- 30 Nisan 2021
- 988
- 328
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Ihtimal deil taniyorum onu gercektenİhtimaller üzerine sebep arıyorsunuz kendinize, peki.
Eski eşi gibi bir gerçek varken ortada başka birşeye gerek yok bence.Ihtimal deil taniyorum onu gercekten
Bi kac kere kus gittim anneme annem gitme dedi bu aralarda halat kopucak gbi zaten sorunlarim var ustume ustume geliyo hayat kaldramyorum cnku gidicek ailemden baska kimsem yok onlarida dusunuyorum yine mi dicekler baslari agriycak bunu onlarada yasatmak istemiyorum bi yandanSevgiliyken size tokat attı ve ona rağmen evlendiniz öyle mi?
Şikayet bile etmişsiniz, geri kafalı, kıskanç, 3 çocuklu bir adam.
Yine söylüyorum 3 çocuğunun annesine yapmayan size de birşey yapmaz.
Ayrıca diğer konularda kadını yerden yere vurdunuz haklı olduğunuz noktalar da olabilir ama eşinizin de ne olduğu ortada.
Kurtarın kendinizi diyeceğim ama hiç ona yanasacak gibi durmuyorsunuz
Bende oyle dedim eskiye bisey yapamayn bna bsy yapamaz die oda kaybedicek bsym yok vs. Die felsefe yapiyorEski eşi gibi bir gerçek varken ortada başka birşeye gerek yok bence.
Siz neye inanmak istiyorsanız ona inanın.
Bilmiyorum ne demek boyle mi hayatina devam edicen nereye kadar ve nasıl??Bilmiyorum haklsnz ama cok kafam karisik ofkeyle oturp zararla kalkmak istemiyorum biliyorum cunku pesimi birakmaz benim
Çocuk eski eşinin kendisinin değil defalarca yazdı konu sahibi oysaAbi b.k gibi birikmis param var imkanim var kari koca it gibi calisiyoruz yinede su ulke sartinda 2. Cocuga cesaret edip yapamiyorum. Siz bi maasla 3 taneye nasil cesaret ediyorsunuz. Madem yaptiniz beklentiniz ne? Su sartlarda mutlulugunuzun tek formulu beklentiyi kaldirmak. Ev alma tatil yapma hayalini rafa kaldırın. O zaman mutlu olursunuz.
Eski esi cocuklri birakirken kv yaptirdi basimin etini yedi der hep yaptrmasaydi okadar cocuk bana dedi kv evlendigimizde vermem cocuklri sna sen calis derdi simdi gelin durun bizde diyoruz gelmiyolr
Belki iyi olur die bekliyorum bu zamanlarda gecer die nasil gunlerdi be derim die cunku ailemin yaninda babam yine ayni laflari edecek bana baska birinede alismak evlenmek istemiyorum bebegimde olsn istiyorum ozmnda ailelere bakip bnde aile kurmak istiycem ama gecmisim gelecek gozumun onune korkucam yine olursa die o dha mi iyi olucak dieBilmiyorum ne demek boyle mi hayatina devam edicen nereye kadar ve nasıl??
bu evde yasadigini mi sanıyorsun?? adam hayatına elini koymuş
Çocuklara bak yemek yap çamaşır yıka değer görme bide baskı gör tehdit altında korkarak yaşa bunun öfkesi zararı yok
Sen kendine zarar veriyorsun buna da musade ediyorsun
Cocuklar benim deil esimin calisalim ki ailelerden cocuklara bakmalari icin destek istiyoruz napiyolar calismiyolr oturuyorlar aksama evde cocuklr zararsz cok uslular oyun odalarindn aksama cikmzlar hic aciktim bile demezler sadece yapacaklri 1 kap yemek koymak ben yemekte temizlikte yapiyorum calissamda yaniAbi b.k gibi birikmis param var imkanim var kari koca it gibi calisiyoruz yinede su ulke sartinda 2. Cocuga cesaret edip yapamiyorum. Siz bi maasla 3 taneye nasil cesaret ediyorsunuz. Madem yaptiniz beklentiniz ne? Su sartlarda mutlulugunuzun tek formulu beklentiyi kaldirmak. Ev alma tatil yapma hayalini rafa kaldırın. O zaman mutlu olursunuz.
Belki iyi olur die bekliyorum bu zamanlarda gecer die nasil gunlerdi be derim die cunku ailemin yaninda babam yine ayni laflari edecek bana baska birinede alismak evlenmek istemiyorum bebegimde olsn istiyorum ozmnda ailelere bakip bnde aile kurmak istiycem ama gecmisim gelecek gozumun onune korkucam yine olursa die o dha mi iyi olucak die
İlk eşinin peşini bırakmış ama.. ne demek bırakmam siz ondan ayrılsanız da çocukları size bırakıp kendi gider zaten.. üzgünüm ama siz eşinizin gözünde bedava bakıcıdan fazlası değilsinizBilmiyorum haklsnz ama cok kafam karisik ofkeyle oturp zararla kalkmak istemiyorum biliyorum cunku pesimi birakmaz benim
Ben ne kadar pasif davransamda bu haraketlerim kullaniliyor civitiyorlar herseyi dahada yıkıyorlar uzerime bunun farkina vardimAllah güc veriyor sikayetci degilim diyordun foruma ilk geldiginde
Ne oldu? Ne degisti?
Makyaj yaptın diye tokat atan herifle evlenmişsin, bi de çocuklarına bakmışsın yetmemiş ailesinin vırvırını dinliyorsun. Şimdiden sonra ister üstüne bas ister yanına bas ister sağına bas ister soluna bas. İnsan minsan olmaz o. Kendini kandırma.Sevgiliyken bazen ayrilirdik mesela evimin onunde biterdi bikerde polise sikayt ettim kendisini rahatsz ediyo bni dedim.kiskanc biri kendisi asiri geri kafalida bosansam hemen birini bulurm die dusunur. Polise sikayet etmemin amaci calistigim yerde makyaj yaptm die bna tokat atmasydi nedn makyaj yapmisim o yuzden onu iyi taniyorum yapar. Simdi bile artik salak olmadigimi hergn uzerine basa basa soyluyorum insan olcksn die
Çocuk eşinin.çocuklar dünyaya gelmeden önce maddi durumunuz nasıldı?
yani insan bakabileceği sayıda çocuk yapmalı, artık bunu bilmeyen yok. çocuk demek masraf demek. bunu en başından planlamak gerekirdi. 3 tane çocuk yapıp (ki bence az bir sayı değil) kim bakacak, nasıl geçinicez demek mantıklı değil.
diğer bir konu size kim neden destek olsun?
belki de sizin sorununuz, kendi yaptığınız seçimlerin bedelini üstlenmekle alakadır. her seçimin kendine has bir bedeli var. aileniz destek olsun diye mi evlendiniz, çocuk yaptınız? ha şimdi sorsam eşim hayatım, çocuklar da canım ciğerim dersiniz elbette ama kastettiğim şey, hayatta kendi seçimlerimizi kendimize göre yapmalıyız, aileler destek olsun, maddi anlamda çocuk yük olmasın, masrafı olmasın gibi beklentiler büyük hayal kırıklığı yaratır. bir yer gezmeye çıktığınızda çocukların rahatsızlık vermesi sürpriz değil yani. millet 1 çocuğa zor bakıyor.
artık 5 kişilik bir ailenin tek maaşla geçinmesi çok zor. e siz de çalışsam çocuklara bakacak insan yok, maaş bakıcıya gider diyorsunuz. eşiniz ne yapsın, mecburen işten başını kaldıramayacak. ama onun da tükenmesi yakındır gibime geldi maalesef.
bi de komşu olayını anlamadım. herkes düşmüş hayat gailesine artık komşuluk diye bişey kalmadı. kimsenin kimseyi eğlendirecek zamanı yok. dediğiniz gibi, insanlar ya işte ya tatilde.
kv kp neden sorumsuz oluyor?
tamam, eşinin veya kendisinin sonuçta bu ailede 3 tane çocuk var.Çocuk eşinin.
Kendi çocuğu değil ki.
Anneleri bırakıp gitmiş
16 yaşında nasıl evlendin? Yasal değil 16 yaşında evlenmek. İmam nikahlı mıydın? Baban haklıymış aile sözü dinleseydin keşke.2nci evliligim ilk 16 yasimda yaptm calismadi kendisi 4 yl evli kaldm cocuk olmadi ayrldm babam her sofraya oturdugumda bakalim bu kotu oburu iyimi olacak deyip deyip durdu yada bi sekilde konuyu oraya bagladi onume koydu tanistm esimle sevdim normal geldi ve evlendim hpsi bukadr
Çoluğu çocuğu bırakıp giden kadınları asla anlamıyorum ama adamda yani nasıl bıktırdıysa. O potansiyel var adamda ve ailesindeSevgiliyken size tokat attı ve ona rağmen evlendiniz öyle mi?
Şikayet bile etmişsiniz, geri kafalı, kıskanç, 3 çocuklu bir adam.
Yine söylüyorum 3 çocuğunun annesine yapmayan size de birşey yapmaz.
Ayrıca diğer konularda kadını yerden yere vurdunuz haklı olduğunuz noktalar da olabilir ama eşinizin de ne olduğu ortada.
Kurtarın kendinizi diyeceğim ama hiç ona yanasacak gibi durmuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?