Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
Ben almaya çalışıcam o zaman :) alıp okuyup buraya yazarım saolun çcok

Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.

internette de faydalı bilgiler var, biz de yardımcı oluruz ama kitap daha ayrıntılı ve kesin bi kaynak mutlaka okuyun, burda da menü paylaşımı yapabilirsiniz bizimkiler de size örnek olur hem, kolay gelsin

kızlar ben dün yediklerimden sonra bugun kestim biraz zaten geç kalkınca da öyle olmak zorunda oldu

12:30 gibi kalktım
16:30 da 4 izmir köfte , salata ve ayran

birazdan spora gidicem akşam da yoğurtla geçiştiririm sanırım, bana ceza

yarın da kilomu bildirirm bakıyorum konu sahibi de yok ortalıkta

Kizlaaar tamamen aklimdan cikmis hemen tartildim bombos midecigim:)67.100 2 kilom gitmis bileeee💃💃💃👯👯

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oruç tutularak kilo gayet rahat verilir. Biz buna oruc diyoruz ama diyet tabirince "fasilali aclik" denir. 16-17 saat ac kalarak yapilan fasilali acligin sayisiz faydalari mevcuttur. Ramazan haricinde fasilali aclik su icilerek yapilir, bir eksigi bu, ama oruc tutanlar icin dikkat edildigi takdirde kesinlikle kilo vermek zor denemez. Aksine oruc tutularak cok rahat kilo verilir.

Fasilali aclik yapan kisiler sabah kahvaltisini ve ogle ogununu tamamen kaldirip sadece aksam yemegi ile beslenirler. Su disinda ne bir sey yerler ne de icerler.

Oruc tutuan kimse de sahrda hafif seyler tuketip iftarla sahur arasinda ara ara icmek uzere 2-3 litre suyu tamamlarsa, su konusunda da pek sıkıntı yasanmaz. Iftarda da yine Karatay usulu cok yuklenmeden, patlayana kadar degil doyana kadar yendigi takdirde kilo cok rahat verilir.

Son düzenleme:
dün ki menüm

geç kalktım saat 12.30 gibi kalkar kalkmaz da bişe yyiyemedim

16:30 : 4 izmir köfte, salata, ayran
akşam 20:30 : 2 kaşık barbunya 1 dilim peynir, domates

spor salonunda 50dk step

salona gittiğim için geç yemek yedim ama yemesem gece acıkıp saldırmayayım diye atıştırdım

herkesin menülerini bekliyoruumm

Bugun ki menum

Sabah:kkk
Ögle: 2 kasik yayla corbasi ( sehriyeliydi yiyemedim)
2 kasik bezelye ( icinde bezelyeden cok patates vardi yemedim)
Bol salata, ayran
Aksam: yayla corbasi
1 patlican dolmasi
2 kasik mercimek yemegi
Buyuk kase cacik

ben de takip edeceğim bu sireyi çok hoşuma gitti

bizim internet sorunlu dün bir ara geldi hemen girdim bildirimlerinizi yazdım, senin kilon yoktu, bugün ekleyeyim ben de, bakalım bugün girebilecek miyim nete

Tarti gunune uyup sadece Sali gunu tartilacagiz zannediyordum ben, yoksa her gun kilo bildirimi mi yapacagiz ?!
yok yok sadece salı günleri ))

valla dün sabahtan akşama kadar uğraştım internet arızalı, şimdi de arkadaşın telefonundan alıyorum interneti

hayır canım bu sayfada salı diye kararlaştırdık da konu sahibi hanımefendi ortalıkta yok

canım sen salı günü yapmadın kilo bildirimini, bugün de yapmamışsın, senin kilonu yazmak için aradım buldum bağlantı arkadaştan ama ben mi göremedim acaba senin kilonu, yazabilir misin kilonu bir iki saat daha var netim sonra gidecek arkadaş, yine internetsiz kalacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…