• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
Arkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizden 😊 umarım boş kalmaz burası
Antalya Tonguç Gündüz, 5.gün embriyosu, 5 taneydi Pgt/ngs yaptirdigimiz için dondurulmuştu. 1 tane sağlıklı embriyo transferiyle hamile kaldim. Bu arada ilk denememdi.
Allah isteyen, bekleyen, umut bağlayan herkese bu mutluluğu nasip etsin. Doğumum nasip olursa eğer doğumda da aynı duayı tekrarlıcam.

İlk deneme Ege üniversitesi taze 5. gün embriyosu sonuç negatif
İkinci deneme Ege üniversitesi dondurulmuş 5. gün embriyosu sonuç negatif
Üçüncü deneme İrenbe tüp bebek merkezi dondurulmuş 3. gün embriyosu sonuç pozitif şuan 23+4 günlük hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

İlk denemede hamile kaldım çok şükür Allah'ıma şu an 35. Haftadayim 🙏 bu yolda emek veren dua eden herkese aynı mutluluğu yaşasın hep dua ederim. Sebepsiz infertilite dendi bize 2 sene denedik olmayınca uzatmayalım diyip tüp bebeğe başladık Malatya'da doğu fertil tüp bebek merkezinde canım doktorlarım Denizhan deniz ve uğraş uçar hocalarım var Allah onlardan razı olsun .
Umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar bu yolda istediğinizi Allah verecek ama bugün ama yarın..

Doktorum Acıbadem Nicel Taşdemir. Sebepsiz kısırlık ama esimde DNA hasarı yüzde 90 lardaydi. Hasarı düşürüp tedaviye başladık.Mikrociple sperm seçildi. İlk denemede 3ab ve embriyo comp denilen düşük kalite embriyo konuldu kimyasal gebelik oldu. İkinci denememde 3bb ve K1 denilen iyi ve orta kalite dedikleri iki embriyo koydular. Pozitif sonucu aldım. Kalp atışı için gidicem umarım sıkıntı olmaz. Değerim biraz yüksek ikizde olabilir deniyor😊 Kalite işine takılmayin ilki daha kaliteliydi ama tutmadı. 5.gune giden genetigi iyi embriyo tutar🥰
Hasarı nasıl düşürdünüz? Genetik bir şey değil mi?

Arkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizden 😊 umarım boş kalmaz burası
Merhaba Adana başkent tüp bebek merkezinde raporlu yaptrdim. Dr'um Pinar çağlar Aytaç 'tı. 12 yumurta toplanıp 2 embriyo 5AA oluştu biri transfer edildi diğeri donduruldu. Şuan 5. Ayimizdayiz bir oğlum olcak inşallah 😊 Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 🥰

1. Ankara HRS Tarık Aksu 5.gün embriyo taze transfer. Negatif
2. Ankara Başkent univ. Hast. Göğüșen Önalan 3.gün embriyo taze transfer. Pozitif
3. Diyarbakır Bahceci Zekki Akkum 3.gün embriyo dondurulmuş transfer. Pozitif
4. Diyarbakır Bahceci Zekki Akkum 5.gün dondurulmuş transfer. Pozitif

Bu yollardan geçen herkese Rabbim kolaylık versin inşallah.
3 çocuğunuz mu oldu maşallah

Bende pcos eşimde oligospermi vardı(3-12 arası motil sperm)
1. deneme Ankara Novaart Mehmet Erdem 5aa taze tek embriyo pozitif sonrası kimyasal
2. deneme Ankara Novaart Mehmet Erdem 5aa dondurulmuş çift embriyo pozitif-bebeklerim 7,5 aylık oldu :emir_bebek: :emir_bebek:
sizin için en hayırlı zamanda evlatlarınız kucağınızda olsun inşallah :dua:

Canım keşke pozitif görseydim de yapabilseydim oylamayı. 4 denemem var malesef negatif. 5. Deneme için hazırlanıyorum. 3 tanesi adana başkent 1 tanesi İstanbul bahçeci umut şimdiki deneme de Adana Bülent haydardedeoğlunda olacak. Umarım bende pozitif görür 5.deneme de oldu diye oylarım ☺️ Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah 🤲

1. Ankara HRS Tarık Aksu 5.gün embriyo taze transfer. Negatif
2. Ankara Başkent univ. Hast. Göğüșen Önalan 3.gün embriyo taze transfer. Pozitif
3. Diyarbakır Bahceci Zekki Akkum 3.gün embriyo dondurulmuş transfer. Pozitif
4. Diyarbakır Bahceci Zekki Akkum 5.gün dondurulmuş transfer. Pozitif

Bu yollardan geçen herkese Rabbim kolaylık versin inşallah.
bisey sorcam tüp bebek için evlilik sınırı varmi 3 yılı doldurmak gibi

çok uzun yıllar geçti

bizim zamanımızda 5. gün uygulaması dahi yoktu

3. günde biri birinci kalite, ikisi 2. kalite 3 embriyo transfer ettiler

oğlum 10 yaşında

teşhisimiz sıfır sperm idi

aşılama vs hiçbir şey olmadan testiste sperm ararız diye yola çıkıldı

teşhisin üzerinden bir yıl geçmeden bebek kucağımızda idi

Bursa Acıbadem tedavi sürecinde başarılı bulmuştum

İki kez normal gebeliğim oldu ama kalp atışı durması ve boş gebelikten kürtaj oldum. Doktorumun normal yolla denemeye devam et demesine rağmen biz yaştan dolayı denemek istedik ilk deneme 3. gün ve tek embriyo ile tek yumurta ikizlere hamileyim . allah isteyen herkese benim gibi tek seferde versin inşallah :)
Maşallah ben bunu çok merak ediyordum tek embriyo ikiz olma olasılığı var mı diye bölünmez diye düşünmüştüm darısı başıma hayırlısıyla sağlıkla inşallah 😊deblette yaptıracağım için yaştan dolayı çift koymuyorlar

1.Ankara gurgan 4.gun tek embriyo...Negatif

2.istanbul memorial pozitif 5.gun cift embriyo pozitif (7 yaşında kizim)

3.istanbul memorial dondurulmuş 2 adet 5.gun embriyosu.kimyasal

4.Ankara bahceci 1 adet 6.gun embriyosu kalitesi kötüydü 6.gune kadar götürdüler.. negatif

5.Ankara memorial 2.adet dondurulmus embriyo bekliyor nisanda transferim🙏🙏

Valla benim ilkte pozitif cıktı doktorlarımda çok umutluydu zaten tek embriyo yaptık yumurta alındıktan 2 gün sonra transfer yaptılar 4 tane embriyo 5 gün kadar beklettiler sadece 1 tanesi yaşadı diğerleri sagliksizdi onuda dondurduk nolur nolmaz diye ama çok şükür tuttu inşallah size ve isteyen herkese nasip olur çok dua edin ben çok dua ettim hala da ediyorum bi dua var tesbih cekiyosun istediğin her şey kabul oluyo onu okuyup tesbih çekiyorum tüp bebek tutsun diye şuan bitmek üzere sonra da sağlıklı bebeğim olsun diye çekicem inşallah:)
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini bize de söylersem biz de çekeriz canım tesbihi hangi dua

Hasarı nasıl düşürdünüz? Genetik bir şey değil mi?
Kaan Aydosa gittik. İmprly ve teatrio verdi. İki ayda yüzde 8 e düştü. Hasar dusmeyenlerde var. Bizimki mesleki sanırım. Polis olduğu için cihazlara çok maruz kalmış falan dediler. Genelde düşüyor ama... Gece cep telefonu odadan çıkardik. Yuruyus yaptık. Abur cubur herseyi hayatımızdan çıkardık.Gunde iki üç incir, bı iki havuç, haftada bı iki kez nohut yemeği, her gün ısırgan çayı içti falan.. Zordu gercekten

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini bize de söylersem biz de çekeriz canım tesbihi hangi dua
Önce ne için okumak istediginizi niyet edeceksiniz sonrada 4444 kere bu dua okunacak 1 günde değil tabi ne zamana kadar okuyabilirseniz artık abdestli olmanıza gerek yok ama başınız kapalı olsa güzel olur

Eklentiler

• IMG-20210117-WA0001.jpg
    IMG-20210117-WA0001.jpg
    146,9 KB · Görüntüleme: 317
24 yaşında bu yolculuğa başladım erkek infertilitesi ve bende hafif pko vardı. 2 aşılama negatif ardından 1. Tüp bebek dememiz 5.gün dondurulmuş 1. Kalite transfer edildi kesin olacak dedik malesef negatif.
2.tüp bebek denememiz 3. Gün dondurulmuş 1.kalite çift transfer pozitif ikisi de tutmuştu malesef erken kalp atışı durdu biri 6. Hafta da diğeri 8. Hafta da kürtaj oldum.
3. Tüp bebek denememiz. 2.denemeden kalan iki tane 3. Gün dondurulmuş transfer si pozitif sonuç aldık kızım oldu çok şükür 5 yaşında.
Şimdi kardeş için uğraşıyoruz eylülde denedik boş gebelik oldu kürtaj oldum. 1 tane Dondurulmuş 5.gün embriyom var bu ay başladık 2 hafta sonra transferim olucak inşallah
Tüm denemelerim Diyarbakır bahçeci zeki Akkum hoca da yaptım

1.deneme İstanbul acıbadem :Negatıf
2.3.4.5: Almanya :Negatıv
Artık denemicem. Simdi yumurta donosyonu icin hazırlanıyorum.Kıbrıs karantına kalkmasını beklıyorum.
Maşallah kızlar rabbım yavrularınızla uzun ömür nasip etsin❤️Tedavılerı devam edenlerinden rabbim gönüllerindekini hayırlı etsın🥰
Rabbim kımsenın kucagını bos bırakmasın

Maşallah ben bunu çok merak ediyordum tek embriyo ikiz olma olasılığı var mı diye bölünmez diye düşünmüştüm darısı başıma hayırlısıyla sağlıkla inşallah 😊deblette yaptıracağım için yaştan dolayı çift koymuyorlar
Evet oluyormuş ben ikiz istemediğim için tek koydurdum ama kısmet böyleymiş , tabi onlar ben tek dediğim halde yanlışlıkla çift filan atmadılarsa :)

Back