- 16 Aralık 2019
- 20.220
- 80.478
- 31
Yaz çokom spor yarışına yaz adım çok olmuyo spor yapıncaBebeğim seni de yazayım mı yarışmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaz çokom spor yarışına yaz adım çok olmuyo spor yapıncaBebeğim seni de yazayım mı yarışmaya
Adım ve spor yarışmasına bileğim iyileşene kadar katılamayacağım ChocolitaArkadaşlar yarışmalarımız var
Adım yarışması
🏋 Spor yarışması
ilk sayfaya Spor Puan Tablosu ekledim.
Spor yarışmasına katılmak isteyenler gün içinde yaptığı egzersizlerin puanına tablodan bakıp, yaptığı süreyi puanla çarpıp not edecek.
Örn. Leslie dk sı 5 Puan
Biz 30 dk leslie yaptık
5 x 30 = 150 Puan
Cumartesi günü bütün haftanın toplamını yapıp sonucu beni ve Bonus u etiketleyerek topiğe gönderebilirsiniz. Haksızlık olmaması adına herkes hesaplamasına dikkat etsin
Adım yarışması içinde her gün atılan adım sayısı fotoğraflı topiğe atılarak not edilecek ve yine cumartesi günü adım sayıları toplamı topiğe gönderilecek.
Önceden herkes adım fotoğrafını topiğe gönderip kalan bütün listeleme ve toplama işlemini yarışmadan sorumlu arkadaşımız yapıyordu. Bunun için ayrı bir topik açmıştı. Ama o daha zorlayıcı olduğu için, herkesin kendi toplamını yapıp sonucunu göndermesi daha iyi olacak.
Çıkan sonuçlara göre 1. Belirlenecek
Katılmak isteyenler beni etiket yaparak katılmak istediği yarışmayı söylesin.
İkisine birden katılabilirsiniz.
Yarından itibaren notlarımızı almaya başlıyoruz
Tamamdır canım önce sağlıkAdım ve spor yarışmasına bileğim iyileşene kadar katılamayacağım Chocolita
6 Ocak'a MR randevusu verdiler, sonrasında MR sonucunu göstermek için ortopediye ve fizik tedaviye kontrole gideceğim. Doktorlar izin verirse yürüyüşlere başlayacağım yavaş yavaş.
Bu süre zarfında üst bölgesel egzersiz ve bileği zorlamayacak bazı egzersizler yapmaya çalışacağım mümkün olduğunca.
Teşekkür ederim canım ChocolitaTamamdır canım önce sağlık
Adım görüntüsü varsa sayarız canımTeşekkür ederim canım Chocolita
Birşey soracaktım. Bugün işe gittim ya, günlük adımım 4000'i bulmuştu. Eve gelince de 2000 adım yavaş adım Leslie adımı yapmaya çalıştım. Acaba ertelenen tartıda + gelme cezamın 1. gününe sayabilir miyiz?
Yıldız savaşçıları neye göre seciliyo ben baya gerideyim sanırım konuyu anlamadımYarın tartı günü. Şimdiden herkese başarılar
Tartılar en geç 15:00 e kadar gönderilir. Geç gelen tartı için 1 uyarı verilir
Ve ilk karşılaşmamızı yapıyoruz kızlar Ligimiz hazırr peki Yıldız Savaşçılarımız hazır mı
Wonder Woman yıldızı 3 3R1Z
Süper Girl yıldızı gidelimkaptan 'a karşı
️Yıldız Savaşçıları tartıları özelden atar
Grupta en çok kilo veren kişi grup yıldızı seçiliyor. Sonraki haftada diğer grubun yıldızıyla teke tek yarışıyorYıldız savaşçıları neye göre seciliyo ben baya gerideyim sanırım konuyu anlamadım
İyi akşamlar. Yarın tartı günümüz. Tartı fotoğrafıyla boy ve hedef kiloyu yazarak başlayabilirsinizArkadaşlar iyi akşamlar. Grubunuza katılabilir miyim. Son zamanlarda çok kilo aldım. Sizinle daha iyi motive olurum diye düşündüm. Beni de aranıza alır mısınız
Aa hatırlatman iyi oldu özelden atıcağımı bilmiyordum . TeşekkürlerYarın tartı günü. Şimdiden herkese başarılar
Tartılar en geç 15:00 e kadar gönderilir. Geç gelen tartı için 1 uyarı verilir
Ve ilk karşılaşmamızı yapıyoruz kızlar Ligimiz hazırr peki Yıldız Savaşçılarımız hazır mı
Wonder Woman yıldızı 3 3R1Z
Süper Girl yıldızı gidelimkaptan 'a karşı
️Yıldız Savaşçıları tartıları özelden atar
Sonucun süpriz olması için o şekilde yapıyoruzAa hatırlatman iyi oldu özelden atıcağımı bilmiyordum . Teşekkürler
Merhaba . Hoş geldiniz.Arkadaşlar iyi akşamlar. Grubunuza katılabilir miyim. Son zamanlarda çok kilo aldım. Sizinle daha iyi motive olurum diye düşündüm. Beni de aranıza alır mısınız
Bende baktım birşey yok.Bende baktım ama sebep olacak bir şey göremedim. Yarın döner inşallah
Teşekkür ederim. Yarın hemen başlıyorum. Grup içinde olmak beni pozitif etkileyecek.İyi akşamlar. Yarın tartı günümüz. Tartı fotoğrafıyla boy ve hedef kiloyu yazarak başlayabilirsiniz