Kafayı yemek üzereyim !

Size bastan yazmam gerek sanirim cocuklar esimin benim deiller evlenirken kv ben bakarim zaten bi isim yok oylece oturuyorz evde dedi ztn en kucuk olana 10 aylikkende o bakti. Simdi zordayz gelin bakın cocuklra diyoruz gelmiyolar cnku rahatliga alisti kizi gndersem 1 hafta demez hemen postalar geri ama sorsanz can ciger babannne. Bana beddualari siralar eski gelinine bayilir hala cnku cok sever cocuklarini brkip gden kadinlari. Ben sesimi cikartmam ona saygida kusurum yoktr ama gecinemyiz. Kb maasi var zaten napar parayi bilinmez. Cok degerlidir 1 tl alamazsn. Bizde okullar acilasiya kadar gelin bakin ztn altlari baglanmiyo biseyleri yok uslularda yemekte bn yapicm sdce isitip yiyecekler. Bukdr sorun bu yani

Herkes seçimlerinin bedelini yaşar. Bunu sizi suçlayarak söylemiyorum ,kimsenin hayatını irdelemem .Seçimlerinizin artılarını da yaşayacaksınız eksilerini de her insan gibi....Ben bekar hayatını seçtim ;he bunun da artıları da, var eksileri de .Kime sorsan imrenir, evet çok avantajı var kimseye danışmadan o dakika canım ne isterse onu yapma özgürlüğüm var öte yandan da evin hem kadınıyım hem erkeği; boya mı yapılacak, usta mı bulunacak, arabanın bakımı mı geldi...vs..vs hepsi benim üzerimde .Sizin kocanıza buyurduğunuz her işi ben yapıyorum kadının evdeki sorumluluklarına ek olarak . Yolu ben seçtiysem mızlanmam sırtlarım hayatın yükünü siz de aynısını yapmak zorundasınız hayat böyle bir şey çünkü.Link eklıyorum izlemenizi tavsiye ederim

Evet aynen ole oldu ben maddiyata bakmadim bende calisiyordum ozmn bize yeter dedim birikim falan yaparz dedim ama cocuklarda bizde kalinca isten cikmak zorunda kaldim ve o tek devam etti

Yaşiniz kucuktu diye hatirliyorum. Sizin bile olmayan cocuklara omrunuzu yedirmeyin, insanlar kendi cocuklarini bile birakip calisiyorlar gerekirse. Sevap vs diyorsunuz iyi guzel ama esiniz de asgari ucret kazaniyormuş. Kenara para bile kalmiyordur size guvence olarak.
Ailenizden yana buyuk bir guvenceniz de yoksa bir gun elalemin cocuklarina bakicilik yaptiginizla eliniz boş kalirsiniz, cok pisman olursunuz. Mutlaka calisin kaynana ya da annesi alsin baksin o cocuklari.

Ben bunu yasamak zorunda deilm nedn yasayayim ki tamam sectm ama karsiligini goremiyorum

Ah keske ama vicdanlari gram yok yeminle hadi kv nysede kafasi gelmiyo vs. Ya annesi ayni yastayz her ay biriyle evleniyo. Araypta sormuyo bile cocuklarni en son ne zmn konustu acaba ne zaman gordu. Hic mi cani yanmadi bilmiyorum. Hele ki uvey anne bakacak bnm cocuklarima he ac mi susuz mu bi yeri mor mu insan kafayi yer ya ne bilim

Ben bunu yasamak zorunda deilm nedn yasayayim ki tamam sectm ama karsiligini goremiyorum
Beni anlamadınız.Demem o ki ne seçerseniz seçin dezavantajları var ama fazla ama az.Seçimlerde size ait yaşayacaklarınız da.Sonuçlarını konuya, komşuya ,kocaya, kaynanaya yuklemeyın. Pekala da vazgecıp yenı secımler yaparsınız buraya saplanın kalın dönüş yok demiyorum ki ben size.

Zaten sonuclari icin birilerini suclamiyrm ben sadece yaptigim fedakarligi neden gormezden gelip yardmci olan yok diolrum

Zaten sonuclari icin birilerini suclamiyrm ben sadece yaptigim fedakarligi neden gormezden gelip yardmci olan yok diolrum
Kanun bu. Kendini tüketerek yapılan fedakarlığın sonucu bol nankörlük görmek ve üstüne derin bir pişmanlık.

Ve bu adamla evlendiniz öyle mi..?

Aktivite lazım size. Maddi imkan varsa kurs vs yoksa en basitinden günlük yürüyüş bile rahatlatır

Kanun bu. Kendini tüketerek yapılan fedakarlığın sonucu bol nankörlük görmek ve üstüne derin bir pişmanlık.
++
İnsanlar alışıyor bu duruma, fazladan yaptığın şeyler bile görev haline geliyor. Yapmadığın an suçlu olunuyor. Bu değişmez pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…