• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
42 yaşındayım 3 çocuğum var.ikinci evliliğimi yaptım eşimin çocuğu olmadığı için çocuk sahibi olmak istedi yaşımdan dolayı rezerv azligim vardı.tup bebek önerdi doktorum ilk denemem 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.17 Şubat'ta 1 marttta beta HCG 931 çıktı 3 Mart'ta keseyi gördük .17 Mart'ta kalp atışını dinlemek için randevumuz var umut olsun sizlerede benim bu yaşta olduysa sizin de olur.Allahin izniyle🤗
Maşallah nerede tedavi oldunuz ogrenebilirmiyim bende 42 yasindayim

Bende ilkkez tup bebegi yapicamm once bi hormon tedtler birsuru testler istedi doktor niye hamilr kalamiyorum diye bakicak bide daha adet olmama cok var adetliykende istedii acaba biseyim yoksa da normal yollami beklesem olmasini ilac verip yoksa bise yoksada direk tup bebek mi yaptirsam bilemedimm bide 2 kez asilama oldum ama bu baska doktordu tup bebek icin medistate oya gokmene gittimm tahliller istedi acaba aramizda varmi hastasi😊😊

2 aşılama 2 tüp bebek. 2.aşılama pozitifti düşük yaptım. İlk tüp bebek tutmadı 2.tuttu şu an içeride uyuyor 😍
İlki taze transferdi 5.gün embriyosu. Oğlum dondurulmuş transfer 5.gün embriyosu.
Bütün tedavi sürecim Ankara Gatada geçti. Prof Dr. Seyit Temel Ceyhan ve ekibi. Hepsinden Allah razı olsun. ❤️
Ne zaman yaptırdınız. Gata da direk tüp bebek için başvuruluyor mu

Merhabalar
Bende 23 yaşındaym. Eşim 32 tüp bebek yaptırmadık ama erkek infertilitesi sorunumuz, sayı aşağı yukarı 12 milyon.
Bende bi sorun varmı bilmiyorm açıkçası sol Yumurtalıkta 3 cm kistim var, ama dr zararsız demişti. Bide endo 5 cm idi. Yani rahim duvarım brz ince. Iyi bi dr gorunmedm hiç esimdeki sorundan dolayı ona yoneldik hep.
Bizde simdi olmasa da ileride tüp bebek istiyoruz, süreci çok zor mu açıkçası ben çok korkuyorm yıpratıci bi süreç mi diye.
Yoksa simdi ye çoktan yapalım demiştim belki de, 1 buçuk yıllık evliyim
Süreci anlaatabilir misiniz

Bir aşılama bir tüp bebek denemesi oldu. Aşılamada kimyasal gebelik oluştu negatif sonuçlandı. Tüp bebekte 2 dondurulmuş 5. Gün embriyo transfer oldu ama o da negatif oldu. Biz de vazgeçtik denemekten. Aynı ayın içinde kendiliğinden gebe kaldım. Oğlum oldu. Oğlumda doğuştan gelen rahatsızlıklar olduğu için (onkoloji geçmişi var) genetik sorununuz olabilir dediler. Tahlil aldılar sonuçlar çıkana kadar da korunun dediler biz de korunduk.genetik sonucu temizçıktı iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Korunamamışız :) kızım doğdu sağlıklı çok şükür. Sebepsiz infertilite düşük dış gebelik negatif denemelerden ,iki çocuklu bir aileye geçiş yaptık. Evlendikten 4 yıl sonra oğlum 7 yıl sonra kızım doğdu çok şükür 🙌 .İkisi de normal doğum. İsteyen deneyen herkese nasip olsun. Bu da böyle bir hikaye...

İki aşılama üç tüp bebek. Polikistik over var ben de. İlk aşılama 8. Haftada kalbi durdu. İkinci aşılama da yumurtalıklar çok uyarılmıştı ölümlerden döndüm. İlk tüp bebek 5.gün embriyosu dondurulmuş. tuttu ama 29 haftalık erken doğum ile kaybettim. İkince tüp bebek dondurulmuş 5. Gün embriyosu çok şükür şimdi 3,5 yaşında. Bu da üçüncü tüp bebek 5. Gün dondurulmuş embriyo. Tüp bebek için Antalya IVF de tedavi gördüm. Rabbim sağ selamet kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Biz kadınlar bir çocuk sahibi olmak için bu kadar iğne ilaç tedavi görüyoruz Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Evlatlarımıza kavuştursun inşallah.

Arkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizden 😊 umarım boş kalmaz burası
MERHABALAR BİZİM SÜRECİMİZ 2 YIL SÜRDÜ ERKEK FAKTÖR İZMİR TEPECİK EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ TEDAVİYE YARDIMCI ÜREME MERKEZİNDE PROF DR AHMET DEMİR İLE 3 DENEME YAŞADIK İLK TEDAVİMİZDEN EMBRİYOMUZ OLUŞMADI 2. TEDAVİDE HAMİLE KALDIM DÜŞÜKLE SONUÇLANDI VE MUCİZEMİZ 2. GÜN EMBRİYOSU 3. DENEMEDE TUTUNDU 11 HAFTALIK GEBEYİM HERŞEY YOLUNDA ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN SAĞLIKLA İNŞALLAH

Benim ilk cocugum kizim tup bebek 5 adet embriyo olustu kızımdan önce 4 embriyo aa kalite olmasına rağmen tutmadı son embriyom kizim ab kaliteydi cok şükür 2016 yılında kucağıma aldım ve simdi 3 aylik oglum var kendiliğinden oldu rabbjm isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhabalar
Bende 23 yaşındaym. Eşim 32 tüp bebek yaptırmadık ama erkek infertilitesi sorunumuz, sayı aşağı yukarı 12 milyon.
Bende bi sorun varmı bilmiyorm açıkçası sol Yumurtalıkta 3 cm kistim var, ama dr zararsız demişti. Bide endo 5 cm idi. Yani rahim duvarım brz ince. Iyi bi dr gorunmedm hiç esimdeki sorundan dolayı ona yoneldik hep.
Bizde simdi olmasa da ileride tüp bebek istiyoruz, süreci çok zor mu açıkçası ben çok korkuyorm yıpratıci bi süreç mi diye.
Yoksa simdi ye çoktan yapalım demiştim belki de, 1 buçuk yıllık evliyim
Süreci anlaatabilir misiniz
Merhaba , bu sürece ilk gireceğimiz zaman inanılmaz korkuyordum , çünkü hep bahsedilen çok zor ,bir sürü iğneler vs. ,belki de tek seferde hamile kalmamdan dolayı ben hiç zorlanmadım . Maddi güç olarak sorun yoksa bence hiç zor değil . 15 günde her şey olup bitmişti. Sadece en zor kısmı yumurta toplandıktan sonra bir kaç gün ağrı o, hiç korkmayın , rabbim gönlünüze göre versin :)

Merhabalar 28 yaşındayım 4 yıllık evliyim 3. Tüp bebek denememde bu hafta pozitif sonucu gördüm çok şükür 🥰 daha kese kalp atışı falan vakit var devamı gelir mi bilemem ama yinede yazmak istedim.Çünkü bende buraları okuyup yıllardır bi ışık benim gibi birileri var mı bişiler öğrenebilir miyim diye çok çabaladım. Eşimde genetik test sonrası azfc Y delasyonu var dendi 2-3 motil bikaç tanede immotil sperm çıkışı oluyor. İlk gittiğimiz devlet hastanesi ve koru hastanesi sıfır demişti sperm test sonucumuza. Embriyologlar yıkama sonrası buldu bikaç tane işte. Onları denemeye başladık olmazsa mikrotese falan bahsettiler. Onu hiç olmadık ama.
İlk deneme 3 yıl önce Novaart da Mehmet Erdem e gittik 3. Gün 2 embriyo transferi sonuç Negatif
2. Ci deneme geçen yıl eylül ayı Novaart yine Mehmet Erdem 3. Gün 2 embriyo sonuç Negatif
3. Ci deneme daha bikaç gün önce pozitif sonuç aldım Ankara Bahçeci Berfu Demir 6. Gün dondurulmuş embriyo transferi sonuç Pozitif
Böyle yazarken kolaymış gibi ama yaşaması çok zordu gerçekten maddi manevi yıpranıyor insan. Çünkü bu teşhisleri bulana kadar doktor doktor hastane hastane gezdik. Diğer merkezi önermem asla ön tedavi ne bi araştırma hiçbir şey yoktu direk gel klasik tüp bebek tedavisi yap git. Orda çok oyalandık zaten ama Berfu hocadan Allah razı olsun önden vitamin takviyeleri hem eşime hem bana sonra beslenme düzeniyle ilgili bilgilendirdi ve rahim dinlendirme yaptı 2 ay şimdilik pozitif haber aldık. İnşallah devam eder. Allahım isteyen bekleyen bu yolda emek veren kimsenin kucagını boş bırakmasın. Biz çok umutsuzduk artık embriyolar 3. Günde kalıyor diye son tedavimizdeki embriyoda tek kalmıştı o da 6. Gün kalitesi de 4 bc ydi ondan da çok umudumuz yoktu ama nasipmiş gerçekten bu iş. Y delasyonu ve bunun gibi şiddetli erkek faktörü olanlar bence laboratuvarı iyi merkezler seçsinler. Hayırlı kandiller herkese.

Ne güzel bir konu olmuş herkes bilgi edinir iyiki açmışsınız.
Ben Eskişehir de Yunus Emre Devlet Hastanesinde yeni açılan Tüp Bebek Merkezinde tedavi oldum tüplerim kapalı olduğu için direk tüp bebek tedavisi uygulandı çok şükür ilk denemede tuttu. Şuan dünya tatlısı kızım kucağımda 🙏🏻 Bu arada embriyo kalitem 5aa idi ve sevgili doktorum Teoman Haluk Minsin☺️ Kendisine hayatım boyunca minnettarım.

Merhaba , bu sürece ilk gireceğimiz zaman inanılmaz korkuyordum , çünkü hep bahsedilen çok zor ,bir sürü iğneler vs. ,belki de tek seferde hamile kalmamdan dolayı ben hiç zorlanmadım . Maddi güç olarak sorun yoksa bence hiç zor değil . 15 günde her şey olup bitmişti. Sadece en zor kısmı yumurta toplandıktan sonra bir kaç gün ağrı o, hiç korkmayın , rabbim gönlünüze göre versin :)
Teşekkürleeer ❤️
Amin amin

Back