kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

hosbulduk canım..
programı ındırdım

hosgeldin canim tekrardan :) veririz insallak kglarimizi :) ki veririz biz inandigimiz surece :)

verırız yeterkı yemeklerın bız var oldukca varolacagı.bu yasa kadar herseyı yedık tadını bılıyoruz ve bundan sonrada yıyecegız..hepsını yarın bır daha yemıyecekmıs gıbı bugun yemege gerek yok dımı:)))

Ben sizle bugün yediklerimi paylaşayım arkadaşlar.
Sabah: ıce tea
Ogle:yarım kase mercimek yemegi,yarım porsiyon musakka 1 dilim ekmek
Aksam: tavuk suyu şehriye çorbası 2 dilim ekmek
Sadece şekersiz nescafe ve çay tükettim aralarda

Kac kalori canim bu yediklerin eda-sofi gormesin az bulur:) banada az gibi geldi ve karbinhidrat cok fazla yani saglikli zayiflamanin temeli protein agirlikli beslenmekten grciyor gibi geliyo bana

Bugünkü menum
Sabah
40 gr yulaf ezmesi
1 muz
100ml süt

Öğle
Bulgur pilavı
Quark ( çok protein içeren yoğurta benzeyen ve cok az kalorisi olan bir besin)

Aksam
Kıtır ekmek
150gr quark
Protein ağırlıklı salam

6 bin adım

Kizlar merhaba, su programi indirdim ama sanki beceremiyorum. Yani herseyin gramini porsiyon ölçüsünü falan nasıl hesap ediyorsunuz?

Kizlar merhaba, su programi indirdim ama sanki beceremiyorum. Yani herseyin gramini porsiyon ölçüsünü falan nasıl hesap ediyorsunuz?
canim sayi olarakta yazabiliosun . olcu kismi var oraya basiyorsun kendin yaziosun hic olmadi mutfak tartisi al :)

canim sayi olarakta yazabiliosun . olcu kismi var oraya basiyorsun kendin yaziosun hic olmadi mutfak tartisi al :)
mutfak tartim var ama her yerde de olculmuyor ki. Mesela dün arkadaşımda kisir yedim ama porsiyon kac kasik anlamadim. Bide ne kadar kalori almam gerektiği konusunda da kafam karisti. Kalori biz sitesinden hesapladim haftada 1 kilo vermek icin 900 küsür kalori almaniz lazim yaziyor. 1000 kalori alti sagliksiz degil mi?

Çok hareketsizsen öyle göstermiştir biraz sporla desteklemelisin bence o zaman daha fazla kalori alman gerektiği yazacaktır :)

canim 1000 alti bence cok az .1200 ideal . zaten kasiklada olcebiliosun . biraz programi kurcala vanm illa gr olarak hesaplamak zorunda degilsin..

bugün menümü yazayım kızlar

sabah 1 adet milföy
yarım dilim tam bugday ekmeği
40 gr beyaz peynir
5 dilim salatalık

öğlen okulda iki tane poğaça yedim
vişne suyu

akşam
yarım kase kremalı mantar çorbası
4 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 tane italyan köfte

spor yok
toplam kalori 1205

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…