- 24 Ocak 2016
- 20
- 12
- 1
- Konu Sahibi gozyasimdertli
-
Ailen neden istemiyorMerhabalar ben üniversite son siniftayim. Uzun suredir birlikte olduğum çok mutlu bir birlikteligim var. (Çok sukur Rabbime). Aileme evlenmek istedigimi söyledim alabileceğim en kötü tepkiyi aldım. Ben rızalarıyla olsun istiyordum hala da istiyorum ama kesinlikle konusunu bile açmak istemiyorlar kıyamet kopuyor iş dayağa kadar geldi ve namus meselesi oldu. Ben sadece karşı tarafın ailesinin tanismk istediğini söyledim. Şimdi çok kirginim ve kötüyüm. Okulun bittiği gün kaçmayı düşünüyoruz. Benim için çok zor ama kalbim de söz dinlemiyor. Ailem asla affetmeyecek. Kaçarak evlenenlerden mesaj bekliyorum. Lütfen yazın bana
Okul bitecek zaten. Biter bitmez de işe başlıyorum. Mesele istemiyorlar ve beni asla vermezler. Babam çok despot. Onu çok seviyorum ama o sadece kendi kararları uygulansin istiyorOkulu bitir işine başla ondan sonra tekrar karar ver. Kaçarak evlenmedim ama istemezdim. Bi zaman sonra bi kavga etsen kendin geldin kaçtın gibi sözlere maruz kalabilirsiniz. Kötü birşey bence herşey içinizde kalır
Ailem bitince okul calisayim istiyor. Ev alacaklar yardım edeyim istiyorlar. Düğün çok para olmaz diyor annem. Babam bana nasıl evlenmek istediğini söylersin diyo. Aday üniversite mezunu değil ve bizim memleketten değil diyorlar. Diyorlar da diyorlar[/QUOTE]906198, member: 711756"]Ailen neden istemiyor
Bölümün ne, hemen ise girebilecek misin ki senden calısmanı bekliyorlar[/QUOTE]Ailem bitince okul calisayim istiyor. Ev alacaklar yardım edeyim istiyorlar. Düğün çok para olmaz diyor annem. Babam bana nasıl evlenmek istediğini söylersin diyo. Aday üniversite mezunu değil ve bizim memleketten değil diyorlar. Diyorlar da diyorlar
Hemşireyim. İşim şimdiden hazir[/QUOTE]Bölümün ne, hemen ise girebilecek misin ki senden calısmanı bekliyorlar
Aynı benim babam :) zamanı gelince mecbur veriyolar. Bende babamdan dayak yemiş biriyim. Ama yinede kaçmayı düşünmedim. Zamanla oluyo. Onlar geldiler tanıştılar. Ailem araştırdı sonra uygun buldular verdiler. Babam olmaz diye tutturmuştu ama :)Okul bitecek zaten. Biter bitmez de işe başlıyorum. Mesele istemiyorlar ve beni asla vermezler. Babam çok despot. Onu çok seviyorum ama o sadece kendi kararları uygulansin istiyor
Dogru, isin hazırmıshasatvakti .!.:Hemşireyim. İşim şimdiden hazir
Bursumla okudumBirde siz okurken aileden mi yardım aldınız. Yoksa çalışarak mı kendi masrafınızı karşıladınız acaba
Sorunum o zaten ben onlarin istediğini yapsam bile babam benim istedigimi yapmayacak. Aşka inancı yok onun istediği kişiler olsun istiyor Abim de aşık oldu ama evlendirmedi babam bende öyle olcm onu biliyorum.[/QUOTE]Dogru, isin hazırmıs
Ama aileni dinle, kacarak evlenirsen esinin gözünde degerin olmaz
Aileni ikna etmenin bir yolunu bul, o sırada calısıp eve faydan oldugunu görürse ailen izin verir belki
Kacarak evlenen herkesin sonu aynı degil ama geneli pisman oluyor cok iyi düsünmen gerek.
İşe başlayın çalışıp kendi çeyizinizi alın. O zaman pek birşey diyemezler. O arada da sevgilinizin ailesi tanışmaya gelsin. İlk önce annesi. Sonra annen de babana anlatır. Güzel bi dille. Sonrası çorap söküğü gibi gelir inşallh. Ama ilk önce okulu bitirip çalışmaya başlayın benceBursumla okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?