Yediklerin cok guzel canim evet ilk etapta odemlerden hili hizli verirsin ama sonra yag yakmaya gecersin. Boy kilo kac seninSelam kızlar kalori diyeyimde 2. Günümü tamamladım ödemlerimi atıyorum galiba 2 günde 1.6 kilo :))))) 1 haftada 5 kilo versem
Bugun yediklerim sabah :yarım dilim beyaz ekmek kızartılmış , 1 kik dilim peynir, 8 adet zeytin ve 3 Bardak şekersiz Çay
Ara öğün yok , Öğlen 1 porsiyon yeşil mercimekli bulgur pilavı 1 adet Fırında tavukgöğsü yağsıs ve 1 adet Sütlü baklava :)
Akşam yemeği 1 porsiyon sulu et Haşlama ,2 yemek kaşığı Patetes püresi ekmek yok , ve a önce 1 adet mandalina :)
Hic tadi kalmadi buranin ya baslamadan bitti topigimiz. Basta topigi baslatanmillet nerelerdesinizzz
canim orayida terkettim soruolar etiketliolar sagolsunlar . oglan cok hasta esim hasta onlarla ugrasiom ama kg koruyorum kosturmaktan kilo almak mumkun degil zaten liste paylasmiorum hic kafam yerinde degil biraz once ne yedigimi bile hatrlamiorumHic tadi kalmadi buranin ya baslamadan bitti topigimiz. Basta topigi baslataneda-sofi terk etti bizi 4.takimda yaziyo hep.
arti cikmissin canm dikkat et emeklerin bosa gitmesinKizlar gunaydin kacaklar nerdesini butun haftasonu bugun tarti gunu uyanan lutfen tartiya kossun.
Ben kostum sonuc bekledigim gibi arti cikti ama esim bu hafta sen zayifladin dedi kiyafetlerde daha rahat oluyo ama odem topladim galiba arti ciktim tartida haftaya kadar toparlamam lazim bugun buyuk temizligim var zaten orda 500 kalori kesin yakarim.
Gecen hafta 77.2
Bu hafta 78.2
Gelek hafta hedef 76.5
Mrb canım kızdan fırsat bulup yazamıyordum bir türlü , boy 1.68 kilo 90 dı , 2 haftanın sonunda 86 oldum artık 44 beden pantolonlarıma sığıyorum :) bu hafta 2 kilo hedefim ağır ağır vermeyi düşünüyorum 6 ayda eski kiloma dönsem kafi , eve eliptik alet alacağım indirime girmişYediklerin cok guzel canim evet ilk etapta odemlerden hili hizli verirsin ama sonra yag yakmaya gecersin. Boy kilo kac senin
Çok geçmiş olsun canım , Allah evlatlarımıza eşlerimize bizlere sağlık sıhhat nasip etsincanim orayida terkettim soruolar etiketliolar sagolsunlar . oglan cok hasta esim hasta onlarla ugrasiom ama kg koruyorum kosturmaktan kilo almak mumkun degil zaten liste paylasmiorum hic kafam yerinde degil biraz once ne yedigimi bile hatrlamiorumsen devam et canm birakma . bu arada insulin direncine dogru gidioomusum aile hekimimiz soledi test yaptrmistim . zayflicaksin dedi o yuzden asla kg alma sansim yok bu saatten sonra . oglan gece kustu hep balgam 4te bayildik artik uyuyamadi kuzum agrisi vardi belki de : (
Eğer ordaysanız lütfen ses verin hayatımın diyeti buSelam kızlar kalori diyeyimde 2. Günümü tamamladım ödemlerimi atıyorum galiba 2 günde 1.6 kilo :))))) 1 haftada 5 kilo versem
Bugun yediklerim sabah :yarım dilim beyaz ekmek kızartılmış , 1 kik dilim peynir, 8 adet zeytin ve 3 Bardak şekersiz Çay
Ara öğün yok , Öğlen 1 porsiyon yeşil mercimekli bulgur pilavı 1 adet Fırında tavukgöğsü yağsıs ve 1 adet Sütlü baklava :)
Akşam yemeği 1 porsiyon sulu et Haşlama ,2 yemek kaşığı Patetes püresi ekmek yok , ve a önce 1 adet mandalina :)
Burdayım :)Eğer ordaysanız lütfen ses verin hayatımın diyeti bu
Ben de 1000 en fazla 1500 yapıodum çok güzel kilo verdim ortalama 3 haftaydı şimdi dört gün kötü yaptım ama bugün temiz bi sayfa açmak istiyorum@galatasaray-86 Merhaba :) Ne zamandan beri bu diyeti yapıyorsunuz? Günlük kalori limitiniz ne kadar? Ben bugün 1000 kaloriyi buldum ama genel olarak 800 kalori olarak hedefliyorum günlük.
Ben de 1000 en fazla 1500 yapıodum çok güzel kilo verdim ortalama 3 haftaydı şimdi dört gün kötü yaptım ama bugün temiz bi sayfa açmak istiyorum
Güzel boşver boşver moral bozmak yok bugüne güzel başladık ben bugün 1.500e ulaştım olsun zaten limitim 1.500 benim takmıcam ben de omlet yedim iyi yürümüşsün bu arada günde iki yeşil çay içersen içmeyenlere göre kilo alımın yüzde kırkbeş yavaşlıomus unutma seni zayıflatmıo ama almana engel oluyo ben aldım bi sürü Kipa'dan günde bi iki içmeye çalışıcamİkimiz de bugün güzel bir başlangıç yapalım o zaman :) Hadi Bismillah!
Sabah tartıya çıktığımda ufak bir şok yaşadım. 82'lerden, 83'lerden kurtulmaya çalışırken 89.5 kg olmuşum. Ne kadar da pisboğazım! Bir kere ipin ucunu kaçırınca kendimi durduramıyorum.
Ben akşam yemeğimi saat 5'te yedim ve bugünü 800 kaloriyle kapatıyorum, 10 km de yürüdüm. Mutluyum, güzel bir başlangıç oldu, en azından bu sabahki şokun üzerine.
Peynirli omlet
1 küçük muz
1 kupa şekersiz kakaolu süt
1 fincan kahve
1 küçük muz
4 minik tavuk nugget
3 dilim tam tahıllı ekmek
Toplam 837 kalori.