Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
neden 4 saat hemen içsek olmuyor mu? :44:

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405433656.867725.jpg

iPhone'den gönderildi.

hmmm bu öyle bişey gün içinde içebilceğimiz bişey var mı maydanoz mu kaynatsam napsam heryerim şiş şuan :KK14:

Maydanozu saplarıyla beraber yıka 3 ya da 4 parçaya böl rondonun içine koy daha sonra içine 1 su bardağı su ve limon suyu koy rondodan geçir iç süper tadı var. Ibrahim Saraçoğlu tarifi

iPhone'den gönderildi.

Maydanozu saplarıyla beraber yıka 3 ya da 4 parçaya böl rondonun içine koy daha sonra içine 1 su bardağı su ve limon suyu koy rondodan geçir iç süper tadı var. Ibrahim Saraçoğlu tarifi

iPhone'den gönderildi.

kaynatmalı değil mi bu, bi de kaynatıp içtiğimiz vardı aynı şey mi

Hoşbuldum diyim o zaman :)
Yarın oruç tutmayı planlıyorum ne zaman başlıyım karataya hemen mi yoksa iftarda veya sahurda mı??

oruç tutarak kilo vermen zor ama sakın yanlış anlama ibadetinden alıkoymak değil amacım sadece sonra niye kilo veremedim deme :KK34: sahurda başla bence zaten gün boyu bişey yemiyeceğin için doğru beslenmeye başlayarak başlayabilirsin..

Hayır okumadım açıkçası internetten araştırdım 2 yıl önce 7 kilo vermiştim çat pat yaparak

Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.

okumanızı öneririm çünkü bu şimdi mi başlıyım yarın mı diyerek olcak bişey değil besenme alışkanlıklarını değiştiren bi program diyet dememiz yanlış olur karatay bi beslenme biçimi aslında :KK56::KK34:

Ben almaya çalışıcam o zaman :) alıp okuyup buraya yazarım saolun çcok

Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.

X