Kafayı yemek üzereyim !

Ben de komşu sevmeyenlerdenim demeyw geldim. Zaten korona var da pandemi öncesinde de sevmezdim, sonrasında da sevemeyeceğim. Konuşacak bir şey bulamayacağım insanlarla sen bana gel çay içelim ben sana geleyim kek yiyelim yapamıyorum ya.
Arkadaş başka bir şey komşu başka bana göre.

Diğer sorunlarınıza gelince sizin istediğiniz hayat buydu diye hatırlıyorum. Kendine neden bunu yapıyorsun diyenlere cemkiriyordunuz diğer konularınızda.

Tavsiyem boşanın olacaktır. Gencecik bir ömrü alıp kocanıza hediye etmişsiniz ki o rahat rahat hayatını yaşasın siz onun yapması gerekenleri yaparken.

Hayr fake deil gercek sadece yetisemiyorum yorumlara gormuyorum. Ailem tabiki karsi ckti istemediler bn istedim istedim diede bnlari yasamak zorunda deilim

Ben yapmdm esimin cocuklri isterdim bnmde olsun bir tane 7 yldr olmuyor
Tamam sizi hatırladım niye beğenmedi ifadesi bıraktınız mesajıma ayrıca her gün sizin konunuza denk geliyorum her gün mutsuzluğunuzla ilgili bir konu var sanki, siz yapmamış olsanız da farketmez kabullenmişsiniz 3 çocuk kolay değil ya kabullenecekseniz böyle bi yaşamı ya da ayrılacaksınız. Belli ki huzurunuz yok huzurunuzun olmadığı yerde çocuklara yazık diyip durmak da garip, sonuçta yaparken size sormadılar zor bir durum keşke hiç kabul etmeseydiniz çocuklar da alışmazdı

Seni zorla o evde alıkoyamaz , ara polisi gelip alsınlar seni , eğer pişmansan devam etmek zorunda değilsin, iş bulur çalışırsın yeni bir hayat kurarsın, kadın sığınma evleri var oraya sığın muhakkak yardım ederler , eşin saçına dahi dokunamaz , telefonuna Kades uygulamasını da yükle, bu insanları sırtında taşıma !

Çocuklara acıdım şuan gerçekten o çocuklar böyle yasamak icin dünya ya gelmediler
Sorumsuz bir baba sorumsuz bir anne ve aynı lafı edicem.seni sevdiğinden değil bakıcı olarak gördüğünden evlendi esin bir.milyon kez dedim halen diyecem

Ve sen halen ayda iki kez.alsinlar diyorsun ya aklını başına al esin şiddet eylimli seni öldürürüm diyen biri
Seni tutan bir şey yok çocuğunda yok cik o evden tamam diyelim ki sevdin herşeyi kabul ettin ama değer görmüyorsun

Gir bir işe kendi hayatına bak ne demek öldürmek sen gidersen esin olucak adamın hayatı maholucak senin gibi birini bulamiyacak onun derdi bu sevgi falan değil

Diyelim ki esin iyi olsa bile bu kadar çocuğa bakmak zorunda değilsin bu bile suç hata başlarına bir şey gelse sorumlu sensin

Bırak o adamı o evi gençsin daha neler bekliyor seni bu adamın baskılarıyla yaşamaktansa kendi özgür hayatını yaşa

Bilmiyorum haklsnz ama cok kafam karisik ofkeyle oturp zararla kalkmak istemiyorum biliyorum cunku pesimi birakmaz benim

Bilmiyorum haklsnz ama cok kafam karisik ofkeyle oturp zararla kalkmak istemiyorum biliyorum cunku pesimi birakmaz benim

Ilk eşinin de peşini bırakmadığı için mi boşanabilmiş? Yoksa ilk eşi çekmemiş de mi boşanmış? Senin peşini niye bıraksın, bakıcıya nasıl para versin adam.

Ben sorununuzu anlamadım.
Önce Komşuluk yok, sonra aileler, sonra maddiyat destekten kastınız nedir ?
Kimse kimseye maddi destek göstermek zorunda değil
Evet kalabalik dairemiz ama acil biseyde komsuluk yok kapi calabilecegim evimi tasiycam ama okula yakin yerlere hani benm kb emekli komutan yani kirasi yok elektrk dusuk fiyatli aliyor. Yardimi yok bize evlenirken tamam biz bakalim cocuklara siz calisin dediler ama simdi ole deil kaciyolar cocuklardan ben zaten yemegi yapip giderim kv temzlik fln yapmz sadece yemek isitip cocuklara vericek hepsi bu ben isten gelince yapiyorum temizliktr yemektir. Bikeresinde cocuklar ben isteyken 1 koli yeni alinmis yumurtayi balkondan asagi bahceye doktuler yani kv ole bir vurdum duymaz bu olayi aksam eve geldigimizde bizle bir ogrendi hic birsey yapmaz yani bende madem bakamiyoruz ozmn maddi destek olun bize dedim bu yani kendi ailemde cok yardimci olur bize

Kendinizi kandırıyorsunuz bunu diyerek.
Eski eşini,3 çoğunun annesini nasıl bırakmış bu adam?
Doğruysa eğer kadın yapılmadık şey bırakmamıs, ona rağmen birşey yapmayan adam ki yapmaması lazım orası ayrı, sizin peşinizi neden bırakmasın?

Eşin asgari ücretle 3 çocuk planlaması yaparken kv ve kp mi sormuş? Ne mecburiyetleri var?

Sevgiliyken bazen ayrilirdik mesela evimin onunde biterdi bikerde polise sikayt ettim kendisini rahatsz ediyo bni dedim.kiskanc biri kendisi asiri geri kafalida bosansam hemen birini bulurm die dusunur. Polise sikayet etmemin amaci calistigim yerde makyaj yaptm die bna tokat atmasydi nedn makyaj yapmisim o yuzden onu iyi taniyorum yapar. Simdi bile artik salak olmadigimi hergn uzerine basa basa soyluyorum insan olcksn die

Sen de böyle bir adamın 3 çocuğuna bakayım sevabım olsun mu dedin?

Sevgiliyken size tokat attı ve ona rağmen evlendiniz öyle mi?
Şikayet bile etmişsiniz, geri kafalı, kıskanç, 3 çocuklu bir adam.
Yine söylüyorum 3 çocuğunun annesine yapmayan size de birşey yapmaz.

Ayrıca diğer konularda kadını yerden yere vurdunuz haklı olduğunuz noktalar da olabilir ama eşinizin de ne olduğu ortada.

Kurtarın kendinizi diyeceğim ama hiç ona yanasacak gibi durmuyorsunuz

Eşin asgari ücretle 3 çocuk planlaması yaparken kv ve
kp mi sormuş? Ne mecburiyetlerii var

Eşin asgari ücretle 3 çocuk planlaması yaparken kv ve kp mi sormuş? Ne mecburiyetleri var?
Eski esi cocuklri birakirken kv yaptirdi basimin etini yedi der hep yaptrmasaydi okadar cocuk bana dedi kv evlendigimizde vermem cocuklri sna sen calis derdi simdi gelin durun bizde diyoruz gelmiyolr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…