kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

63.100 düm tartı 65 falan gösterio ama olsun bence o şişkinlik sen 63100 say bu arada şuan İtibariyle 1032 oldum yazıklar olsun bana

Olsun, tekrar o kiloya dönersin sebat ettikçe. Önemli olan bir noktada dur demek, farkına varmak. Biz de onu yaptık, er ya da geç sonuç alacağız. :KK49:

Bugün toplamda 800 kalori oldu. 6 km de yürüyüş yaptım.

10 tane fındık
1 küçük muz
1 bardak şekersiz sütlü kahve

1 sucuklu tost (ince tost ekmeklerinden)
50 gr kadar lor peyniri ile çörek otu karışımı

1 küçük muz
1 avuç leblebi
10 tane fındık
1 fincan Türk kahvesi

1 kase yoğurt
Yarım tabak kadar suda haşlanmış yağsız-tuzsuz tavuk eti

IMG_0374.JPG
Bugün toplamda 800 kalori oldu. 6 km de yürüyüş yaptım.

10 tane fındık
1 küçük muz
1 bardak şekersiz sütlü kahve

1 sucuklu tost (ince tost ekmeklerinden)
50 gr kadar lor peyniri ile çörek otu karışımı

1 küçük muz
1 avuç leblebi
10 tane fındık
1 fincan Türk kahvesi

1 kase yoğurt
Yarım tabak kadar suda haşlanmış yağsız-tuzsuz tavuk eti

Kahve içiom ben de iyi yürümüşsün doğru dürüst bişey yememişsin yani hep ıvır zıvır ben de öyle yapıodum şimdi yapamıorum yürüyüşü de sonra yapıcam iki gündür evden çıkmadık akşam yemicen mi :KK45:

Afiyet olsun :) Eğer çok açlık hissetmezsem yemeyeceğim ama fazla zorlamıyorum ben kendimi, karnım çok acıkırsa yiyorum :)

Yiceksin diomuşum :KK70::KK70::KK70: şaka yaa aynen zorlanmıyorsan yeme valla ben 1200 ü bulurum en fazla :cool:

:KK70: :KK70: :KK70:

Sorma, yemem yönünde yeterince baskı var zaten. İnsanları gerçekten anlayamıyorum, nerdeyse hakaret boyutuna veren sözlerle kilo aldığımı yüzüme vuranlar şimdi birden beni ve sağlığımı düşünür oldu :KK70: Ben de onlara inat yemiyorum :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70:

Sorma, yemem yönünde yeterince baskı var zaten. İnsanları gerçekten anlayamıyorum, nerdeyse hakaret boyutuna veren sözlerle kilo aldığımı yüzüme vuranlar şimdi birden beni ve sağlığımı düşünür oldu :KK70: Ben de onlara inat yemiyorum :KK70:
Ayyy çok iyi bi noktaya değindin var yaa aynen aynen hem kendim bulmuştum hem de internetten okudum belli edersen daha çok ğstüne gelioşarmış ben bi kere belli etmiştim işyerşndekiler ğstüme geliodu yok iyi diilsin yok sen diyet yapma vb diolardı tamam mı az bş süre belli etmedım ama anlamasınlar die aksine daha enerjik oldum kendimi koyuvermedim veee ohhhh zayıfladım ruhları duymadı hani ben çok kötüydüm hahaaa ama sadece onlara aburcubur u kestiğimi söylemiştim bi de hareket yapıom yürüyorum die bilşolardı amaaa ben diyetteydim ohhh iyi oldu valla ısrar edip duruyorlar yok bi taneden bişey olmaz kalemde devamlı abur cubur döndürüyorlar tamam hiçbiri düşmanım diil severler beni ama ısrar etmesenize kardeşim yaa geriliyodum en sonunda almıştım bi iki kez yemedim başkasına verdim boğasım gelio ısrar edenleri

Sen de bi süre sonra belli etme bence ama bi anda değişirsen anlarlar salaklar yaa ohhh zayıflıcaksın

Kizlar merhaba ben su kalori hesabini yapamiyorum bugunki menu ve sporu yazsam acaba kac kalori yaktigimi ve aldigimi hesaplayabilrmisuniz

Sabah çeyrek lavas iki haslama yumurta 2 ince dilim kasar 4 zeytin yesilcay
Ara 2 baklava
Aksam yemegini yedim ceyrek lavas bir porsiyon hamsi bir porsiyon salata

Simdilik 1.5 su ama 3 litre yapicam birde r0 dk spor yaptim

Çeyrek lavaş 40
İki haşlama yumurta 149
4 zeytin 17
İki orta/normal büyüklükte baklava 518
Salata mevsim mi bilmiyorum onu hesaplayamadım ama kalorisi az
Yine çeyrek lavaş 40
Bir porsiyon hamsi 681 eğer hamsi tavaysa
Spor konusu da emin olamadım

1.444 kalori oluyo degilmi peki gunluk bu kalori fazlami

Normalde daha az yiyorum ama bugun fazla abarttim acikcasi

Birde ben cuma zayiflama gruplarindayim hem o topik hem bu topik oluyo mu bende gunluk yediklerimi ve yazdığım sporlari paylasim

1.444 kalori oluyo degilmi peki gunluk bu kalori fazlami

Normalde daha az yiyorum ama bugun fazla abarttim acikcasi

Birde ben cuma zayiflama gruplarindayim hem o topik hem bu topik oluyo mu bende gunluk yediklerimi ve yazdığım sporlari paylasim
Emin değilim ama uzun araştırmalarım sonucu günde 1000 kalori alırsan haftada iki kilo verirsin hatta denedim oldu bence 1500-2000 le de haftada bi kilo verilir sporuna da Google dan bak

Ben de topik takiplerini bıraktım iki topiğim var şuan biri burası biri de esnek diyet arkadaşlığı orda kilo verdim ben tablo var birinci oldum iki kere ğstüste bu sefer olamam yoruldum :işsiz:

X