Kafayı yemek üzereyim !

Mneozgurrr09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
988
328
33
Herkeze hayırlı cumalar.
Gerçektende kafayı yemek uzereyim artık evde olmaktan hep ayni seyleri(yemek temizlik vs) isi yapmaktan bıktım. Yani dönup dolasip ayni tekrarı yasıyormusum gibi. Apartmanimda tam 35 daire var 1 tane komsu cikmaz o derece. Ben cok neseliyimdir aslinda yani kucukle kucuk buyukle buyuk olurum her ortama ayak uydururum. Ama etrafimda ki insanlarmi geri kafali yoksa problem ben miyim? Gercektende anlam veremiyorum ya. Cok ama cok bunaldım benligimden ciktim hep boyleydimki evlenmeden once cok gezip dolasan biride deildim ben ya calistim yada evde oturdum yani. Mesela o zman englli kardesim vardi onunla hep ilgilenirdim annem calisrdi ben ona bakardim. Bi yerede cikinca kahve icmeye 120 kez aranirdim nerdesin ne zaman geliceksin die . Hayatim hep bi maraton gibiyidi. Nefes alamadim yani bi turlu. Evlendim daha farkli oluruz dedim esim basini isten kaldirmiyor. Cocuklarla evden ciksam ya gittigim yerde durmazlar illaki bisey olur gezdigimdende birsey anlamam. Kv kp desen sorumsuz esim ben napayim ki modunda ee beni kim düsünecek. Esim istedigi zaman cikar gezer banada der git annene die e gitsem durmadan arar ne zaman geliceksin die arasida uzak ha deyincede gelemem ki. Canimin kiymetini bilmeyen bi ben varim gercekten herkez ya calisiyor yada tatilde biz deseniz calisiyoruz gene yok gene yok. Ev tasimak istiyorum emlakci artk her yer. E para para para calismaya kalksam e 3 cocuga kim bakacak oylede olmuyo boylede bakici tutsam 3 cocuk deli para yakinimizdada ole birileri yok. Calistigimi bakiciya mi vereyim simdi? Bi cok hayalimiz var imkan 0. Destek yok. Kostek olan baya cokk. Bilmiyorum ya ne olucak bole yasamak gelmiyo icimden o kadar renksiz ki hayat sorun coluk cocukta deil bi destek ailemiz var ama destekcimiz deiller. Bi durumu duzeltsek aslinda problem kalmiycak

Hani olmuş bir şeye neden diye sormak gerçekten huyum değil ama sormadan da edemiyorum, Allah evlatlarınıza uzun sağlıklı bir ömür versin , acılarını göstermesin fakat bu sıkıntılar bugün başlamadı ya neden 3 tane çocuk ?
hani bile bile lades…

Çocuklarınız kaç yaşında ? Bu da önemli bir etken hepsi yuva/kreş/bakıcı çağında mı ?
eğer sizin tabirinizle ‘kafayı yemek üzereyseniz’ oyun grupları, kreş, kardeş indirimi araştırıp biraz nefes alabilirsiniz.
Evet belki çalıştığınız elinize kalmaz ama belki kafanızı dağıtıp , evden uzaklaşmış olursunuz.

Bizim Türklerimiz neden evlenince kayınvalide kayınpederden devamlı bir beklenti içinde hiç anlamıyorum. Şahsen ben büyütüp, evlendirdikten sonra biraz da hayatımı yaşamak istiyorum.
Destek olsunlar istiyoruz ama bize tek laf etmesinler karışmasınlar istiyoruz.
bence size zararları yoksa oturun şükredin, sorumsuzlukları da kendilerini ilgilendirir size zararı olmadığı sürece .
Maalesef oturup hayal kurunca kendiliğinden gerçekleşmiyor. Hepimiz zorlu yollardan geçiyoruz. Eminin siz tek değilsiniz.
Umarım herşey gönlünüzce olur

temel sorun ne

yaşınız kaç

kaç yıllık evlisiniz çocuklar kaç yaşında

eşinizin işi, daha doğrusu çalışma saatleri nasıl

3 çocukla eşiniz yalnız gezebiliyorsa siz de ona bırakıp gezin bari

ben biraz da bu çocukları babaya bırakmayan kadınlarda kabahat arıyorum bakamaz

çevremde de çok var, bakamaz kızar vs

kızarsa kızsın yani, çocuklarla ilişkisini kendisi ayarlasın

komşu vs sorun çözmez iş bulup çalışmak da mesleğiniz, oturmuş çalışma geçmişiniz yok ise çok da cazip olmayabilir

zira şimdiki hayatınıza haftada 6 gün 10 saat evde olmadığınızı eklemeniz gerekiyor

son zamanlarda tüm insanlar kötü, zor zamanlar geçiriyor. sizin için bu son durum tuz-biber olmuş anladığım kadarıyla. evlenmişsiniz ve 3 çocuğunuz var, yani evleneli epey olmuş. hala ailelerden beklenti olması çok uçuk geldi bana. bu hesapları evlenmeden önce yapsaydınız şimdi zorlanmazdınız. gerçekten hiç ötesini berisini düşünmeden herseye dalıp işin sonunda neden böyle oldu isyanını çok anlamlı bulmuyorum ben. şu saatten sonra elimdeki imkanlarla ben ne yapabilirim diye düşünün. kimsenin destek olmasınıda boşuna beklemeyin.

Yaşın küçük senin olmayan 3 çocuğa bakıyorsun sorumluluk var evdesin onların arkasından koşturmak kolay mı
Önceki konularına yazmıştım hatirlarsan şuan için bu çocuklar sana yakın gelirler keyifle bakarsın ama gün gün sorumluk artıcak ve sen sıkılicaksin kendi başına olsan bırakır çıkarsın ama çocuklarla komsumaya gitmek parka avm ye gitmek bile büyük sıkıntı ve sen artık daralıyorsun bütün bunlar üst üste gelince böyle patliyorsun

Son düzenleme:
Uzun zamandır evli değiller. 3 çocuk adamın ilk evliliğinden olma. Annesi çocukları istememiş konu sahibi bakıyor

Kv kp nin artık ne sorumluluğu olacak allahaşkına insan çocukları iş sahibi olduğunda keyiflerine bakıyor normal olarak
Herkesin seçimleri var ve bu seçimlerin sonuçları var

neden sizin eşiniz mesela çocuk bakma sorumluluğunu almıyor?
Önce bunu sorun
Eşim neden beni düşünmüyor mutluluğum için bir şey yapmıyor diyin

Ne işi var eşinizin nasıl bir işte çalışıyor

Çocukların bakıcı parasını babaları düşünsün bir zahmet.

Siz olmasaydınız ne yapacaktı eşiniz?

Bize kızdınız başka yorumlarda ama dediğimize geliyorsunuz.

Kimse sizi düşünmüyor, eşiniz 3. çocuğunu bırakmış başınıza, tek başına çıkmak isteseniz bile laf ediyor. Kendi tek çıkacağına alsın çocuklarını çıksın, sizinle çıksın ama yok. Ne gereği var, evde tam zamanlı bir bakıcı var nasıl olsa. Üzgünüm ama durumunuzun özeti bu.

Yok artik ve eşi tek başına geziyor, konu sahibi ailelerden destek bekliyor. Gerçekten yok artık.
Aaa hoşgeldin günces

Aynen önceki konular da neler yazdım neler konu sahibi ben memnunun çocuklar bana anne diyor bakıyorum seviyorum dedi
Onun bu çocuklara başlığından dolayı şaşırdım helal sana dedim ALLAH güç versin dedim
Ama olay daha yeni çocuklarla başbaşa kalınca çocuklar büyünce heleki ergen yaşları gelince nasıl sabırlı olucaksin dedim küçük çocuk baya küçük kendinyasida küçük tam gezip yozucagi vakit birden bire 3 çocuk kolay değil
Kv kp ne yapsın eşiniz sizi bakıcı görüyor dedim ama şimdi konu sahibi şikayetçi

Uzun zamandır evli değiller. 3 çocuk adamın ilk evliliğinden olma. Annesi çocukları istememiş konu sahibi bakıyor
E bu bile bile lades olmuş.. millet kendi çocuğuna bakarken zorlanıyor sizin kendinize ait olmayan 3 çocuğa bakmanız tabi ki zor bir durum ama bile isteye kabul etmişsiniz bunun için kimseyi suçlayamazsınız ki kp kv sorumsuzluğu ne alaka yani

Hoş buldum canım ❤

Şimdi eski konularına bakıyordum bende aşırı işsizim çünkü:) size ne ben seçimini yapmışım diyor konunun birinde. E madem seçimini yaptın milletin yakasından düşene ne desteği? Komşu yok diye evi taşıyacakmış bide Okuduklarımı anlamaya çalışıyorum hâlâ nasıl sasıracağımı şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…