- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi gozyasimdertli
-
Ailem bitince okul calisayim istiyor. Ev alacaklar yardım edeyim istiyorlar. Düğün çok para olmaz diyor annem. Babam bana nasıl evlenmek istediğini söylersin diyo. Aday üniversite mezunu değil ve bizim memleketten değil diyorlar. Diyorlar da diyorlar[/QUOTE]906198, member: 711756"]Ailen neden istemiyor
Sakin ha karşı taraf icin aileni tepmeMerhabalar ben üniversite son siniftayim. Uzun suredir birlikte olduğum çok mutlu bir birlikteligim var. (Çok sukur Rabbime). Aileme evlenmek istedigimi söyledim alabileceğim en kötü tepkiyi aldım. Ben rızalarıyla olsun istiyordum hala da istiyorum ama kesinlikle konusunu bile açmak istemiyorlar kıyamet kopuyor iş dayağa kadar geldi ve namus meselesi oldu. Ben sadece karşı tarafın ailesinin tanismk istediğini söyledim. Şimdi çok kirginim ve kötüyüm. Okulun bittiği gün kaçmayı düşünüyoruz. Benim için çok zor ama kalbim de söz dinlemiyor. Ailem asla affetmeyecek. Kaçarak evlenenlerden mesaj bekliyorum. Lütfen yazın bana
Merhabalar ben üniversite son siniftayim. Uzun suredir birlikte olduğum çok mutlu bir birlikteligim var. (Çok sukur Rabbime). Aileme evlenmek istedigimi söyledim alabileceğim en kötü tepkiyi aldım. Ben rızalarıyla olsun istiyordum hala da istiyorum ama kesinlikle konusunu bile açmak istemiyorlar kıyamet kopuyor iş dayağa kadar geldi ve namus meselesi oldu. Ben sadece karşı tarafın ailesinin tanismk istediğini söyledim. Şimdi çok kirginim ve kötüyüm. Okulun bittiği gün kaçmayı düşünüyoruz. Benim için çok zor ama kalbim de söz dinlemiyor. Ailem asla affetmeyecek. Kaçarak evlenenlerden mesaj bekliyorum. Lütfen yazın bana
Ailem bitince okul calisayim istiyor. Ev alacaklar yardım edeyim istiyorlar. Düğün çok para olmaz diyor annem. Babam bana nasıl evlenmek istediğini söylersin diyo. Aday üniversite mezunu değil ve bizim memleketten değil diyorlar. Diyorlar da diyorlar[/QUOTE]906198, member: 711756"]Ailen neden istemiyor
Ailem bitince okul calisayim istiyor. Ev alacaklar yardım edeyim istiyorlar. Düğün çok para olmaz diyor annem. Babam bana nasıl evlenmek istediğini söylersin diyo. Aday üniversite mezunu değil ve bizim memleketten değil diyorlar. Diyorlar da diyorlar
Universiye yillarinda bile ergen olabiliyor insan. Universiyeliyim diye büyümüş olmuyoruz canim.Lutfen hayatını karartma. Ne kadar guvenirsen sevgiline guven fakat ailen yaninda olmadiginda hep eksik olacaksin. Hele bi onların dedigine ayak uydur. Sonra cikip karşılarına ben sizi dinledim ama hala onda kararlıyım dersen o zaman sanırım her sey daha iyi olur. Tabiki o anlar geldiğinde bu kadar gözü kara bakmayacaksin olaylara...Okul bitecek zaten. Biter bitmez de işe başlıyorum. Mesele istemiyorlar ve beni asla vermezler. Babam çok despot. Onu çok seviyorum ama o sadece kendi kararları uygulansin istiyor
Ben kaçmDım ama kimseye de yaranamadım. Zorla ikna ettim yıllardır burnumdan getirdiler getiriyorlar. Eğer ailen öyleyse ailenin istediği biriyle evlenmezsen sonun benim gibi olacak diye düşünüyorum.Merhabalar ben üniversite son siniftayim. Uzun suredir birlikte olduğum çok mutlu bir birlikteligim var. (Çok sukur Rabbime). Aileme evlenmek istedigimi söyledim alabileceğim en kötü tepkiyi aldım. Ben rızalarıyla olsun istiyordum hala da istiyorum ama kesinlikle konusunu bile açmak istemiyorlar kıyamet kopuyor iş dayağa kadar geldi ve namus meselesi oldu. Ben sadece karşı tarafın ailesinin tanismk istediğini söyledim. Şimdi çok kirginim ve kötüyüm. Okulun bittiği gün kaçmayı düşünüyoruz. Benim için çok zor ama kalbim de söz dinlemiyor. Ailem asla affetmeyecek. Kaçarak evlenenlerden mesaj bekliyorum. Lütfen yazın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?