- 25 Temmuz 2013
- 13.001
- 53.105
- 798
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Hayr fake deil gercek sadece yetisemiyorum yorumlara gormuyorum. Ailem tabiki karsi ckti istemediler bn istedim istedim diede bnlari yasamak zorunda deilimarkadaşlar konu bana artık fake gelmeye başladı
1) adam çok çalışıyor ama asgari ücret alıyor hiç izni mizni yok
2) 3 çocuk var kadında yok ama buna rağmen evlenmiş
bi kere bu ikisi birken ne ara görüştüler ettiler evlendiler adam o ara çok çalışmıyor muydu
3) bu evliliğe annenler ne dedi sorularına asla cevap yok
zaten olayın hiçbir yanında mantık zerreciği yok.
Bence bir kaç güne kullanıcı üye üzgün görürüz arkadaşı.
Tamam sizi hatırladım niye beğenmedi ifadesi bıraktınız mesajımaBen yapmdm esimin cocuklri isterdim bnmde olsun bir tane 7 yldr olmuyor
Seni zorla o evde alıkoyamaz , ara polisi gelip alsınlar seni , eğer pişmansan devam etmek zorunda değilsin, iş bulur çalışırsın yeni bir hayat kurarsın, kadın sığınma evleri var oraya sığın muhakkak yardım ederler , eşin saçına dahi dokunamaz , telefonuna Kades uygulamasını da yükle, bu insanları sırtında taşıma !Evet hic birseyim yok suan sukur edicek esim siddete meilli insan bosanmami soledim oldururm seni diyor bana aileme bahsediyorum sen sectin dio sectim evet kotu niyetle deil anne olurum es olurum onlara yetistirirm die sectim simdi ise bole yapmalari dogal benim sikayetci olmam yanlis onlara gore alsinlar kendileri baksinlar demiyorum zaten ayda 2 gun alip ilgilenseler belki bu kadar olmaz evden markete ciksam dikaka sayan ese sahibim nerdesin 34 dakika oldu diyor. Psklohik bir baskinin etkisindeyim ve ben hala cocuklari zedelenmesin die ugrasiyorum.kimse kalkip demiyor ki doguran nerde kimlerle neden ilgilenmiyo die kp kv cani isteyince evine aliyor o eski gelini biz cocuklari goturdugumuzde onlara kv bas bas bagiriyor neden getirdin kendin bak burda bakacak yok die o cocuklara. Simdi KENDIM ISTEDIM DIE SUCLU BENIMM
Evet hic birseyim yok suan sukur edicek esim siddete meilli insan bosanmami soledim oldururm seni diyor bana aileme bahsediyorum sen sectin dio sectim evet kotu niyetle deil anne olurum es olurum onlara yetistirirm die sectim simdi ise bole yapmalari dogal benim sikayetci olmam yanlis onlara gore alsinlar kendileri baksinlar demiyorum zaten ayda 2 gun alip ilgilenseler belki bu kadar olmaz evden markete ciksam dikaka sayan ese sahibim nerdesin 34 dakika oldu diyor. Psklohik bir baskinin etkisindeyim ve ben hala cocuklari zedelenmesin die ugrasiyorum.kimse kalkip demiyor ki doguran nerde kimlerle neden ilgilenmiyo die kp kv cani isteyince evine aliyor o eski gelini biz cocuklari goturdugumuzde onlara kv bas bas bagiriyor neden getirdin kendin bak burda bakacak yok die o cocuklara. Simdi KENDIM ISTEDIM DIE SUCLU BENIMM
Bilmiyorum haklsnz ama cok kafam karisik ofkeyle oturp zararla kalkmak istemiyorum biliyorum cunku pesimi birakmaz benimÇocuklara acıdım şuan gerçekten o çocuklar böyle yasamak icin dünya ya gelmediler
Sorumsuz bir baba sorumsuz bir anne ve aynı lafı edicem.seni sevdiğinden değil bakıcı olarak gördüğünden evlendi esin bir.milyon kez dedim halen diyecem
Ve sen halen ayda iki kez.alsinlar diyorsun ya aklını başına al esin şiddet eylimli seni öldürürüm diyen biri
Seni tutan bir şey yok çocuğunda yok cik o evden tamam diyelim ki sevdin herşeyi kabul ettin ama değer görmüyorsun
Gir bir işe kendi hayatına bak ne demek öldürmek sen gidersen esin olucak adamın hayatı maholucak senin gibi birini bulamiyacak onun derdi bu sevgi falan değil
Diyelim ki esin iyi olsa bile bu kadar çocuğa bakmak zorunda değilsin bu bile suç hata başlarına bir şey gelse sorumlu sensin
Bırak o adamı o evi gençsin daha neler bekliyor seni bu adamın baskılarıyla yaşamaktansa kendi özgür hayatını yaşa
Bilmiyorum haklsnz ama cok kafam karisik ofkeyle oturp zararla kalkmak istemiyorum biliyorum cunku pesimi birakmaz benim
Evet kalabalik dairemiz ama acil biseyde komsuluk yok kapi calabilecegim evimi tasiycam ama okula yakin yerlere hani benm kb emekli komutan yani kirasi yok elektrk dusuk fiyatli aliyor. Yardimi yok bize evlenirken tamam biz bakalim cocuklara siz calisin dediler ama simdi ole deil kaciyolar cocuklardan ben zaten yemegi yapip giderim kv temzlik fln yapmz sadece yemek isitip cocuklara vericek hepsi bu ben isten gelince yapiyorum temizliktr yemektir. Bikeresinde cocuklar ben isteyken 1 koli yeni alinmis yumurtayi balkondan asagi bahceye doktuler yani kv ole bir vurdum duymaz bu olayi aksam eve geldigimizde bizle bir ogrendi hic birsey yapmaz yani bende madem bakamiyoruz ozmn maddi destek olun bize dedim bu yani kendi ailemde cok yardimci olur bizeBen sorununuzu anlamadım.
Önce Komşuluk yok, sonra aileler, sonra maddiyat destekten kastınız nedir ?
Kimse kimseye maddi destek göstermek zorunda değil
Kendinizi kandırıyorsunuz bunu diyerek.Bilmiyorum haklsnz ama cok kafam karisik ofkeyle oturp zararla kalkmak istemiyorum biliyorum cunku pesimi birakmaz benim
Ilk esi bosanir bosanmaz baskasiyla kacti cocuklr vr die de pesine dusmemisIlk eşinin de peşini bırakmadığı için mi boşanabilmiş? Yoksa ilk eşi çekmemiş de mi boşanmış? Senin peşini niye bıraksın, bakıcıya nasıl para versin adam.
Sizin peşinize neden düşsün, yine çocukları var adamın?Ilk esi bosanir bosanmaz baskasiyla kacti cocuklr vr die de pesine dusmemis
Evet kalabalik dairemiz ama acil biseyde komsuluk yok kapi calabilecegim evimi tasiycam ama okula yakin yerlere hani benm kb emekli komutan yani kirasi yok elektrk dusuk fiyatli aliyor. Yardimi yok bize evlenirken tamam biz bakalim cocuklara siz calisin dediler ama simdi ole deil kaciyolar cocuklardan ben zaten yemegi yapip giderim kv temzlik fln yapmz sadece yemek isitip cocuklara vericek hepsi bu ben isten gelince yapiyorum temizliktr yemektir. Bikeresinde cocuklar ben isteyken 1 koli yeni alinmis yumurtayi balkondan asagi bahceye doktuler yani kv ole bir vurdum duymaz bu olayi aksam eve geldigimizde bizle bir ogrendi hic birsey yapmaz yani bende madem bakamiyoruz ozmn maddi destek olun bize dedim bu yani kendi ailemde cok yardimci olur bize
Sevgiliyken bazen ayrilirdik mesela evimin onunde biterdi bikerde polise sikayt ettim kendisini rahatsz ediyo bni dedim.kiskanc biri kendisi asiri geri kafalida bosansam hemen birini bulurm die dusunur. Polise sikayet etmemin amaci calistigim yerde makyaj yaptm die bna tokat atmasydi nedn makyaj yapmisim o yuzden onu iyi taniyorum yapar. Simdi bile artik salak olmadigimi hergn uzerine basa basa soyluyorum insan olcksn dieKendinizi kandırıyorsunuz bunu diyerek.
Eski eşini,3 çoğunun annesini nasıl bırakmış bu adam?
Doğruysa eğer kadın yapılmadık şey bırakmamıs, ona rağmen birşey yapmayan adam ki yapmaması lazım orası ayrı, sizin peşinizi neden bırakmasın?
Var ama yeniden evlilik yorar onu bu sefer demiyceklermi neden 3 yu evlenmek istiyorsun die uzun is onun icin cnku yine rahatsiz eder bni yaniSizin peşinize neden düşsün, yine çocukları var adamın?
Ilk esi bosanir bosanmaz baskasiyla kacti cocuklr vr die de pesine dusmemis
Sevgiliyken bazen ayrilirdik mesela evimin onunde biterdi bikerde polise sikayt ettim kendisini rahatsz ediyo bni dedim.kiskanc biri kendisi asiri geri kafalida bosansam hemen birini bulurm die dusunur. Polise sikayet etmemin amaci calistigim yerde makyaj yaptm die bna tokat atmasydi nedn makyaj yapmisim o yuzden onu iyi taniyorum yapar. Simdi bile artik salak olmadigimi hergn uzerine basa basa soyluyorum insan olcksn die
Sevgiliyken size tokat attı ve ona rağmen evlendiniz öyle mi?Sevgiliyken bazen ayrilirdik mesela evimin onunde biterdi bikerde polise sikayt ettim kendisini rahatsz ediyo bni dedim.kiskanc biri kendisi asiri geri kafalida bosansam hemen birini bulurm die dusunur. Polise sikayet etmemin amaci calistigim yerde makyaj yaptm die bna tokat atmasydi nedn makyaj yapmisim o yuzden onu iyi taniyorum yapar. Simdi bile artik salak olmadigimi hergn uzerine basa basa soyluyorum insan olcksn die
Eşin asgari ücretle 3 çocuk planlaması yaparken kv ve
kp mi sormuş? Ne mecburiyetlerii var
Eski esi cocuklri birakirken kv yaptirdi basimin etini yedi der hep yaptrmasaydi okadar cocuk bana dedi kv evlendigimizde vermem cocuklri sna sen calis derdi simdi gelin durun bizde diyoruz gelmiyolrEşin asgari ücretle 3 çocuk planlaması yaparken kv ve kp mi sormuş? Ne mecburiyetleri var?
İhtimaller üzerine sebep arıyorsunuz kendinize, peki.Var ama yeniden evlilik yorar onu bu sefer demiyceklermi neden 3 yu evlenmek istiyorsun die uzun is onun icin cnku yine rahatsiz eder bni yani
Sevabi deil bi sekild3 nedense evlendim. Cnku etrafimdaki herkez art niyetliydi dul bu dedilr faydalanmak istedilr evlnmek deil. Esimde sahip ckti sevdi zorunda deilsin dedi ama simdi ole deil tabiSen de böyle bir adamın 3 çocuğuna bakayım sevabım olsun mu dedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?