- 23 Haziran 2014
- 972
- 327
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Çok kolay zaten çayları demliğe koyuyosun üzerine sıcak su sonra 1 limon suyu 4 saat dinlensin daha sonra iç :)
iPhone'den gönderildi.
Tadı süper
iPhone'den gönderildi.
1 papatya çayı
1 rezene çayı
1 limon suyu
İçebildiğin kadar su
iPhone'den gönderildi.
Çaydan bahsetmissiniz madem ben de bir çay tarifi vereyim size ama bu odem sokturucu falam değil. Zaten ödem sokturucu ne demek o kavramı hala pek algilayamiyorum ya neyse, onu sonra tartisiriz.
Bu dedigim cay öksürük cayi. Aklasik 2-3 haftayi aşkın süredir gun icinde ara ara gelen cok kuvvetli oksuruklerim oluyor. Neredeyse nöbet gibi bir sey... Dakikalarca kendime gelemiyorum. Bogazlarim yirtiliyor sanki. Allah kimseye vermesin. Hele ki oruclu olunca su da icilmiyor. Bogaz iyice kuruyor. Cok zor bir sey gercekten. Bu çayı bugun iftar icin yaptim ve gercekten tad olarak muthis bir sey. Bogazimi yaka yaka ohhh, tadi aromasi beni benden aldi. Resmen fincana yamagimi koyup uyumak istedim, o derece sevdim. Kış aylarında siz de deneyebilirsiniz.
Tarif Cafe Fernando'nun sitesinden. Google'a cafefernando oksuruk cayi yazarsaniz direkt cikar.
Çaydan bahsetmissiniz madem ben de bir çay tarifi vereyim size ama bu odem sokturucu falam değil. Zaten ödem sokturucu ne demek o kavramı hala pek algilayamiyorum ya neyse, onu sonra tartisiriz.
Bu dedigim cay öksürük cayi. Aklasik 2-3 haftayi aşkın süredir gun icinde ara ara gelen cok kuvvetli oksuruklerim oluyor. Neredeyse nöbet gibi bir sey... Dakikalarca kendime gelemiyorum. Bogazlarim yirtiliyor sanki. Allah kimseye vermesin. Hele ki oruclu olunca su da icilmiyor. Bogaz iyice kuruyor. Cok zor bir sey gercekten. Bu çayı bugun iftar icin yaptim ve gercekten tad olarak muthis bir sey. Bogazimi yaka yaka ohhh, tadi aromasi beni benden aldi. Resmen fincana yamagimi koyup uyumak istedim, o derece sevdim. Kış aylarında siz de deneyebilirsiniz.
Tarif Cafe Fernando'nun sitesinden. Google'a cafefernando oksuruk cayi yazarsaniz direkt cikar.
Tarifte servis sirasinda dut pekmezi ya da bal konulmasi önerilmiş, sanirim o yakici hissi azaltmak icin ama ben ikisini de koymadim. Belki yarin tekrar yaptigimda halis bal koyarim icine. Dut pekmezi de var aslinda evde...
Bu arada ben tartilmayi bu sabah değil de iftardan hemen önce yapmak istiyorum, boş mideyle daha iyi olacagini düşünüyorum. Bir sorun olmaz sanırım.
Iyi günler diliyorum herkese.
Kızlarr kilo bildirimimi hemen yapıyorum:
95 kilo ile geçen pazartesi başladım. Diyetimin 8.günü bugün.
Veee bu sabah yürüyüşten sonra gelip tartıldım ve şu an 92,5 kiloyum :))))
Sevinçten zil takıp oynayacağım adeta :=) Hiç bu kadar kısa zamanda bu denli kilo verdiğimi hatırlamıyorum. Demek ki geçen hafta diyete başladığım gğn regl olduğum için ilk 4 günde sadece 1 kilo verebilmişim. Allaha şükürler olsun yahu =)
Evet daha çok yolum var biliyorum ama şu anda o kadar motive oldum ki...Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...
bahsettiğin siteye baktım ve öksürük çayı yazısını okudum, çok şahane bir çay gibi geldi, umarım ihtiyacımız olmaz, ama bu site aklımda olacak, ihtiyaç çıkarsa diye. ayrıca siteyi de çok beğendim, bilmiyordum hiç bu siteyi, ilginçmiş.
Kızlarr kilo bildirimimi hemen yapıyorum:
95 kilo ile geçen pazartesi başladım. Diyetimin 8.günü bugün.
Veee bu sabah yürüyüşten sonra gelip tartıldım ve şu an 92,5 kiloyum :))))
Sevinçten zil takıp oynayacağım adeta :=) Hiç bu kadar kısa zamanda bu denli kilo verdiğimi hatırlamıyorum. Demek ki geçen hafta diyete başladığım gğn regl olduğum için ilk 4 günde sadece 1 kilo verebilmişim. Allaha şükürler olsun yahu =)
Evet daha çok yolum var biliyorum ama şu anda o kadar motive oldum ki...Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Rumuz = EsmaEr
13 Temmuz = 90.5
15 Temmuz = 90.2
iPhone'den gönderildi.
Merhaba ben de katılmak isterim yarın başlamayı düşünüyorum.72.8dim bu sabah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.