- 3 Eylül 2013
- 271
- 25
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Ben almaya çalışıcam o zaman :) alıp okuyup buraya yazarım saolun çcok
Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.
Bildirimimi yapayim iftardan yaklasik 10 dk önce tartildim:
52.0 kg.
Sabah uyandığımda tartıldım 90.2 :) :)
iPhone'den gönderildi.
Tarti gunune uyup sadece Sali gunu tartilacagiz zannediyordum ben, yoksa her gun kilo bildirimi mi yapacagiz ?!
Hee ben saate bakmamisim bugun sahurda bir daha tartildin sandim. :)Ben salı günü sabah erken tartıldım doktora gideceğim diye
iPhone'den gönderildi.
Hee ben saate bakmamisim bugun sahurda bir daha tartildin sandim. :)
Kizlaaar tamamen aklimdan cikmis hemen tartildim bombos midecigim:)67.100 2 kilom gitmis bileeee💃💃💃👯👯
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tarti gunune uyup sadece Sali gunu tartilacagiz zannediyordum ben, yoksa her gun kilo bildirimi mi yapacagiz ?!
Site müthiş bir blog. Yazar ne ascilik yapan biri ne de bunun egitimini almis biri. Sadece hobi olarak baslayip dunyaca unlu bir yemek blog yazari olup cikmis, tatli asigi biri diyebiliriz. Zaten siteden de anlasiliyor. Simdi bir de yakin zamanda kitap cikardi. Sitenin icindeki tariflerin bir çoğu malzemelerinin bulunmasinin zorlugundan dolayi yapılması zor olsa da sirf okumak da bir o kadar eglenceli ve enfes resimlerine bakip kendinden geçmemek de imkansiz sanirim.
Ilk rasteldigimde ingilizce olarak okumustum, sonra bir baktim aa meger bu blog bir Turke aitmis. Hayretler icinde birakiyor dogrusu.
kızlar ben bugun tartılmadım çünkü aldığım 1-2 ilaç beni şişirdi çok fena , diş doktorum verdi, hoş değil ama
yarın tartılıp yazarım istanbula gidince düzenim bozuldu yarından itibaren toparlıyorum tekrar, dün yemeklerimi yaptım, mercimek yemeği, barbunya ve yayla çorbası yaptım 1 hafta idare eder beni yanında salata ve cacık olarak değişim yaparım, evde tek kişi olunca fazla yemek yapamıyo insan yapınca da böyle fazla oluyo ama idare edicem artık
yok yok sadece salı günleriTarti gunune uyup sadece Sali gunu tartilacagiz zannediyordum ben, yoksa her gun kilo bildirimi mi yapacagiz ?!
kızlar ben dün yediklerimden sonra bugun kestim biraz zaten geç kalkınca da öyle olmak zorunda oldu
12:30 gibi kalktım
16:30 da 4 izmir köfte , salata ve ayran
birazdan spora gidicem akşam da yoğurtla geçiştiririm sanırım, bana ceza
yarın da kilomu bildirirm bakıyorum konu sahibi de yok ortalıkta
hayır canım bu sayfada salı diye kararlaştırdık da konu sahibi hanımefendi ortalıkta yok