 km yürüyüş

herkese iyi geceler

Sana da afiyet olsun guzellik ☺️

Aa ben bunu twitter da gordum denicem bende bayram da bence guzel geliyo kulaga muzu da cok severim yumurtayla birlikte glisemik indeksini de dengelemis oluyoruz bence denersen haber ver ☺️☺️ :)

Cok da fazla yememissin bence, dunde yarim cipra mi yazmistin ben olsam hepsini yerdim 😁😁 sen de cok iyi gidiyosun fistik gibi olcaz agustos sonunda bak demisti dersiniz :))))

Ay cok mersi🙊sabah kalkinca koca limonlu su iciyorum ardindan zumba:)ben sassy su tuketiyorum cok fazla inanilmaz bisey hepinize tavsiye ederim cok ferah:)aksamustu 7,5 aylik bebisim var onu cikariyorum disari 1 saat yuruyorum.son bi haftadirda sagolsun kucakta gezinerek uyuyo yoksa kiyamet kopuyo bugun uyuyabilmesi icin 1,5 saat yurudum mesela evin icinde onuda spordan sayarsak:))))

Uzun bir süreliğine buraya giremeyeceğim ama kilo bildirimi yapmak için gireceğim haberiniz olsun sizleri tanımak güzeldi

herkese merhaba ben de 5 gündür karatay diyetini uyguluyorum ve hergün pilates yapıyorum. 15 günlük pilates kürüm bitince yürüyüşe geçicem, ikisini birden yapmaya vakit bulamıyorum. 79.6 ile başladım şuan 77.6 yım, hem de regl öncesi şişkinliği ile. sizce nasıl? ve ortalama ne kadar veriliyor haftada?

Haarikaaaa👏cok iyisin cok basarilisin devamm:))ilk zamanlar biraz daha fazla veriliyo ama sonradan yavasliyo sanirim ideali haftada 1 kilo diye biliyorum ben.bende 2 kilo verdim bi haftada sporlada alakasi var sanirim:)isin ilgiinci sanki 4-5 kilo vermisim gibi tepkiler aliyorum insan motive oluyo

teşekkür ederim motive edici sözler için
bugünün menüsü:
Kahvaltı: tek yumurtalı menemen
iki kaşık lor peyniri
domates, salatalık
8 tane zeytin
bir çaybardağı ceviz
üç tane günkurusu, iki tane kuru incir
yeşil çay

Akşam: üç kaşık barbunya
bir kase taze fasulye
üç tane ızgara köfte
ketentohumlu yoğurt
sonrasında sade kahve ve pilates

Kkk
Kozlenmis karniyarik cacik salata
1,5 lt sassy
Leslie 2 mil

Iftar
Tavuklu bulgur pilavı
Ayran
Z.yağlı fasulye

sayılır sayılır her hareket, ne yaparsak kardır

evet yarım yemiştim eskiden zayıfken çok az yer hemen doyardım da, hep o günleri düşündüğüm için, biraz fazla yiyince çok oldu eskiden bunun yarısıyla doyardım diyip duruyorum. bakalım eskisi gibi midemizi küçültebilecek miyiz

ne güzel olur ağustos sonu şöyle incecik incecik mis gibi :))

Uzun bir süreliğine buraya giremeyeceğim ama kilo bildirimi yapmak için gireceğim haberiniz olsun sizleri tanımak güzeldi

neden ki giremeyeceksin, umarım bir problem yoktur, kilo bildirimlerini sakın kaçırma Esmacım )

ilk başkarken ben de iki üç kilo vermiştim, ama sonra duraksadı, kilo vermen azalırsa bir süre moralini bozma sakın, ama düzene girdikçe karatayda haftada bir kilo verebiliyorsun )

sabah

- 8 zeytin
- 3 dilim peynir (keçi loru, keçi kaşarı, beyaz keçi peyniri)
- 1 haşlanmış yumurta
- 2 kupa çok açık siyah çay

akşam

- 1 tabak fırında karışık sebze yemeği
- 1 kase yoğurt
- 2 avuç kabak çekirdeği

spor

- 1.5 saat yüzme
- 2.60 km yürüyüş

bugün yüzme beni çok yordu, deniz dalgalı ve akıntılıydı, çok yorucuydu.. keyif ve dinlenmeyi hakettim :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…