- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Kizlar bugun ki menum
Sabah: kkk
Ogle: kiymali pide vardi icini yedim😆
2 kasik barbunya, salata, ayran
Aksam: 1/4 kare tost, ayran
Gece sahur yapicagim icin aksam bisey yemedim, arkadasim yerken de koktu bi isirik aldim :) 😅
Yuruyuse cikiyorum simdi gece de sahurumu yapip yaticam, iyi geceler kizlarcim 😋😋
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Menumu yazayim uyumadan
Ogle: (1,5) tavuk sis kucuk cop sislerden
Salata, ayran
Aksam: yayla corbasi
Ispanak, 2 kasik mercimek
Yogurt
Spor: 3km hizli yuruyus, evde pilates
Cok iyi gidiyoruz bence kizlar opuyorumm :)
Canlarim dun sabah kkk
Aksam istiridye mantari sote bol salata uc kofte bide esim icin pisirdim pastirmali firin makarna vardi bi catal aldim kokusuna dayanamadim ceza olarak yatmadan once bibucuk saat yurudum 🙊
Normal tartı günüm pazar buradaki de salı ikisine uyacağım
iPhone'den gönderildi.
Kizlar bugun ki menum
Ogle: kiymali pide vardi icini yedim😆
2 kasik barbunya, salata, ayran
Aksam: 1/4 kare tost, ayran
Gece sahur yapicagim icin aksam bisey yemedim, arkadasim yerken de koktu bi isirik aldim :) 😅
Yuruyuse cikiyorum simdi gece de sahurumu yapip yaticam, iyi geceler kizlarcim 😋😋
Oooh mis afiyet olsuuun:)ucundan azcik biseycik olmaz:)yuru bakalim yaglarin aksin gitsin💃
Sabah kasarli domatesli omlet yedim oglen cevizle ardindan iki tane kaymakli gunkurusu yedim
Aksamda zeytinyagli patlican yogurt salata
İyi geceler fistiklar,zayifladigimiz uykular bizlerin olsun😘
Kızlar size ilginc bir tarifim olacak. Belki yarın kahvaltıda denersiniz. Ben henüz denemedim ama mantıklı geldi bana. Bakalım ilk önce hangimiz deneyecek? :)
Unsuz, şekersiz Krep tarifi:
Sadece 2 adet malzememiz var. Yumurta ve muz. Muzu püre kıvamına getirip içine yumurta kırarak krep hamuru oluşturuyoruz. Tavada arkali önlü pisiriyoruz.
Nasıl? Daha önce duymus muydunuz ya ds yapmis miydiniz? Sizce nasil oluyor tadi?
Ilk bakışta muzlu yumurta kulağa hoş gelmiyor sanki ama bence deneme amaçlı 1 yumurta ve aldigi kadar yarim ya da 1 muz ile deneyebiliriz. Bakalım tadı hoşumuza gidecek mi? Ben begenirsem eğer, bu tarifin yakasını kolay kolay birakmam diye düşünüyorum.
Oooh mis afiyet olsuuun:)ucundan azcik biseycik olmaz:)yuru bakalim yaglarin aksin gitsin💃
Sabah kasarli domatesli omlet yedim oglen cevizle ardindan iki tane kaymakli gunkurusu yedim
Aksamda zeytinyagli patlican yogurt salata
İyi geceler fistiklar,zayifladigimiz uykular bizlerin olsun😘
Kızlar size ilginc bir tarifim olacak. Belki yarın kahvaltıda denersiniz. Ben henüz denemedim ama mantıklı geldi bana. Bakalım ilk önce hangimiz deneyecek? :)
Unsuz, şekersiz Krep tarifi:
Sadece 2 adet malzememiz var. Yumurta ve muz. Muzu püre kıvamına getirip içine yumurta kırarak krep hamuru oluşturuyoruz. Tavada arkali önlü pisiriyoruz.
Nasıl? Daha önce duymus muydunuz ya ds yapmis miydiniz? Sizce nasil oluyor tadi?
Ilk bakışta muzlu yumurta kulağa hoş gelmiyor sanki ama bence deneme amaçlı 1 yumurta ve aldigi kadar yarim ya da 1 muz ile deneyebiliriz. Bakalım tadı hoşumuza gidecek mi? Ben begenirsem eğer, bu tarifin yakasını kolay kolay birakmam diye düşünüyorum.
sabah
- 8 zeytin
- keçi kaşarı, keçi loru ve beyaz keçi peyniri (hepsinden birer dilim)
- 1 domates, 1 salatalık, 2 yeşil biber
- 1 haşlanmış yumurta
- 2 büyük kupa çok açık siyah çay
akşam
- 6 köfteli izmir köfte
- çok az salata
- 2 kaşık yoğurt
- 1 dilim karpuz
akşam yediklerim ağır oldu, o yüzden akşam yürüyüşümü çok zor yaptım, şu an ayaklarım tutmuyor
spor
- 45 dk. yüzme
- 3.5 km yürüyüş
herkese iyi geceler
menülerin çok güzel, spor olarak neler yapıyorsun ? cardio, yürüyüş, yüzme... hepsini paylaş derim, burada yazdıkça gaza geliyorsun
ben bu sıralar deneyemem, ama bayramdan sonra Ankara'ya dönüyorum, orada yaparım, şimdi annem babamın evindeyim ya, burada denem yanılma yapamam muhtemelennasıl olacak acaba, merak ettim
herkese merhababen de 5 gündür karatay diyetini uyguluyorum ve hergün pilates yapıyorum. 15 günlük pilates kürüm bitince yürüyüşe geçicem, ikisini birden yapmaya vakit bulamıyorum. 79.6 ile başladım şuan 77.6 yım, hem de regl öncesi şişkinliği ile. sizce nasıl? ve ortalama ne kadar veriliyor haftada?
Uzun bir süreliğine buraya giremeyeceğim ama kilo bildirimi yapmak için gireceğim haberiniz olsun sizleri tanımak güzeldi
Esmacigim senide oylee neden gidiyosuunn
teşekkür ederim motive edici sözler içinHaarikaaaa👏cok iyisin cok basarilisin devamm:))ilk zamanlar biraz daha fazla veriliyo ama sonradan yavasliyo sanirim ideali haftada 1 kilo diye biliyorum ben.bende 2 kilo verdim bi haftada sporlada alakasi var sanirim:)isin ilgiinci sanki 4-5 kilo vermisim gibi tepkiler aliyorum insan motive oluyo
Ay cok mersi🙊sabah kalkinca koca limonlu su iciyorum ardindan zumba:)ben sassy su tuketiyorum cok fazla inanilmaz bisey hepinize tavsiye ederim cok ferah:)aksamustu 7,5 aylik bebisim var onu cikariyorum disari 1 saat yuruyorum.son bi haftadirda sagolsun kucakta gezinerek uyuyo yoksa kiyamet kopuyo bugun uyuyabilmesi icin 1,5 saat yurudum mesela evin icinde onuda spordan sayarsak:))))
Aa ben bunu twitter da gordum denicem bende bayram da bence guzel geliyo kulaga muzu da cok severim yumurtayla birlikte glisemik indeksini de dengelemis oluyoruz bence denersen haber ver ☺️☺️ :)
Cok da fazla yememissin bence, dunde yarim cipra mi yazmistin ben olsam hepsini yerdim 😁😁 sen de cok iyi gidiyosun fistik gibi olcaz agustos sonunda bak demisti dersiniz :))))
Uzun bir süreliğine buraya giremeyeceğim ama kilo bildirimi yapmak için gireceğim haberiniz olsun sizleri tanımak güzeldi
herkese merhababen de 5 gündür karatay diyetini uyguluyorum ve hergün pilates yapıyorum. 15 günlük pilates kürüm bitince yürüyüşe geçicem, ikisini birden yapmaya vakit bulamıyorum. 79.6 ile başladım şuan 77.6 yım, hem de regl öncesi şişkinliği ile. sizce nasıl? ve ortalama ne kadar veriliyor haftada?
Çok uzun hikaye ama ara sıra burdayım fırsat buldukça sizi yalnız bırakmayacağım salı günü girip kilomu da yazacağım çok şükür 89.2 yim şuan