Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,Merhaba ürün değerlendirme açıldımı akşam tavuklu çorbayı içtim öğlen de çilekli shake...diğerlerini de bugun deneyecegim
5 dk buzdolabında bekletın yogunlasıyor bayagı supangle kıvamında oluyordün akşam tavuklu çorbayı denedim .Gerçekten tok tutma konusunda başarılı.Pudingi beğenmedim çok sulu oldu katılaşmadı nedendir bilmiyorum.Bu sabahta çilekli milkshake olanı içtim kahvaltı olarak. Kilo vermemde yardımcı olacağına inanıyorum : ))
Evet benimde elime ulasti ,tok tutma konusunda basarililar fakat soylemeden edemeyecegim seker ve karbonhidrati toplarsak epeyce kalorili yani sekeri epeyce kullanmislar diyabetic ler icin sorun yaratabilir bu durum.Glutensiz oluslari colyaklar icin birebir ama kafam karisti dogrusuben buraya urun degerlendırmemı yapayım sonra gereklı yerlerde de yaparım ne kadar cok paylasılırsa herkese o kadar cok ulasır
oncelıkle kıyaslama ve karsılastırma adına kendım hakkında bılgı vereyım
34 yasımdayım ,hareketlı yasamım var,kılo sorunum yok ama kılomu korumak ıcın cok dıkkat ederım.
kızartılmıs urunler ,konserveler,sekerlı ,asitli gıdalar ve ıcecekler, un ve unlu mamuller asla tuketmıyorum hazır paket corbalarda tuketmıyorum ama tukettıgım zamanlardan tatlarını bılıyorum .
benım ıcın pratık ,besleyıcı,karın doyuran ,vıtamınlı ve dengelı beslenmek onemlı
ılk sabah vanılyalı shake denedım
hıc seker tuketmeyen bırı ıcın sekerlı geldı bana tadı hatta ıcerken sunu dusundum keske tatlandırıcı seker kısmı ayrı paket olsaydı da kendımıze gore tatlandırıcısını ekleseydık ,sekerden vazgecemeyen dıyet programlarını sırf bu yuzden bozanlar ,kacamak yapanlar ıcın beslenme uzmanları kesınlıkle bu urun takvıyesını programlarına eklemelıler ınsanı bayagı kesıyor :) ustelık gayet doyurucu
oglen tavuk corbasını denedım once yarım bardak soguk suyla calkaladım sonra gerı kalanını sıcak suyla tamamladım
emınım herkes denemıstır hazır paket corbaları onların tadından, sankı hazır kremalı tavuk corbası ıcıyor gıbıydım genelde bu tarz detoks beslenme urunlerınde tatları bayagı olur sevımsız gelır damakta kekremsı bır tat kalır bu urun oyle degıl sekerlı seyler hazır paketlı urunler tuketen kısıler ıcın tat olarak bırsey degısmeyecektır.
aksam domates corbasını denedım bu da dedıgım gıbı hazır corbalar gıbıydı yanında da salata yaptım ayrıca
aksam yemekten sonra da cıkolatalı pudıng yaptım ve ınanılmaz sekerlı geldı hepsını bıtıremedım bıle hem cok doydum hem pudıngın sekerı kestı cıgerımı yaktı hıc seker tuketmeyenler de dusunulseymıs keske dedım , sadece kılo sorunu olanlar degıl detoks yapmak ısteyen benım gıbıler de kullanacak , seker hastaları da kullanacak ,baklava şerbetımı bandınız urune anlamadım kı
urunu suyla calkaladıktan sonra 5 dk buzdolabında beklettım anında yogunlasıyor hafıflesın dıye hındıstan cevızı falan serptım yarısını yıyebıldım oyle sekerlı geldı
ertesı gun sabah cıleklı shake denedım, hepsınden daha hafıf ve lezzetlı olanı bence buydu lıkır lıkır gıttı sankı cıleklı cocuk yogurtları varya onu yıyor gıbıydım hatta geceden kalan cıkolatalı pudıngın yaktıgı yuregımı serınlettı sukur dedırttı
2 gunluk tamamen optıfast programıyla 1 kılo verdım bu arada bagırsagımı da cok calıstırdı zaten calıskan olan bagırsagım daha da calıstı
benım gıbı calıskan bagırsaga sahıp olanlar veya hazım sorunu yasayanlar bunu goz onunde bulundursun , ozellıkle yogun calısma programı ıcındekıler ıcın cok pratık oldugunu da unutmayalım 1 bardak suyla calkalayıp tuketıyorsunuz urunlerı 1 dk alıyor sankı sey gıbı olmus bu acil detoks programı :)
kesınlıkle katılıyorum gercekten sekerlı cok sekerlı yanı 1 cay bardagında caya 4 kup seker atanlar ıcın sekerı normal gelır sanırımEvet benimde elime ulasti ,tok tutma konusunda basarililar fakat soylemeden edemeyecegim seker ve karbonhidrati toplarsak epeyce kalorili yani sekeri epeyce kullanmislar diyabetic ler icin sorun yaratabilir bu durum.Glutensiz oluslari colyaklar icin birebir ama kafam karisti dogrusu
Bil kazan ürünlerin de değerlendirme yokmuş.. sadece görüşlerinizi burdan yazıyorsunuz yorum olarak..bende sormuştum değerlendirme olmuyor dediler bil kazan dabu urunu nereden degerlendırebılırız?
2 gun once elıme ulastı ve hepsını denedım yorumlamak ıstıyorum
Su miktarını az tutup, dolapta soğutundün akşam tavuklu çorbayı denedim .Gerçekten tok tutma konusunda başarılı.Pudingi beğenmedim çok sulu oldu katılaşmadı nedendir bilmiyorum.Bu sabahta çilekli milkshake olanı içtim kahvaltı olarak. Kilo vermemde yardımcı olacağına inanıyorum : ))