- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi gozyasimdertli
-
Henüz bekarım ama bil ki anne ve babanın rızası olmadan kurulan yuva temeli sağlam ve mutluluğa dayalı olmuyor çok seviyosundur gördüğün tepkiyi hak etmiyosundur eyvallah haklısındır ama kaçmak çözüm değil zamana yay herşey olacağına varırMerhabalar ben üniversite son siniftayim. Uzun suredir birlikte olduğum çok mutlu bir birlikteligim var. (Çok sukur Rabbime). Aileme evlenmek istedigimi söyledim alabileceğim en kötü tepkiyi aldım. Ben rızalarıyla olsun istiyordum hala da istiyorum ama kesinlikle konusunu bile açmak istemiyorlar kıyamet kopuyor iş dayağa kadar geldi ve namus meselesi oldu. Ben sadece karşı tarafın ailesinin tanismk istediğini söyledim. Şimdi çok kirginim ve kötüyüm. Okulun bittiği gün kaçmayı düşünüyoruz. Benim için çok zor ama kalbim de söz dinlemiyor. Ailem asla affetmeyecek. Kaçarak evlenenlerden mesaj bekliyorum. Lütfen yazın bana
Konu sahibi bu kadar dil döküyoruz , naptın kaçtın mı bu geceden
Begenmeye eli varmiyor insanin ornek icin alunti yaptim Allah huzurlu yuva mutluluuk nasip etsin devami da hep boyle olsun insaAllah sizi uzenleri yola getirsin aminBen kaçmDım ama kimseye de yaranamadım. Zorla ikna ettim yıllardır burnumdan getirdiler getiriyorlar. Eğer ailen öyleyse ailenin istediği biriyle evlenmezsen sonun benim gibi olacak diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?