- 30 Nisan 2021
- 988
- 328
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Uzun zamandır evli değiller. 3 çocuk adamın ilk evliliğinden olma. Annesi çocukları istememiş konu sahibi bakıyorson zamanlarda tüm insanlar kötü, zor zamanlar geçiriyor. sizin için bu son durum tuz-biber olmuş anladığım kadarıyla. evlenmişsiniz ve 3 çocuğunuz var, yani evleneli epey olmuş. hala ailelerden beklenti olması çok uçuk geldi bana. bu hesapları evlenmeden önce yapsaydınız şimdi zorlanmazdınız. gerçekten hiç ötesini berisini düşünmeden herseye dalıp işin sonunda neden böyle oldu isyanını çok anlamlı bulmuyorum ben. şu saatten sonra elimdeki imkanlarla ben ne yapabilirim diye düşünün. kimsenin destek olmasınıda boşuna beklemeyin.
Bu insanlardan tam olarak beklentiniz nedir? Nasil bir sorumluluk almalilar?Kv kp desen sorumsuz
Uzun zamandır evli değiller. 3 çocuk adamın ilk evliliğinden olma. Annesi çocukları istememiş konu sahibi bakıyor
Aaa hoşgeldin güncesYok artik ve eşi tek başına geziyor, konu sahibi ailelerden destek bekliyor. Gerçekten yok artık.
E bu bile bile lades olmuş.. millet kendi çocuğuna bakarken zorlanıyor sizin kendinize ait olmayan 3 çocuğa bakmanız tabi ki zor bir durum ama bile isteye kabul etmişsiniz bunun için kimseyi suçlayamazsınız ki kp kv sorumsuzluğu ne alaka yaniUzun zamandır evli değiller. 3 çocuk adamın ilk evliliğinden olma. Annesi çocukları istememiş konu sahibi bakıyor
Aaa hoşgeldin günces
Aynen önceki konular da neler yazdım neler konu sahibi ben memnunun çocuklar bana anne diyor bakıyorum seviyorum dedi
Onun bu çocuklara başlığından dolayı şaşırdım helal sana dedim ALLAH güç versin dedim
Ama olay daha yeni çocuklarla başbaşa kalınca çocuklar büyünce heleki ergen yaşları gelince nasıl sabırlı olucaksin dedim küçük çocuk baya küçük kendinyasida küçük tam gezip yozucagi vakit birden bire 3 çocuk kolay değil
Kv kp ne yapsın eşiniz sizi bakıcı görüyor dedim ama şimdi konu sahibi şikayetçi
Çocuklar eşinin ilk evliliğindenKuzum ev kres gibi 3 cocukla oyna delir ne sıkıliyorsun zaten sen dogurmussun kimse de karisamaz rahatla biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?