- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Taa o zaman dediğimiz de şurada birkaç gün öncesi yani çok zaman da geçmedi..Katılıyorum
Oh olsun der gibi yazmıyorum, sakın yanlış anlamayın
Ama en azından babası çocuklara bir duş aldırsın siz de dinlenin dediğimde bana etmediğiniz laf kalmadı
Şu an ki durumuna geleceğiniz taa o zamandan belliydi
Siz o çocuklara büyük iyilik yapıyorsunuz
Hakkınız ödenmez
Ama neden kendinizi anne yerine koyuyorsunuz? Anne değilsiniz.
Duşundan uykusuna tüm sorumluluk sizde olmamalı. Siz eğitimlerine kadar sorumluluğu yüklenmişsiniz.
Açtığınız her konuda size üzüldüm. Yazık kadını eş olarak değil, hem bakıcı hem gelin hem de hizmetçi olarak almışlar dedim.
Sonuna kadar inkar ettiniz ama durum maalesef bu.
Bu durum da bu saatten sonra değişmez.
İlk konu açtığınızda 23 yaşındaki genç bir kız neden 3 çocuklu bir adamla evlenir adam boşanır boşanmaz, hemde ailesinin rızası olmadan demiştim ya, herhalde adam evliyken ilişki başlamış sizde aşığım havasıyla evlendiğinizi düşünmüştüm. Çünkü başka bir ihtimal insanın aklına gelmiyor. Bana tepki gösterdiniz kuyruk acın var VS diye.Herkeze hayırlı cumalar.
Gerçektende kafayı yemek uzereyim artık evde olmaktan hep ayni seyleri(yemek temizlik vs) isi yapmaktan bıktım. Yani dönup dolasip ayni tekrarı yasıyormusum gibi. Apartmanimda tam 35 daire var 1 tane komsu cikmaz o derece. Ben cok neseliyimdir aslinda yani kucukle kucuk buyukle buyuk olurum her ortama ayak uydururum. Ama etrafimda ki insanlarmi geri kafali yoksa problem ben miyim? Gercektende anlam veremiyorum ya. Cok ama cok bunaldım benligimden ciktim hep boyleydimki evlenmeden once cok gezip dolasan biride deildim ben ya calistim yada evde oturdum yani. Mesela o zman englli kardesim vardi onunla hep ilgilenirdim annem calisrdi ben ona bakardim. Bi yerede cikinca kahve icmeye 120 kez aranirdim nerdesin ne zaman geliceksin die . Hayatim hep bi maraton gibiyidi. Nefes alamadim yani bi turlu. Evlendim daha farkli oluruz dedim esim basini isten kaldirmiyor. Cocuklarla evden ciksam ya gittigim yerde durmazlar illaki bisey olur gezdigimdende birsey anlamam. Kv kp desen sorumsuz esim ben napayim ki modunda ee beni kim düsünecek. Esim istedigi zaman cikar gezer banada der git annene die e gitsem durmadan arar ne zaman geliceksin die arasida uzak ha deyincede gelemem ki. Canimin kiymetini bilmeyen bi ben varim gercekten herkez ya calisiyor yada tatilde biz deseniz calisiyoruz gene yok gene yok. Ev tasimak istiyorum emlakci artk her yer. E para para para calismaya kalksam e 3 cocuga kim bakacak oylede olmuyo boylede bakici tutsam 3 cocuk deli para yakinimizdada ole birileri yok. Calistigimi bakiciya mi vereyim simdi? Bi cok hayalimiz var imkan 0. Destek yok. Kostek olan baya cokk. Bilmiyorum ya ne olucak bole yasamak gelmiyo icimden o kadar renksiz ki hayat sorun coluk cocukta deil bi destek ailemiz var ama destekcimiz deiller. Bi durumu duzeltsek aslinda problem kalmiycak
Ama ayni evin icinde nasil anne olamayayim ki tamam dusu gectim bi telefon alip elime herzaman kenarami cekileyim yani ben bunu anlamdmKatılıyorum
Oh olsun der gibi yazmıyorum, sakın yanlış anlamayın
Ama en azından babası çocuklara bir duş aldırsın siz de dinlenin dediğimde bana etmediğiniz laf kalmadı
Şu an ki durumuna geleceğiniz taa o zamandan belliydi
Siz o çocuklara büyük iyilik yapıyorsunuz
Hakkınız ödenmez
Ama neden kendinizi anne yerine koyuyorsunuz? Anne değilsiniz.
Duşundan uykusuna tüm sorumluluk sizde olmamalı. Siz eğitimlerine kadar sorumluluğu yüklenmişsiniz.
Açtığınız her konuda size üzüldüm. Yazık kadını eş olarak değil, hem bakıcı hem gelin hem de hizmetçi olarak almışlar dedim.
Sonuna kadar inkar ettiniz ama durum maalesef bu.
Bu durum da bu saatten sonra değişmez.
Evliyken beraber deildim. Sonradan beraberdimİlk konu açtığınızda 23 yaşındaki genç bir kız neden 3 çocuklu bir adamla evlenir adam boşanır boşanmaz, hemde ailesinin rızası olmadan demiştim ya, herhalde adam evliyken ilişki başlamış sizde aşığım havasıyla evlendiğinizi düşünmüştüm. Çünkü başka bir ihtimal insanın aklına gelmiyor. Bana tepki gösterdiniz kuyruk acın var VS diye.
Bak bunlar için sürekli konu açıyorsunuz eşim şöyle yaptı şu şöyle oldu. Hala anlamadınızmı sizinle 3 çocuğa bakasınız diye evlenmiş resmen. Zamanla görüyorsunuz zaten. Ortada öyle aşk maşk yok yani. 3 çocuğa yazık gerçekten onların bir suçu yok. Siz bu yaşınızda böyle şeyleri dert ediyorsanız 10 sene sonra düşünemiyorum bile net kafayı yersiniz. Allah yardımcınız olsun. Lütfen bu adamdan birde siz çocuk yapmayın.
Hayr babanne ben bakarm dedi arada gelirler sana dedi borc harc bitsin calisalim ben raziyim hep kalsnlr dedim. Iyi yetisirlerdi zaten onlar gelismis aile deil hep argo laf kufr. Eski anneleri hakknda o yuzdn zedelenmesinler die ben aldm onlari
Tamam onu anladım ben, Siz hala anlamadınız mı? Sizinle neden evlendiğini? Yani yüzleşmek zor bir şey değil gerçeklerle. Böyle devam etmek istemiyormusunuz yani insanların size nasıl yorum yapmasını istiyorsunuz? Zaten daha önceki konularına 1,2 defa denk geldim birisi birşey yazıyor hemen savunmaya geçiyorsunuz, e bu hayatı siz seçtiniz. Ya böyle devam edeceksiniz ya susup oturcaksınız adam sizi bakıcı diye almış zaten çalışsanız adamın işine gelmez tabi.Evliyken beraber deildim. Sonradan beraberdim
İnşallah güzel günleriniz olsunEn kisa zamanda tedavi olucamyoksa tımarane
İlla elinize telefon alıp oturmanıza ben oturuyorum sen işleri yap demenize gerek yok ki. Eşiniz gelip yapmasın o yan gelip yatma işini. Siz çocukları yedirip yıkarken o sofrayı toplasın ya da siz çamaşır asacaksanız yapılacak başka bir iş mutlaka vardır ona verin ister çocuklarla ister evle ilgili.Ama ayni evin icinde nasil anne olamayayim ki tamam dusu gectim bi telefon alip elime herzaman kenarami cekileyim yani ben bunu anlamdm
merhabalar,önceki konularınızda sizi bu konuda uyaran bizleri terslediniz, savundunuz. ancak üzülerek görüyorum ki dediğimize geliyorsunuz. inanın haklı çıkmaktan hiç hoşnut değilim.E para para para calismaya kalksam e 3 cocuga kim bakacak oylede olmuyo boylede bakici tutsam 3 cocuk deli para yakinimizdada ole birileri yok. Calistigimi bakiciya mi vereyim simdi?
bu adama aşık oldunuz yani? 3 çocuğu var önemli değil dediniz,aşktan gözünüz kör oldu tamam buna da tamam,ayrılırsan seni öldürürüm zihniyetinde bir adama aşık oldunuz? konu sahibi işkillenmeye başlıyorum.Evet hic birseyim yok suan sukur edicek esim siddete meilli insan bosanmami soledim oldururm seni diyor
yok insanız hata yaparız. ben sizi neden evlendiniz diye suçlayanlardan değilim. ben bize zamanında çok büyük konuştunuz,çok terslediniz, hiçbir şeyden emin olmayın dedik diye kızdığınız için kızıyorum. sakın beylik laflar etmeyin. bakın dünya hali işte,döndünüz dolaştınız pişman oldunuz...Simdi KENDIM ISTEDIM DIE SUCLU BENIMM
Kv kp neden sorumsuz?Çocuklarınıza bakmadıgı ıcınmı ?Herkeze hayırlı cumalar.
Gerçektende kafayı yemek uzereyim artık evde olmaktan hep ayni seyleri(yemek temizlik vs) isi yapmaktan bıktım. Yani dönup dolasip ayni tekrarı yasıyormusum gibi. Apartmanimda tam 35 daire var 1 tane komsu cikmaz o derece. Ben cok neseliyimdir aslinda yani kucukle kucuk buyukle buyuk olurum her ortama ayak uydururum. Ama etrafimda ki insanlarmi geri kafali yoksa problem ben miyim? Gercektende anlam veremiyorum ya. Cok ama cok bunaldım benligimden ciktim hep boyleydimki evlenmeden once cok gezip dolasan biride deildim ben ya calistim yada evde oturdum yani. Mesela o zman englli kardesim vardi onunla hep ilgilenirdim annem calisrdi ben ona bakardim. Bi yerede cikinca kahve icmeye 120 kez aranirdim nerdesin ne zaman geliceksin die . Hayatim hep bi maraton gibiyidi. Nefes alamadim yani bi turlu. Evlendim daha farkli oluruz dedim esim basini isten kaldirmiyor. Cocuklarla evden ciksam ya gittigim yerde durmazlar illaki bisey olur gezdigimdende birsey anlamam. Kv kp desen sorumsuz esim ben napayim ki modunda ee beni kim düsünecek. Esim istedigi zaman cikar gezer banada der git annene die e gitsem durmadan arar ne zaman geliceksin die arasida uzak ha deyincede gelemem ki. Canimin kiymetini bilmeyen bi ben varim gercekten herkez ya calisiyor yada tatilde biz deseniz calisiyoruz gene yok gene yok. Ev tasimak istiyorum emlakci artk her yer. E para para para calismaya kalksam e 3 cocuga kim bakacak oylede olmuyo boylede bakici tutsam 3 cocuk deli para yakinimizdada ole birileri yok. Calistigimi bakiciya mi vereyim simdi? Bi cok hayalimiz var imkan 0. Destek yok. Kostek olan baya cokk. Bilmiyorum ya ne olucak bole yasamak gelmiyo icimden o kadar renksiz ki hayat sorun coluk cocukta deil bi destek ailemiz var ama destekcimiz deiller. Bi durumu duzeltsek aslinda problem kalmiycak
Dogruyu soyluyrm zorla evlendirlmedim kendi istegimle evlendirildim.bu adama aşık oldunuz yani? 3 çocuğu var önemli değil dediniz,aşktan gözünüz kör oldu tamam buna da tamam,ayrılırsan seni öldürürüm zihniyetinde bir adama aşık oldunuz? konu sahibi işkillenmeye başlıyorum.
nolur doğruyu söyleyin,neden evlendiniz. mutluymuş numaraları yaptınız bize en başta,bakın artık neredeyse her gün yeni konu açıyorsunuz. noluyor? anlatın yardımcı olalım. zorla mı evlendirildiniz?
yok insanız hata yaparız. ben sizi neden evlendiniz diye suçlayanlardan değilim. ben bize zamanında çok büyük konuştunuz,çok terslediniz, hiçbir şeyden emin olmayın dedik diye kızdığınız için kızıyorum. sakın beylik laflar etmeyin. bakın dünya hali işte,döndünüz dolaştınız pişman oldunuz...
Çoçuklar bu konu sabibinin değil eşinin diğer evliğinden. Genç 20 li yaşlarda kız bu adamla evlendi şimdi mutsuz ve pişman durum bu kızı bedava bakıcı yapmışlarKv kp neden sorumsuz?Çocuklarınıza bakmadıgı ıcınmı ?
Kendi evimde köle gibiyim. Mutlu olucaz cekirdek aile derken dustugum durumlar..Çoçuklar bu konu sabibinin değil eşinin diğer evliğinden. Genç 20 li yaşlarda kız bu adamla evlendi şimdi mutsuz ve pişman durum bu kızı bedava bakıcı yapmışlar
Ben ortada aile görmüyorum ki siz sadace coçuklara bakan temizlik yapan ve cinsel olarak varsınız. Gençliğine yazık etme seni bu adama bağlayan hiçbirşey yok.Kendi evimde köle gibiyim. Mutlu olucaz cekirdek aile derken dustugum durumlar..
Suan kv kb geldi yatililar galiba oyle gorunuyoBen ortada aile görmüyorum ki siz sadace coçuklara bakan temizlik yapan ve cinsel olarak varsınız. Gençliğine yazık etme seni bu adama bağlayan hiçbirşey yok.
Dışarida deli gibi akıp giden bir hayat var.
Ben olsam sabah sessizce eşyalırımı toplar giderdim abbas yolcu misaliSuan kv kb geldi yatililar galiba oyle gorunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?