- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi gozyasimdertli
-
Bunu okuduktan.sonra karar ver istersen.konunu 2,3 saat once ojudum gorur gormez atmak.istedimMerhabalar ben üniversite son siniftayim. Uzun suredir birlikte olduğum çok mutlu bir birlikteligim var. (Çok sukur Rabbime). Aileme evlenmek istedigimi söyledim alabileceğim en kötü tepkiyi aldım. Ben rızalarıyla olsun istiyordum hala da istiyorum ama kesinlikle konusunu bile açmak istemiyorlar kıyamet kopuyor iş dayağa kadar geldi ve namus meselesi oldu. Ben sadece karşı tarafın ailesinin tanismk istediğini söyledim. Şimdi çok kirginim ve kötüyüm. Okulun bittiği gün kaçmayı düşünüyoruz. Benim için çok zor ama kalbim de söz dinlemiyor. Ailem asla affetmeyecek. Kaçarak evlenenlerden mesaj bekliyorum. Lütfen yazın bana
Aminn inş. Evet haklısınız ben onu da yaşadım bu arada üstelik normalde çok iyiler ki düğün alışverişi yapılana kadar da öylelerdi. Nasıl istiyorlarsa öyle oldu. Kendi istediğim şekilde alabilmek için bir sürü borcun altına girdim. Toparlayamıyoruz kaç yıldır. Ailem de hiç yardım etmedi. Öyle kimsesiz gibi evlendim hala da kardeşimin eşi bitane benimki de sokak köpeğinden değersiz gözlerinde. Ha eşim çok mu kötü. Diğer eniştelerinden hiç bir farkı yok. Üstelik eş olarak da ondan daha iyi. Önce beş yıldı şimdi on yakında on beş yirmi demeye başlarlar pişmanım çok mutsuzum dememi bekliyorlar. Siz haklıymışsınız dememi bekliyorlar. Eşimden memnunum ama bunca eziyet çekeceğimi bilseydim bir kere daha düşünürdümBegenmeye eli varmiyor insanin ornek icin alunti yaptim Allah huzurlu yuva mutluluuk nasip etsin devami da hep boyle olsun insaAllah sizi uzenleri yola getirsin amin
Sevgili konu sahibesi bakin bunlari dikkate alin tehlikeli seyler düşünüyorsunuz sadece ask evlilik icin yetmez istihareyapin hadi diyelim iyi cikti ama aile onayi sart ailesiarkasinda olmayani ezebilirler bugenel kuraldir sizin sevdiginiz yya da ailesi boyle yapardemiyorum ama ihtimali bile urkutucu degilmi ?lutfen yazilanlari dikkate alin bir abla nasihatu olarrak kismet ise gelir olurmerak etmeyin dua edin
Zaten mutsuzlukla sonuçlanmasa bile izin vermiyorlar ki Mutlu olmanaAnne baba rızası olmadan yapılan evliliklerin çoğu mutsuzlukla sonuçlanıyor. Ben buna kendi ailemde sahit oldum. Okumuşsun ne güzel senin daha akıllıca düşünüp o şekilde hareket etmen gerekir. Bazı şeyleri zamana bırak acele karar veriyorsun bence. Sonra pişman olacağın şeyler yapma derim.
Sakın ha sakın anneni babanı çiğneme sonra bin pişman olursun önce hayatını kur düzenini kur eline parani al özgüven sahibi ol koca kaçmıyor canım önce hayat düzen para özgüven diyorum evlilik en son isMerhabalar ben üniversite son siniftayim. Uzun suredir birlikte olduğum çok mutlu bir birlikteligim var. (Çok sukur Rabbime). Aileme evlenmek istedigimi söyledim alabileceğim en kötü tepkiyi aldım. Ben rızalarıyla olsun istiyordum hala da istiyorum ama kesinlikle konusunu bile açmak istemiyorlar kıyamet kopuyor iş dayağa kadar geldi ve namus meselesi oldu. Ben sadece karşı tarafın ailesinin tanismk istediğini söyledim. Şimdi çok kirginim ve kötüyüm. Okulun bittiği gün kaçmayı düşünüyoruz. Benim için çok zor ama kalbim de söz dinlemiyor. Ailem asla affetmeyecek. Kaçarak evlenenlerden mesaj bekliyorum. Lütfen yazın bana
Nasıl garantiymiş gibi konulabiliyorsun, yani senin onunla mutlu olacağın belli değil ki. Şuan sağlıklı düşünemiyorsun bence. Biz ne desek boş, sen yine bildiğini okuyacaksın. Evlilikte anne baba rızası çok önemli sana birtek bunu derim daha da bişey dememZaten mutsuzlukla sonuçlanmasa bile izin vermiyorlar ki Mutlu olmana
Alıntıyı yanlış yaptın galiba. Ben zaten evliyim. Ailemin istemediği biriyle evlendim. Pişman ettiler sağolsunlar. Ana baba Rıza'sı tabiki önemli ama artık bir evlilik olmuşsa ortada bir çocuk da varsa uzatmaya gerek var mı heleki bekledikleri şeyler yaşanmamışsaNasıl garantiymiş gibi konulabiliyorsun, yani senin onunla mutlu olacağın belli değil ki. Şuan sağlıklı düşünemiyorsun bence. Biz ne desek boş, sen yine bildiğini okuyacaksın. Evlilikte anne baba rızası çok önemli sana birtek bunu derim daha da bişey demem
Oooo pardon ya ben konu sahibi sandım. Tabiki sizin durumunuz bambaşka, öyle bir durumda artık yapılacak bir şey yok. Artık ailenin unutması gerekir eskileri.Alıntıyı yanlış yaptın galiba. Ben zaten evliyim. Ailemin istemediği biriyle evlendim. Pişman ettiler sağolsunlar. Ana baba Rıza'sı tabiki önemli ama artık bir evlilik olmuşsa ortada bir çocuk da varsa uzatmaya gerek var mı heleki bekledikleri şeyler yaşanmamışsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?