kaçarak evlenmek zorunda olmak

Kaçarak evlenmeyi birak evlenmek için bir kere acele etmen hata.

Okulun bitsin gir işine,
Biraz zaman tani kendine, Ailene.
1-2 sene hem ailene cuzi bir miktarda yardim edersin gönüllleri olur :)
Hemde evlenmek icin hazirligini yaparsın.
İhtiyaçlarıni gonlunce alırsın.

Seviyorsa her türlü bekler seni adayin.

Suan kacirsa gideceksin ailesine siginacaksiniz.
Kendinize ait istediginiz gibi bir yuva kuramayacaksiniz.
Belki suan ailene edemedigin yardimi damadin ailesinin eline saymak zorunda birakilacaksin.
Kaçtı bir kere kolay kolay donemez diye uzerler seni.

Umarim böyle bir hataya imza atmazsin.

ne kadar onlari ikna etmeye calistin ki hemen pes ediyorsun? Okulunun yaza bitecegini, ise girip biraz para biriktirecegini dusunursek nerden baksan en az 1 senen var. Ara ara konuyu gundeme getir kararliligini goster. Onlar da zamanla seni vazgeciremeyeceklerini anlayacaklardir. Mucadele olmadan guzel seylere kavusulmuyor ne yazikki.

Aileni karalıyorsun acaba gerçekten yazdığın gibi mi? Evlilik çok zor öyle göründüğü gibi değil 2 seven bir evde olunca gerçekler daha farklı ve zor o sevdiğin adam gerçekten seni seviyorsa beklesin, herhalde kaçar kaçmaz hamile kalırsın sonra mesleği kariyeri unut annen torununa bakmaz aile desteği görmemek yıkım yapar sende eşin olacak adam sen kaçtın ben seni zorlamadım diye seni suçlu bulur
906198, member: 711756"]Ailen neden istemiyor
Ailem bitince okul calisayim istiyor. Ev alacaklar yardım edeyim istiyorlar. Düğün çok para olmaz diyor annem. Babam bana nasıl evlenmek istediğini söylersin diyo. Aday üniversite mezunu değil ve bizim memleketten değil diyorlar. Diyorlar da diyorlar[/QUOTE]

Sakin ha karşı taraf icin aileni tepme
Ucuz olursun gün gelir

Eee başla çalışmaya bi ailene biraz yardım et ne olacak sanki. Evlilik kaçıyor da sen de yetişmek için mi evden kaçıyorsun. Şu evden kocaya kaçanlara sinir oluyorum. İnsan biraz anne, baba hakkı bilir düşünür ya. Büyütmüşler okutmuşlar da hanfendi okul bittiği gün kaçacakmış. Neymiş her gün hastanedeymiş. Sen kaçınca annen baban nerde olacak acaba. Hem onlar yaşlı insanlar bir de. Ama yok sen mutlu ol yeter. Bence kepi at, tutmadan kaç

ben değil ama kuzenim kaçarak evlendi. bir süre sonra kucağında bebeği geri döndü. boşandılar. allahtan ailesi barışmisti.

acele etme. işe gir biraz çalış yardim et Ailene. sonra ikna et. telli duvaklı gelin ol.

eşimle başta istemedi babam ama ikna ettim

Bazı aileleri anlamıyorum okadar okuttum ettim bana faydası olmadan kocaya gidiyorlar çocuğundan beklenti içindeler ve bunu bu aralar sık sık duymaya başladım. Bence sen yinede kaçma bikaç sene dişini sık yağmurdan kaçarken doluya tutulmakda var

Sacmalamayin bu devirde kacmak mi kaldi, universite okuyormussunuz birde.... Aileniz neden istemiyor, okul bitince hemen is bulabilecekmisiniz hemen nereye evleniyorsunz ?

Arkadaşım su forumda ki konuları oku ve ona göre kararını ver. Ailen arkanda olmazsa para kazansan bile yapayalniz kalirsin ve seni ezmeye calisirlar. Para kazansan dahi aileni her daim ihtiyacın olacak yoksa her türlü onlara muhtaç olursun ve onlarda bunu seve seve kullanirlar.

Ailem bitince okul calisayim istiyor. Ev alacaklar yardım edeyim istiyorlar. Düğün çok para olmaz diyor annem. Babam bana nasıl evlenmek istediğini söylersin diyo. Aday üniversite mezunu değil ve bizim memleketten değil diyorlar. Diyorlar da diyorlar[/QUOTE]

Evlenmek istedigin kisi ne is yapiyor ? Isi garantimi ailen hakli olabilir bazi yonlerde , ama sadece seni calistirip somurmek amacli karsi cikiyorlarsa tabiki cok cirkin. Her ne olursa olsun once ise baslayip en az bir yil calisip parani kazanman soyle tadini cikarmani tavsiye ederim, once gencligini yasa sonra evlenirsin yani ne acelen var kocmak falan hic mantikli seyler degil bunlar, zaten senin aklina o kacmak isini sokan adam dan da kuskulanirim ben. Aile herzaman ailedir sirtini donmek hic mantikli degil

Evlenmek istedigin kisi ne is yapiyor ? Isi garantimi ailen hakli olabilir bazi yonlerde , ama sadece seni calistirip somurmek amacli karsi cikiyorlarsa tabiki cok cirkin. Her ne olursa olsun once ise baslayip en az bir yil calisip parani kazanman soyle tadini cikarmani tavsiye ederim, once gencligini yasa sonra evlenirsin yani ne acelen var kocmak falan hic mantikli seyler degil bunlar, zaten senin aklina o kacmak isini sokan adam dan da kuskulanirim ben. Aile herzaman ailedir sirtini donmek hic mantikli degil[/QUOTE]
+1

seviyorsan vermek zorundalarmış gibi geliyor. ama bilemiyorum da
nası kaçacaksın?
gelinlik giymeyecek misin?
düğünün olmayacak mı?
bir tuzlu kahve yapmayacak mısın?
çocuğunu anne baban gelmeyecek mı?
yani bunları düşünüce bıraz buruk oluyor ..

Evleneceğin insani sevmemis gozleri tutmamis
olsa kacma aileni arkana alma derdim ama sirf senden maddi destek gormek icin yuva kurmana mani oluyolarsa kaç derim ...tabi sevdigin adama guvenin tamsa

bı calısmaya basla bır yıl bı yukun olmadan paranı kazan bıraz keyfını sür.. gerekıyorsa evede bır ıkı katkı yap.. nasılsa evlendıgındede kendı evıne katkı saglayacaksın o maasla ve hatta kacsan (kı yapma oyle bırsey) belkıde kaynananın elıne sayacaksın o paraları.. ceyız masrafı agır olucagını dusunuyorlar belkı o surecte de yavas yavas ceyız al kendıne.

yasın gecmıyor , adam kaçmıyor..

1 yıl sonrada evlenebılırsın ama evlendıgınde bırdaha bekar hayatına dönemezsın..

ben ıse gırıp soyle bır rahat rahat paramı yıyıp turlara gıdıp arabamı almadan evlenmeyi düşünmüyorum.. ha ılla evlenecegımı de dusunmuyorum evlenmesem de olur dıyorum suan ..

Canim bak sakin kaçma.ben eşime aşik olarak evlendim ve hala asigim.annem babamda şükür çok sever.buna rağmen kavga edip evime gidicem dediğim çok oldu.o zaman dedim ki arkamda ya anam babam olmayaydi.ana baba gibi yar olmaz.lütfen yapma...

Okul bitecek zaten. Biter bitmez de işe başlıyorum. Mesele istemiyorlar ve beni asla vermezler. Babam çok despot. Onu çok seviyorum ama o sadece kendi kararları uygulansin istiyor
Universiye yillarinda bile ergen olabiliyor insan. Universiyeliyim diye büyümüş olmuyoruz canim.Lutfen hayatını karartma. Ne kadar guvenirsen sevgiline guven fakat ailen yaninda olmadiginda hep eksik olacaksin. Hele bi onların dedigine ayak uydur. Sonra cikip karşılarına ben sizi dinledim ama hala onda kararlıyım dersen o zaman sanırım her sey daha iyi olur. Tabiki o anlar geldiğinde bu kadar gözü kara bakmayacaksin olaylara...

benciller yani
seni değil, kendilerini düşünüyorlar

Aynı evi paylaştıgın insana bile güvenmek zorken sadece arkadaslık yağtıgın birine bu kadar güvenmek akla mantıga ters..gittiğin insanında bi ailesi vardır muhtemelen ve bi ömür başa kakılacak bu degerin olmayacak..şimdi iyi davranmaları hiç bişey ifade etmez..ayrıca bu acele niye ki seviyorsanız devam edin arkadaslıgınıza yaşın en fazla olsun 23..bi meslek hayatına atıl biraz hayatı tanı hala aynı kişiyle evlenmek istiyosanda evlenirsin..

Ablam esiyle zamaninda birbirini cook sevmis babam.izin vermemis intihar etmeye kalkmis babamda mecbur kalmis ...yillaar sonra soyledigi soz,keske bacaklarimi kirsaydinizda vermeseydiniz di ki askin cabuk bittigini evliligindeki sorunlari soylemiyorum.bile....asla ailenizi karsiniza almayin kismetse zaten olur bir sekilde pisman olursunuz

Ben kaçmDım ama kimseye de yaranamadım. Zorla ikna ettim yıllardır burnumdan getirdiler getiriyorlar. Eğer ailen öyleyse ailenin istediği biriyle evlenmezsen sonun benim gibi olacak diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…