Kafayı yemek üzereyim !

Ben ortada bir aile görmüyorum o yüzden bu yorumu yapıcam

Gencecik kızsın sana ne elin çocuğundan? İş bul çık git KV gelir bakarsa bakar bakmasa babaları düşünsün. Baba kendi çocuğunu düşünmüyorken senin bu kadar kafa patlatman saçma

Şu evliliği sürdüren zaten saçma, sana ait olmayan problemlerle boşuna uğraşıyorsun

Her konuma yazıyorum senin bir anan, baban arkadaşın yok muydu bu evliliği yapma diyen?

tek bir allahın kulu bu evlilikle ilgili uyarmadı mı sizi ?
anne babanız gönüllü müydü ?
insan senede bir gördüğü komşusu bile olsa uyarır, yapma gitme diye durdurmaya çalışır.
Ailesi istememiş zaten nikahına bile gitmemiş.

Yani tabiki haklılar. Ama yani arkadaşın durmaksızın konu açma çabasını anlamıyorum. Hepi topu 2 hafta olmadı ilk açtığı konusu şöyle iyi kocam böyle iyi beni sevşyor çocukların anası bilmem ne ben bakıyorum vs insanlardan olumlu, gururunu okşayacak yorumlar beklediği o kadar açık tı ki. Kendin seçtin bu hayatı bacım, düzeltecek olan da yine sensin.

Hanımefendi yorumlarda övülsün, peygamber gibi kadınsın yaptığın büyük sevap vs diye pohpohlansın istedi, konu açtı.

Kocişine toz kondurmadı. Bir iki üye büyük sevaba giriyorsun cnm diyince mutlu oldu, eşim tabi ki çocuk bakımına yardımcı olmayacak dışarıda yoruluyor zaten dedi bize çemkirdi.

Fakat yorumların 90%'ı negatif ve realist olunca yaşadığı gerçekler onu rahatsız etmeye başladı. Bu kadar kısa zamanda şikayet etmesi o yüzden.

Kesinlikle iyilik saçmalıyız etrafa, dünyaya geliş amacımız bu. Ama mantık çerçevesinde.

Hanımefendi iyilik yapıcam derken yüzme bilmeyen birinin boğulan birini kurtarmaya çalışması gibi kendini okyanusa atmış. Şu anda da boğuluyor ama ne fayda. Bu iyilik mi intihar mı? Umarım kendisi karar verebilir artık bunca saçma hatadan sonra.

Diğer konularda yorumların yüzde 90 i r ealist değildi malesef. Ben senin hiç yol gosterenin yok muydu, yanlış evlilik yapmışsın, seni bedava bakıcı almışlar dedim diye hem konu sahibi hem diğer üyeler bana tepki göstermişti.
Ben konu sahibine inanmıyorum artık bence konu fake.

Konularını bilmiyorum. Ama ortada olan tek dogruyu konusalım. Niye bakıcı tutsunlarki ıkınci kez ne yazık ki seni almıslar zaten oradaki varlık sebebin cocuklara bakmak.. Sen kac yasındasın cok mu kucuksun bu gercegı göremiyorsun? Kendi ailenin yanında daha mı kötuydu ki bu hayatı seçtin? Cocukların annesi ortada yok bakmıyorsa onun hakkında ne düşünüyorsan eşinde aynısı böyle bir kadınla aynı kafadaki durmadan cocuk yapıp durmuslar. Şimdide bakacak birini bulmus oh kafasına göre geziyor adam muhtemelen sen ayrılıp gidersen baska bakacak birini bulamazlarsa kimse sahip cıkmaz bu cocuklara fakat sen hayır kurumumusun?

Eşin seni sevmiyor, senin gibi saf birini bulmuş 3 çocuğu başına atmış oh mis. Benim yeri geliyor tek cocuguma bakmak zor geliyor .Bir de ergenliğe giriyor. Sana pes yani

Ben ne kadar pasif davransamda bu haraketlerim kullaniliyor civitiyorlar herseyi dahada yıkıyorlar uzerime bunun farkina vardim

Evet cok pasif ve kullanilmaya musaitsin. Bu kadarina izin vermemelisin.
Ben de cok tuttugunu koparan, itiraz eden yapida degilim ama deger gordugumu hissettigim surece katlanirim, kabullenirim böyle seyleri.

İlk konunuzda size afferin falanlar yazmistik bravo öz anneleri istemiyorken falan ama ordada çoğu bilincli insanlar size yipranirsiniz yapamazssiniz kendi çocuğu olan birakip kaçıyor siz gencsiniz nasıl dayanacaksiniz demistikki çok gecmeden patlamis bakın daha da kötüye gitmeden ayrılın sizi annenize gondermiyor çünkü siz bedava bakicisiniz

O zaman bunca anormallik içinde size normal gelen durumlar karşısında başarılar.... ayrıca siİ 16 yaşında evlendiren ya da buna müsade eden ailenize de çok güvenmeyin. Onların da kafasının bir yetişkin gibi çalışmadığı belli. 16 yaş :: çocuk. Çocuğu evlendiren, izin veren Ya da çocukla evlenen ::: çocuk istismarcısıdır. Böyle ailesi olanlara üzülüyorum. Evet işiniz zor ama önce şunu kabullenin: bu adam sizi hizmetçi almış. 34 dakikadır markettesin diyen biri sizi değil hizmetinizi seviyor. Yerinizde olsam bunu kabullenir devam ederim hayatıma.

Sorun 3 çocukta değil, sorun çocukların her türlü bakımını üzerinize yıkıp size nefes alanı bırakmayan koca kişisinde
Çocuklarının bakımını yapmıyor, eğitimini vermiyor kendi gezip tozuyor.
Sen kendi annende yarım saat oturamıyorsun ama hasta olmana rağmen kaynana kayınbaba evine geliyor.
Adam evin bedava hizmetçisi i bakıcısını bulmuş rahata ermiş.
Daha geçen konunuzda size beddua eden kayınbaba iki güne kalmadan yine evinize gelmiş.
Hiç düşündünüz mü bu evlilikte konumunuz nedir diye?
Sizin şuanda bütün kocanızı savunmanız evlenmenize karşı çıkan ailenize haklı çıktınız dedirtmemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…