Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Diyet dışı oldu yazıp detay vermeyebilirsin canım ama yazmaya dikkat edelim
Dün diyet dışı olduğu için egzersizi bugün almam gerekir. Adım olmazsa egzersiz de geçerlidir. Yapma şansı yoksa 1 uyarı vermem gerekiyor.
Tartı konusunda sıkma canını. Bu hafta seninde misafirin vardı baştan bir bocaladın. Bende de vardı oradan seni iyi anlıyorum. Hallolur.

Yok yok uyarı almayayım ben bugün adım-egzersiz bir şekilde tamamlarım.

Misafirlere ek olarak evli ablam da bu hafta bizdeydi ve tüm hafta en sevdiğim yemekleri tatlıları yapıp durdu imtihan gibiydi. Acilen okulların açılması lazım yoksa eski kilomu bile bulamayabilirim.

Yok yok uyarı almayayım ben bugün adım-egzersiz bir şekilde tamamlarım.

Misafirlere ek olarak evli ablam da bu hafta bizdeydi ve tüm hafta en sevdiğim yemekleri tatlıları yapıp durdu imtihan gibiydi. Acilen okulların açılması lazım yoksa eski kilomu bile bulamayabilirim.
Ah şu okullar bir açılsa bende bir kendime gelsem. Bütün dengem hareketim bozuldu benimde çok iyi anlıyorum
Benimde dünden diyet dışım var adımlamaya çalışıyorum bir yandan

Chocolita Chocolita gidelimkaptan gidelimkaptan
Ah bu hafta hepimizde misafir haftasiydi galiba üstüne çocuklar full evde tüm.duzen bozuluyor ben.yarindan çok.endiseliyim ne yalan soyleyeyim bugün kortizon aldım.cok şükür sondu damar içi olan artık haplara devam ama şimdiden yüzüm elim şişmiş durumda neyse halledeceğiz cezamız neyse yaparız düzenli sporumuda yapar hallederim insallah

Ah bu hafta hepimizde misafir haftasiydi galiba üstüne çocuklar full evde tüm.duzen bozuluyor ben.yarindan çok.endiseliyim ne yalan soyleyeyim bugün kortizon aldım.cok şükür sondu damar içi olan artık haplara devam ama şimdiden yüzüm elim şişmiş durumda neyse halledeceğiz cezamız neyse yaparız düzenli sporumuda yapar hallederim insallah
Aynen hallederiz. Bende regl olamadım. Ada çayı falan kar etmedi. Artık ne çıkıcaz bakalım. Bir de ben patlamış mısır yediğim hafta düze çıkamıyorum. Asla yaramıyor bana

Aynen hallederiz. Bende regl olamadım. Ada çayı falan kar etmedi. Artık ne çıkıcaz bakalım. Bir de ben patlamış mısır yediğim hafta düze çıkamıyorum. Asla yaramıyor bana
Regl sisligide etkiliyor kaptanım hayırlısı olsun
Banada doktorum karbonhidrati kesip sebze ve protein beslenmesi yapacağız dedi de bunu yapması bayaga zor ya herseyde karbonhidrat var en fazla 20 gram dedi bütün besinleri ölçmem lazım

Seni takip ediyorum maşallahın var bu azimle kortizonlar sana kilo olarak işlemez 🤣

Regl sisligide etkiliyor kaptanım hayırlısı olsun
Banada doktorum karbonhidrati kesip sebze ve protein beslenmesi yapacağız dedi de bunu yapması bayaga zor ya herseyde karbonhidrat var en fazla 20 gram dedi bütün besinleri ölçmem lazım
Aslında çok sağlıklı bir beslenme. Hepimiz şunu uygulasak ne güzel kilolar veririz. Zor tabi ama yapabilene helal olsun

Cezam tamamdır. 20 dk leslie yaptım. + 6 dk evi turladım

Eklentiler

• 1000005273.jpg
    1000005273.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 3
📌 Arkadaşlar yarışmalarımız var

🏃 Adım yarışması
🏋‍ Spor yarışması

ilk sayfaya Spor Puan Tablosu ekledim.
Spor yarışmasına katılmak isteyenler gün içinde yaptığı egzersizlerin puanına tablodan bakıp, yaptığı süreyi puanla çarpıp not edecek.

Örn. Leslie dk sı 5 Puan
Biz 30 dk leslie yaptık
5 x 30 = 150 Puan

Cumartesi günü bütün haftanın toplamını yapıp sonucu beni ve Bonus Bonus u etiketleyerek topiğe gönderebilirsiniz. Haksızlık olmaması adına herkes hesaplamasına dikkat etsin

Adım yarışması içinde her gün atılan adım sayısı fotoğraflı topiğe atılarak not edilecek ve yine cumartesi günü adım sayıları toplamı topiğe gönderilecek.

Önceden herkes adım fotoğrafını topiğe gönderip kalan bütün listeleme ve toplama işlemini yarışmadan sorumlu arkadaşımız yapıyordu. Bunun için ayrı bir topik açmıştı. Ama o daha zorlayıcı olduğu için, herkesin kendi toplamını yapıp sonucunu göndermesi daha iyi olacak.

Çıkan sonuçlara göre 1. Belirlenecek 🥇

Katılmak isteyenler beni etiket yaparak katılmak istediği yarışmayı söylesin.
İkisine birden katılabilirsiniz.
Yarından itibaren notlarımızı almaya başlıyoruz
Sadece spor yarışına katılmak istiyorum kaptanım beybim haca giden karınca misali

X