- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.633
- 548
- 40
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Ailesi istememiş zaten nikahına bile gitmemiş.tek bir allahın kulu bu evlilikle ilgili uyarmadı mı sizi ?
anne babanız gönüllü müydü ?
insan senede bir gördüğü komşusu bile olsa uyarır, yapma gitme diye durdurmaya çalışır.
Ailesi istememiş zaten nikahına bile gitmemiş.
Yani tabiki haklılar. Ama yani arkadaşın durmaksızın konu açma çabasını anlamıyorum. Hepi topu 2 hafta olmadı ilk açtığı konusu şöyle iyi kocam böyle iyi beni sevşyor çocukların anası bilmem ne ben bakıyorum vs insanlardan olumlu, gururunu okşayacak yorumlar beklediği o kadar açık tı ki. Kendin seçtin bu hayatı bacım, düzeltecek olan da yine sensin.Haklılar
Yani tabiki haklılar. Ama yani arkadaşın durmaksızın konu açma çabasını anlamıyorum. Hepi topu 2 hafta olmadı ilk açtığı konusu şöyle iyi kocam böyle iyi beni sevşyor çocukların anası bilmem ne ben bakıyorum vs insanlardan olumlu, gururunu okşayacak yorumlar beklediği o kadar açık tı ki. Kendin seçtin bu hayatı bacım, düzeltecek olan da yine sensin.
Diğer konularda yorumların yüzde 90 i r ealist değildi malesef. Ben senin hiç yol gosterenin yok muydu, yanlış evlilik yapmışsın, seni bedava bakıcı almışlar dedim diye hem konu sahibi hem diğer üyeler bana tepki göstermişti.Hanımefendi yorumlarda övülsün, peygamber gibi kadınsın yaptığın büyük sevap vs diye pohpohlansın istedi, konu açtı.
Kocişine toz kondurmadı. Bir iki üye büyük sevaba giriyorsun cnm diyince mutlu oldu, eşim tabi ki çocuk bakımına yardımcı olmayacak dışarıda yoruluyor zaten dedi bize çemkirdi.
Fakat yorumların 90%'ı negatif ve realist olunca yaşadığı gerçekler onu rahatsız etmeye başladı. Bu kadar kısa zamanda şikayet etmesi o yüzden.
Kesinlikle iyilik saçmalıyız etrafa, dünyaya geliş amacımız bu. Ama mantık çerçevesinde.
Hanımefendi iyilik yapıcam derken yüzme bilmeyen birinin boğulan birini kurtarmaya çalışması gibi kendini okyanusa atmış. Şu anda da boğuluyor ama ne fayda. Bu iyilik mi intihar mı? Umarım kendisi karar verebilir artık bunca saçma hatadan sonra.
Ben ne kadar pasif davransamda bu haraketlerim kullaniliyor civitiyorlar herseyi dahada yıkıyorlar uzerime bunun farkina vardim
Kendinin değil cocuklarKuzum ev kres gibi 3 cocukla oyna delir ne sıkıliyorsun zaten sen dogurmussun kimse de karisamaz rahatla biraz
O zaman bunca anormallik içinde size normal gelen durumlar karşısında başarılar.... ayrıca siİ 16 yaşında evlendiren ya da buna müsade eden ailenize de çok güvenmeyin. Onların da kafasının bir yetişkin gibi çalışmadığı belli. 16 yaş :: çocuk. Çocuğu evlendiren, izin veren Ya da çocukla evlenen ::: çocuk istismarcısıdır. Böyle ailesi olanlara üzülüyorum. Evet işiniz zor ama önce şunu kabullenin: bu adam sizi hizmetçi almış. 34 dakikadır markettesin diyen biri sizi değil hizmetinizi seviyor. Yerinizde olsam bunu kabullenir devam ederim hayatıma.2nci evliligim ilk 16 yasimda yaptm calismadi kendisi 4 yl evli kaldm cocuk olmadi ayrldm babam her sofraya oturdugumda bakalim bu kotu oburu iyimi olacak deyip deyip durdu yada bi sekilde konuyu oraya bagladi onume koydu tanistm esimle sevdim normal geldi ve evlendim hpsi bukadr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?