Menümü paylaşıcam geceye doğru tamam şimdi arkadaşım gelecek kahve içmeye
aynen boşver sinamekiyi arkadaşım gelemez belki komşu gelmiş de ... ben öyle garip bitkiler tüketme taraftarı diilim çünkü çok faydalı olsa zaten adı çok duyulur ve klasikleşir insanlar salak mı bi biz mi akıllıyız da içşcez ama yeşil çay klasik bence siyah çay yeşil çayÇok doğru, yeşil çay çok faydalı. Tadını her ne kadar sevmesem de içine bol bol limon atınca içilebilir oluyor benim içinÇok teşekkürler, iyi ki hatırlattın. Bir de kayısı çayı alacağım, içinde sinameki de oluyor. Diyet yaparken yaşanan kabızlık için iyi geliyor ama onu fazla içmiyorum sinamekinin fazlası zarar.
Tamam olsun ilk hedefini yaz bi arkadaş da hemen değiştirmiş benim sayem de 54 yapmış sevindim@galatasaray-86 Çok güzel fikir :) Açıkçası ben şimdilik bir hedef kilo belirleyemedim. Sadece en kısa zamanda 80'in altına inmek istiyorum. Eğer başarabilirsem 57-65 kg aralığında bir yerde olmak istiyorum :)
inşallahhhh@galatasaray-86 Çok güzel fikir :) Açıkçası ben şimdilik bir hedef kilo belirleyemedim. Sadece en kısa zamanda 80'in altına inmek istiyorum. Eğer başarabilirsem 57-65 kg aralığında bir yerde olmak istiyorum :)
yine de moral oluyo olsun ben çok açım limitim 1500 ama çok açım aslında hergün 1000 olsa biraz da yürüyüş dans eminim haftada iki kilo gider ben verdim öyle ama iddiaya girmştim eşimle die sıktım kendimi şuan yapamıyorum o kadar açım ki anlatamam sana ölü gibiyim ama 1000 bugünki hedefim 1000 i geçmicem diğer günler tamam geçicem ama bugün geçmicem inşallah@galatasaray-86 İlk hedefim 65 şu an ama nedense çok uzak görünüyorYine 800 kalorilik bir gün olsun istiyorum ama bakalım doymazsam da zorlamıyorum zaten kendimi, 1400 kaloriye kadar yolu var :) Bu sabah 88.2 kg çıktım, çok mutlu oldum. Tabii ki ilk hafta giden hep su olacak ama olsun yine de moral oluyor insana.
Olsun
yine de moral oluyo olsun ben çok açım limitim 1500 ama çok açım aslında hergün 1000 olsa biraz da yürüyüş dans eminim haftada iki kilo gider ben verdim öyle ama iddiaya girmştim eşimle die sıktım kendimi şuan yapamıyorum o kadar açım ki anlatamam sana ölü gibiyim ama 1000 bugünki hedefim 1000 i geçmicem diğer günler tamam geçicem ama bugün geçmicem inşallah
Evet ama evde yatarak tutmaya çalışıyorumKesinlikle! Aç hissediyorsan zorlamamak gerek, sonra daha büyük yeme krizlerine neden olabiliyor. Kaç kiloyla başladın? İlk diyetin mi?
Yok kazandım bitti dedim yaa@galatasaray-86 En kısa zamanda iddiayı kazanırsın umarım :)
Yok kazandım bitti dedim yaa
13ncü satırda yazıo
63.100 düm tartı 65 falan gösterio ama olsun bence o şişkinlik sen 63100 say bu arada şuan İtibariyle 1032 oldum yazıklar olsun banaEvet geç de olsa gördüm