Kafayı yemek üzereyim !

Kafana bu, burda konu açıp biz söyleyince mi dank etti yoksa eşin işe gidiyorum diye çıkıp arkadaşıyla gezerken yakalayınca mı dank etti.
Çünkü eski konularında o kadar eşim yoruluyor ne yapsın diyordun ki eşin bile kendini bu kadar savunamazdı

Hani diyor ya cekiceksin vs die yani neden millet sefa surerken ben nie onlarida dusuneyim ki bn zaten kendimden haric baskalarinida dusudugum icin boyleyim. Kullanilan nie ben olayim ki

.....

Bunları sen diyorsun hem.babam laf edicek bebek istiyorum diyorsun ayrılmak yerine çekmeyi tercih ediyorsun
Hemde diyorsun ki kulanilan niye ben olayın

Bizde sana çok basit bir şey diyorum yada diyoruz bırak git hayatını kuR kimse sanamadalya takmaz kimse sana el pence divan olmaz bunun adı baksaydın olur hele birde çocuklar büyüsün onlarında yapacağı aynı şey bunu unutma

Arkadas ortamina girince bana olan tavrı. Baktim calismk zorundaym yoksa olmuyor ailesinin tavri eee dedim yani ben olmasaydim nolurdu dedim ama varsin bosver kimseye muhtac olmayalim biz gecinip gideriz huzurumuz olsun yeter eee tamam. Cocuklar buyuynce calisirsin. Eeee peki dedim. Hersey guzel buyuttum ettim. Ya benim hayatim bana ozel birsey yokmu hayatin icinde sen ve cocuklarin mi var dedim tamam cocuktur gunahsz herseyi yasayip gorsunler hâşâ lafim da yok gozumde en iyi yerlerde olsunlar isterim. Ama benimde bi yavrum olsun bakalim neyms su annelik denen sey kuru kuruya olmuyo anlamiyorum yoruluyorum. Gezemiyoruz onuda gectim bebek olmuyo tedavi gerek yani para tabki eee neye yetisiceksin sen ozmn dedim zaman dio saka gbi zaman die die omrum zamanla bitecek..

Evet aynen ole oldu ben maddiyata bakmadim bende calisiyordum ozmn bize yeter dedim birikim falan yaparz dedim ama cocuklarda bizde kalinca isten cikmak zorunda kaldim ve o tek devam etti

çocukların sizinle olacağı belli değil miydi ?
kimse sizi uyarmadı mı yahu ? çok büyük kandırılmışsınız.

Şu durumda bebek düşüneceğiniz en son şey olsun. Bu hengame de iyice sıkışırsınız. Durum o zaman da değişmeyecek ve geri dönmek istediğiniz de sizin mevcut baba evi şartlarında daha zor olacak

çocukların sizinle olacağı belli değil miydi ?
kimse sizi uyarmadı mı yahu ? çok büyük kandırılmışsınız.
Hayr babanne ben bakarm dedi arada gelirler sana dedi borc harc bitsin calisalim ben raziyim hep kalsnlr dedim. Iyi yetisirlerdi zaten onlar gelismis aile deil hep argo laf kufr. Eski anneleri hakknda o yuzdn zedelenmesinler die ben aldm onlari

Size daha evlenmeden işe giderken makyaj yaptınız diye tokat atan adamla evlenip kıymet görmeyi mi beklediniz gerçekten?

Eşinizin düşüncesini söyleyeyim: Daha evlenmeden dövdüm yine de evlendi bu karı benim b.kumu bile yer!

Diğer söyledikleriniz yine bi nebze anlaşılabilir hani çocuğunuz olmamış o yüzden sizin gibi evlenmiş ayrılmış çocuğu olan bir bey mantıklı kabul edilebilirdi ama şu tokatı Karun kadar zengin dünyanın en yakışıklı bekar erkeği bile atsa sindirmemeniz gerekirken siz gitmiş adamla evlenmişsiniz.

Ben bu hayatın sefasını sürüyorum, bu evliliği çocukla taclandirayim diyorsun. Güzel kafa.

Evet baştan yazmanız gerekti zira çocukların sizin değil eşinizin olduğunu konuyu açarkenki mesajınızda belirtmemişsiniz, e ben de iç sayfaları veya sizin eski konularınızı okumuyorum doğal olarak. Öyle bir zaman yok çünkü. Bilgi verdiğiniz için teşekkürler :)

Parayı ne yaprakları sizi zerre kadar ilgilendirmez. Başkasının parasının hesabını siz soramazsınız. Kimse sizin problemlerinizle ilgilenmek zorunda değil. Kimse size destek olmak zorunda değil. Ben 28 yaşındayım, bekarım, 3 çocuklu adamla evlenicem desem anam babam beni evlatlıktan reddeder. İnsanlar evlenirken neden karşısındaki aday çocuklu mu değil mi diye inceliyor sebebi bu işte. Siz kaldıramayacağınız bir yükün altına girmişsiniz. Ha deseniz ki ben deliler gibi aşık oldum her şeyi aşk için yaparım, eyvallah der geçerim. Evlenmeden önce size tokat atan adamla evlenmişsiniz. Çok yanlış bir seçim yapmışsınız ve hayat size bunun bedelini ödetiyor ne yazık ki. İmkanınız varsa boşanın. Ben kolay kolay boşan demem kimseye belki bilenler bilir ama. Kendinize yazık ediyorsunuz siz. Hayata bir kez geliyoruz. Gerekirse ailenizin yanına geri dönün onları kırdıysanız özür dileyin anne babanızın ayaklarına kapanın eğer küslük varsa af dileyin ama kurtulun bu evden, bu adamdan.

Hayr babanne ben bakarm dedi arada gelirler sana dedi borc harc bitsin calisalim ben raziyim hep kalsnlr dedim. Iyi yetisirlerdi zaten onlar gelismis aile deil hep argo laf kufr. Eski anneleri hakknda o yuzdn zedelenmesinler die ben aldm onlari
Takmışsın babaanne bakıcam dedi bakıcam dedi diye. Dediyse dedi. Sen milletin vaadlerine göre mi üç çocuk babası bir adamla evlilik gibi hayati bir kararı veriyorsun?

bence iyi kalpli ve saf bir insansın. Çocuklara karşı şefkat ve merhamet duyduğun da çok belli. Ama anlamıyorum sana evlenmeden önce makyaj yapıyosun diye vuran bir adamla niye evleniyorsun? Üstelik bu adamın 3 tane küçük çocuğu var. üstelik senin de ikinci evliliğinmiş bu. Yanlış hatırlamıyorsam 24-25 yaşında falandın. Bu yaşta iki kere evlilik yapmaya iten neydi seni? 16 yaşımdaki halimi hatırlıyorum ben. ergenin tekiydim ünlülere fan falan oluyordum. Sen o yaşta nasıl cesaret ettin böyle bir şeye

yetiştiğin çevreyi az çok tahmin edebiliyorum. Muhtemelen erken yaşta evliliklerin, kadının köleliğinin sıradan olduğu bir ortam. Bu yüzden seni hiç yadırgamıyorum herkesin sosyal statüsü ve imkanları aynı olmuyor.

Sana söylenenlerin de seni çok etkilediğini sanmıyorum çünkü hala şöyle bir ortama çocuk doğurma derdindesin

davulun sesi uzaktan hos gelirmis benimkisi bole bisi

Eşinin 1 çocuk daha istediğini hiç sanmıyorum.

Senin yerinde olsam bu adamdan topukları totoya vura vura kaçardım ya böyle bir arsızlık yok.
Ailesiyle bir olup seni çocuklara bakman için kandırmışlar zaten e adam zaten şiddet uyguluyor gerek fiziksel gerek psikolojik.
Sen de hala çocuk yapma derdindesin. Asıl ben kafayı yemek üzereyim!
Boşanmak diye bir şey var biliyorsun daha önce de yaşamışsın ne bu özgüvensizlik yahu!

Cocuk fln dusunmuyorum bu ilk evlendigimde dusundugum birseydi

Ben sizin ruhsal sağlığınızı hiç iyi görmedim.
Söylediğiniz şeylere ben söylemedim diyorsunuz.
Bir öyle bir böyle diyorsunuz.
Bir an önce kendinizi kurtarmazsanız sonunuz saçmasapan bir yere gidiyor.
Bu hayata bir kere geliyoruz.
Bunun tekrarı yok.
Geri dönüş yok.

En kisa zamanda tedavi olucam yoksa tımarane

Katılıyorum
Oh olsun der gibi yazmıyorum, sakın yanlış anlamayın
Ama en azından babası çocuklara bir duş aldırsın siz de dinlenin dediğimde bana etmediğiniz laf kalmadı
Şu an ki durumuna geleceğiniz taa o zamandan belliydi
Siz o çocuklara büyük iyilik yapıyorsunuz
Hakkınız ödenmez
Ama neden kendinizi anne yerine koyuyorsunuz? Anne değilsiniz.
Duşundan uykusuna tüm sorumluluk sizde olmamalı. Siz eğitimlerine kadar sorumluluğu yüklenmişsiniz.
Açtığınız her konuda size üzüldüm. Yazık kadını eş olarak değil, hem bakıcı hem gelin hem de hizmetçi olarak almışlar dedim.
Sonuna kadar inkar ettiniz ama durum maalesef bu.
Bu durum da bu saatten sonra değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…