kaçarak evlenmek zorunda olmak

Sevgilin ne iş yapıyor.

1-2 yıl bekleme konusunda anlaş ailenle. Ama sonra evlenmek istiyorum de. Kaçmak çok kötü birşey.

Buyut yetistir okut elin ogluyla kac sev onemli degil kucuk bi cocukken bunlari sana yakistirirlarmi acaba kizim bi gun kacar diye evlilikte en ufak bi kavgada insan ailesini ariyor anlatiyor esinle sorunluyken hangi yuzle ariycan aileni ikna etmeye calis hic bilmedikleri yerden birini istiyosun kolay degil kacmadan bi yolunu bul babani ezip gecme el adami icin onlarla guzelce konus baba si bi taniyin arastirin olmaz derseniz saygi duyarim ama tanimadan karar vermeyin de bu arada damat adayi adam gibi adammi cok onemli

Kaçma sakın sen kendin demişsin bu olayda bile ailem hastalandı sen kaçınca ne durumda olurlar düşünebiliyor musun ? Hem gerçekten ailen karşı çıkıyorsa bir bildiği oluyor genelde senin iyiliğini istiyorlar sakın hata yapma zamana bırak gerçekten birbirinizi seviyorsanız bütün engelleri aşarsınız.

Ay erkeklerin köküne kıran girdi herhalde.
Bir okulu bitir, mesleğini al eline önünü bir gör önce ne aceleniz varmış?
Sonra ailen yine de vermezse o zaman düşünürsün hal çaresini

Ailen okutmuş meslek sahibi etmiş yardım etmeni beklemelerini çok görme.

Evlenmezsen kaybedeceğin kısmet değil seni kaybetmeyi göze alamayan kısmet olsun.

Kendini heba etme,kızını telli duvaklı görmek her anne babanın hakkı olsa gerek.

okulunu bitir işe gir 24 ünde değilde 25 inde evlen ne acelen var..
bak bakalım bu süre içinde hala aynı adamla mı evlenmek istiyorsun?

bana kalırsa kaçıcak yaşı geçmişsiniz.. evlenmek içinde küçük sayılırsınız bekleyin az daha..

Bence çalış bekle ve ailene maddi olarak yardım et.onca sene okutuolar 1 sene yardimci olmak boynumun borcu gibi görüodum bende.benim de herşeyim hazır olmasına rağmen 1 sene bekleyip aileme yardimci oldum.ihtiyaçları yoktu ama olsun benim vicdanım rahat etmezdi

Kaçmayın bence.Herkes öyle olmayabilir tabi ama lisede kaçan bir arkadaşım anlatmıştı banada
"Kaçana kadar melek gibi olan adam kaçtıktan sonra her gün dövdü.Hele arkamda aileminde olmadığını bildiğinden hiç korkmadı" demişti çok üzülmüştüm.

Tahsili benden düşük olan biriyle ailemi bırakıp kaçtım.... o lise mezunuydu ve kültürlerimiz farklıydı.... sonuç olarak, ardıma bile bakmadan geri babamın evine kaçtım... herkes böyle olacak değil tabi ama kaçarak evlenmeyi kesinlikle onaylamıyorum, hayatımın en büyük hatasiydi, çok şükür ailem herşeye rağmen arkamda durdu, bazılarının bu şansı da olmuyor

Ben kaçarak evlendim şimdi babamın evindeyim sakın aileni karşına alma.Bende söylediğimde hiç istememişlerdi son sınıftayken ailemi ardımda bıraktım ve evlendim.O insanları yıktım mahfettim.Sonra eşimden duymadığım hakaret çekmediğim psikolojik baskı kalmadı.Hamileydim bir gece evden kovdu.Karşıma aldığım insanlar varya hani ardımda bıraktıklarım gece üçtü gelip beni aldılar.Sakın aileni harcama inanki değmez.Koca herzaman bulunur ama bir anne baba ne kadar kötüde olsa asla bulunmaz.Evleniyosun evet yen bir hayat kuruyorsun ama o sevmediğin evdeki herşeyi özler hale geliceksin.Aileden ötesi yok ne olur bir hata yapma.Ben kaçarak evlendim iki aylık bir oğlum var ve boşanmak üzereyim.Ailemi üzdüğüm için onlara yaşattıklarım için hala vicdan azabı çekiyorum.Yapma ailemi karşına alma.

906198, member: 711756"]Ailen neden istemiyor
Ailem bitince okul calisayim istiyor. Ev alacaklar yardım edeyim istiyorlar. Düğün çok para olmaz diyor annem. Babam bana nasıl evlenmek istediğini söylersin diyo. Aday üniversite mezunu değil ve bizim memleketten değil diyorlar. Diyorlar da diyorlar[/QUOTE]
adayın mantıklı bir işi varmı peki ileride geçim sağlayabilecek

kaçarak evlenen kimse el üstünde tutulmaz ailesi iki gün sonra biz senı almadık sen kaçtın der eyvah dersin canım iyi düşün

Sakin canim sakinnn yapma cok pisman olursun aileni kaybetmenin yanisira gittigin ailede de degerin itibarin olmaz kesinlikle hic biseyin istedigi gibi olmaz ve omur boyu bunun acisini yasarsin

Bende kaçarak EVLENDİM 5 yıllık evliyim çok şükür mutluyum her geçen gün biraz daha aşık oluyoruz birbirimize çok sıkıntılar çektik yyanlız kaldık maddi manevi çok yıprandık ama geçti gitti cçok şükür. Bu kadar mutlu olmama rağmen kaçarak evlenmeyi tavsiye etmem çünkü herşey insanın gözünde kalıyor herşey iistediğin gibi olmuyor. Eşinin ailesi çok farklı ddavraniyo kaçan ve de kaçmayan geline ddeğişik davraniyo kaçan geline 1 ilgi kaçmayan kacmayana 3 ilgi gibi sen sen ol ikna et aileni ama kaçma

24 yaşındayım adiyaman

Benim annemi babama vermemisler annem direnmis sabretmis beklemis en sonuda 29 yasina gelmis bu kiz evde kalacak bu gidisle diye vermisler

Bu olay tee kac yil oncesinin, o zamanlar insanlar 20li yaslari basinda evleniyorlarmis benim annem 29una kadar sabretmis dusunebiliyor musun?

Aileni eni sonunda ikna et
Cok fazla uzerlerine gitme konuyu surekli acma cunku bu sefer onlar da inada bindirir sadece zamanla senin ne kadar kararli oldugunu bu kisiden baska kisiye varacagina evde kalmayi goze aldigini omur boyu evlenmemeyi goze aldigini gorsunler

Yasin 24 gencsin kacmayi dusunme hemen sabret sabrin sonu selamettir

yıl olmuş 2016, kaçmak mı kalmış ya.
bir de üniversite mezunu olacaksın.

insan ailesini bir şekilde ikna etmenin yollarını araştırır, sen tutturmuşsun tek çarem kaçmak ta kaçmak.

bu insanlar gelip seni istememişler.
bir çaba göstermemişler,
sen nasıl güvenip kaçacaksın.

hani desen ki, yıllardır uğraşıyorum, ailemi ikna edemedim, o zaman belki ailenin rızasından vazgeç derdik sana, yine de kaç demezdik. ne o öyle, heyecan mı arıyorsunuz nedir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…