Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

📌 Arkadaşlar yarışmalarımız var

🏃 Adım yarışması
🏋‍ Spor yarışması

ilk sayfaya Spor Puan Tablosu ekledim.
Spor yarışmasına katılmak isteyenler gün içinde yaptığı egzersizlerin puanına tablodan bakıp, yaptığı süreyi puanla çarpıp not edecek.

Örn. Leslie dk sı 5 Puan
Biz 30 dk leslie yaptık
5 x 30 = 150 Puan

Cumartesi günü bütün haftanın toplamını yapıp sonucu beni ve Bonus Bonus u etiketleyerek topiğe gönderebilirsiniz. Haksızlık olmaması adına herkes hesaplamasına dikkat etsin

Adım yarışması içinde her gün atılan adım sayısı fotoğraflı topiğe atılarak not edilecek ve yine cumartesi günü adım sayıları toplamı topiğe gönderilecek.

Önceden herkes adım fotoğrafını topiğe gönderip kalan bütün listeleme ve toplama işlemini yarışmadan sorumlu arkadaşımız yapıyordu. Bunun için ayrı bir topik açmıştı. Ama o daha zorlayıcı olduğu için, herkesin kendi toplamını yapıp sonucunu göndermesi daha iyi olacak.

Çıkan sonuçlara göre 1. Belirlenecek 🥇

Katılmak isteyenler beni etiket yaparak katılmak istediği yarışmayı söylesin.
İkisine birden katılabilirsiniz.
Yarından itibaren notlarımızı almaya başlıyoruz
Adım ve spor yarışmasına bileğim iyileşene kadar katılamayacağım Chocolita Chocolita
6 Ocak'a MR randevusu verdiler, sonrasında MR sonucunu göstermek için ortopediye ve fizik tedaviye kontrole gideceğim. Doktorlar izin verirse yürüyüşlere başlayacağım yavaş yavaş.
Bu süre zarfında üst bölgesel egzersiz ve bileği zorlamayacak bazı egzersizler yapmaya çalışacağım mümkün olduğunca.

Adım ve spor yarışmasına bileğim iyileşene kadar katılamayacağım Chocolita Chocolita
6 Ocak'a MR randevusu verdiler, sonrasında MR sonucunu göstermek için ortopediye ve fizik tedaviye kontrole gideceğim. Doktorlar izin verirse yürüyüşlere başlayacağım yavaş yavaş.
Bu süre zarfında üst bölgesel egzersiz ve bileği zorlamayacak bazı egzersizler yapmaya çalışacağım mümkün olduğunca.
Tamamdır canım önce sağlık

Bugünün menüsünü paylaşayım
Chocolita Chocolita 🌸
Bonus Bonus 🌸
15 Kasım, Cuma günü menüm:
Sabah:

*1 haşlanmış yumurta
*1 ince dilim taze kaşar
*6 siyah zeytin
*2 çeri domates
*2 ceviz
Ara:
*filtre kahve
Öğlen:
*domatesli şehriye çorbası
*fırında tavuk but (2 baget miktarınca)
*havuç tarator
Ara:
*Türk kahvesi
*1 kare
Akşam:
*haşlanmış hindi but (100 gr.)
(a101'den çokça hindi tandır almıştım.)
*kapya biber salatası (3 kapya biber, 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve nar ekşisi ile)
*4 y.k. yoğurt
*1 dilim tam buğday ekmeği
Su:2,5 lt.
Adımlarım:6161 adım
1000063463.jpg

Son düzenleme:
Yarın tartı günü. Şimdiden herkese başarılar 🤎
Tartılar en geç 15:00 e kadar gönderilir. Geç gelen tartı için 1 uyarı verilir

Ve ilk karşılaşmamızı yapıyoruz kızlar 🔥 Ligimiz hazırr peki Yıldız Savaşçılarımız hazır mı 💪😎

Wonder Woman yıldızı 3 3R1Z
Süper Girl yıldızı gidelimkaptan gidelimkaptan 'a karşı ⚔️

❗️Yıldız Savaşçıları tartıları özelden atar​

Ve ilk karşılaşmamızı yapıyoruz kızlar 🔥 Ligimiz hazırr peki Yıldız Savaşçılarımız hazır mı 💪😎

Yıldız savaşçıları neye göre seciliyo ben baya gerideyim sanırım konuyu anlamadım😂

Aa hatırlatman iyi oldu özelden atıcağımı bilmiyordum . Teşekkürler ❤️

X