• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
3 Klomen 1'i çatlatma iğnesiz. 3 Femera yine 1'i çatlatma iğnesiz 6 kez ilaç tedavisi oldum. 2 aşılama oldum. 2.aşılamada Ohss ile şiştim buna rağmen ortalama 20 yumurta ile aşılama yapıldı.
Buz gibi polikistik overim. Lh'ım 24 civarı hep. Amh'ım 14
İlk tüp bebek 4aa tek dondurulmuş embriyo transferi Medical Park Karadeniz Hasan Tahsin Sanisoğlu - Kimyasal Gebelik
İkinci transferde kalite için biri 10 üzerinden 9 diğeri 8 dedi hocam asını besini karıştırmadı.( Kendisini aşırı seviyorum gereksiz bilgiyle doldurup insanı strese sokmaz hiç. İyi ise iyi der geçer. Buda dip not olsun gitmek isteyen olursa)
2 embriyo transferiyle şuan 12+4 günlük cinsiyetleri henüz belli olmayan ikizlerime hamileyim. Hala dondurulmuş 3 embriyom var.
Toplamada 27 adet toplandı. 7 tanesi iyi kalitede 5.günde donduruldu. İlkinde 2 Adet çözdürülüp 1 adet transfer edildi. 2.sinde 2 Adet çözdürülüp 2side transfer edildi. Rabbim nasip etti inşallah tamamını erdirir.

İsteyen herkese Rabbim tez vakitte uğraştırmadan nasip etsin inşallah 🤲 Benden bu kadar. ♥️
Nasipte ikiz varmış diyorum böyle durumlarda sağlıkla kucaklarımiza alalim😍

1. Ankara HRS Tarık Aksu 5.gün embriyo taze transfer. Negatif
2. Ankara Başkent univ. Hast. Göğüșen Önalan 3.gün embriyo taze transfer. Pozitif
3. Diyarbakır Bahceci Zekki Akkum 3.gün embriyo dondurulmuş transfer. Pozitif
4. Diyarbakır Bahceci Zekki Akkum 5.gün dondurulmuş transfer. Pozitif

Bu yollardan geçen herkese Rabbim kolaylık versin inşallah.
Canım ben de zeki hocanın hastasiyim. Sizin sorun neydi şuan kac çocuğun var

Nasipte ikiz varmış diyorum böyle durumlarda sağlıkla kucaklarımiza alalim😍

Amin inşallah🤲😍 Ben zaten eşime demiştim. 2 embriyo koyana kadar tutmaz diye. Küçüklükten beri hep ikizim olacağını düşünüyordum ben. 👩‍👧‍👦Sanırım biraz olumlama birazda duamın kabulüdür ikiz gebeliğin.
Şuan hep dua ediyorum hamile devrelerimin sağlıkla kucağına almasını bebişleri. Olmayanlara da tez vakitte uğraştırmadan diye. Çok uğraştık. Damdan düşenin halini damdan düşenler anlıyor gerçekten.

Kaan Aydosa gittik. İmprly ve teatrio verdi. İki ayda yüzde 8 e düştü. Hasar dusmeyenlerde var. Bizimki mesleki sanırım. Polis olduğu için cihazlara çok maruz kalmış falan dediler. Genelde düşüyor ama... Gece cep telefonu odadan çıkardik. Yuruyus yaptık. Abur cubur herseyi hayatımızdan çıkardık.Gunde iki üç incir, bı iki havuç, haftada bı iki kez nohut yemeği, her gün ısırgan çayı içti falan.. Zordu gercekten
Canım şuan durumunuz nedir

24 yaşında bu yolculuğa başladım erkek infertilitesi ve bende hafif pko vardı. 2 aşılama negatif ardından 1. Tüp bebek dememiz 5.gün dondurulmuş 1. Kalite transfer edildi kesin olacak dedik malesef negatif.
2.tüp bebek denememiz 3. Gün dondurulmuş 1.kalite çift transfer pozitif ikisi de tutmuştu malesef erken kalp atışı durdu biri 6. Hafta da diğeri 8. Hafta da kürtaj oldum.
3. Tüp bebek denememiz. 2.denemeden kalan iki tane 3. Gün dondurulmuş transfer si pozitif sonuç aldık kızım oldu çok şükür 5 yaşında.
Şimdi kardeş için uğraşıyoruz eylülde denedik boş gebelik oldu kürtaj oldum. 1 tane Dondurulmuş 5.gün embriyom var bu ay başladık 2 hafta sonra transferim olucak inşallah
Tüm denemelerim Diyarbakır bahçeci zeki Akkum hoca da yaptım
Sperm sayıniz nedir canım ben de zeki hocadayım

Amin inşallah🤲😍 Ben zaten eşime demiştim. 2 embriyo koyana kadar tutmaz diye. Küçüklükten beri hep ikizim olacağını düşünüyordum ben. 👩‍👧‍👦Sanırım biraz olumlama birazda duamın kabulüdür ikiz gebeliğin.
Şuan hep dua ediyorum hamile devrelerimin sağlıkla kucağına almasını bebişleri. Olmayanlara da tez vakitte uğraştırmadan diye. Çok uğraştık. Damdan düşenin halini damdan düşenler anlıyor gerçekten.
Aynen oyle cok haklısın benim de dualarım önce tedavi aşamasında olanlara. Biz de vaktinde doğum yapalım inşallah erken falan gelmesinler 🤗

Bende pcos eşimde oligospermi vardı(3-12 arası motil sperm)
1. deneme Ankara Novaart Mehmet Erdem 5aa taze tek embriyo pozitif sonrası kimyasal
2. deneme Ankara Novaart Mehmet Erdem 5aa dondurulmuş çift embriyo pozitif-bebeklerim 7,5 aylık oldu :emir_bebek: :emir_bebek:
sizin için en hayırlı zamanda evlatlarınız kucağınızda olsun inşallah :dua:
Canim bizim de sorun oligaatnoazospremi 15 20 motil civari cikis olabiliyor. Ilk denemem negatif oldu 2. Icin vitamin dogal takviye falan kullanip gidelim diyoruz. Siz de yaptiniz mi ek bi seyler

Pko yüzünden ve yaşadığım dış gebelikten sonra ilk denemede üçüz gebelik elde ettik. Birtanesini kaybettik,ikizlerim 11 yaşında (kız-erkek) Yurtdışında 3. Gün embriyoları transfer edilmişti. Sonradan doğal yollarla 3 gebelik daha yaşadım,1tane daha bebeğim oldu.

Erkek infertilitesi. Sayı 1mil altında sperm DNA hasarı %48. değerlerimiz yani kötüydü tüp bebek en mantıklısı böyle durumlarda.
2 oğlum oldu elhamdülillah.
Masaallah canim allah bagislasin. Bizim de baya dusuk 15 20 motil civari ilk denemem malesef negagif ikinciyi yapicaz bir iki ay içinde bakalim umarim olur bu defa

Arkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizden 😊 umarım boş kalmaz burası
İlk denemede 3. Gün embriyosu kocaeli üniversitesi EMEK DOGER Hocamda iki embriyo transfer edildi teki tuttu. Eşim azosperm tedaviye başladığınızda hiç sperm yoktu. İlaçlarla yumurta toplama günü çıktı çok şükür. Benim de yumurtalık rezervim az sağ tüpüm tıkalı ve kist vardı. 4 yumurta toplandı 3 tanesi dollendi 2 transfer yapıldı kalitesi de çok iyi dediler iki tanesi dr tutabilir dediler ama tek tuttu buna da şükür .. Şu an 22 haftalık gebeyim elhamdülillah. Biz vitamin çok kullandık nerden baksaniz 9 ay boyunca hep vitamin içtik ve bu vitaminlerin yumurta sperm kalitesine ve tutmasına etkili olduğunu düşünüyorum. Tabi elimizden gelen her seyi yaptik gerisi Takdiri ilahi Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲

Back