- 28 Ocak 2009
- 34.314
- 57.329
- 1.123
- Konu Sahibi gozyasimdertli
-
Sevgilin ne iş yapıyor.ihtiyaç zaman biliyorum ama beklersek kaybetme ihtimalim var. Benim annem bana hiç yardımcı olmuyor zaten o kesinlikle baban ne derse o ben. Karismam diyor. Babam da zengin olsun üniversite okumuş benden yüksek bir işi olsun istiyor babam ilkokul mezunu annem de okuma yazma bilmiyor. Ama beni doktorlar istesin istiyorlar. Benim de isteğim mevki değil iimanlı olmasi
Ben kaçarak evlendim şimdi babamın evindeyim sakın aileni karşına alma.Bende söylediğimde hiç istememişlerdi son sınıftayken ailemi ardımda bıraktım ve evlendim.O insanları yıktım mahfettim.Sonra eşimden duymadığım hakaret çekmediğim psikolojik baskı kalmadı.Hamileydim bir gece evden kovdu.Karşıma aldığım insanlar varya hani ardımda bıraktıklarım gece üçtü gelip beni aldılar.Sakın aileni harcama inanki değmez.Koca herzaman bulunur ama bir anne baba ne kadar kötüde olsa asla bulunmaz.Evleniyosun evet yen bir hayat kuruyorsun ama o sevmediğin evdeki herşeyi özler hale geliceksin.Aileden ötesi yok ne olur bir hata yapma.Ben kaçarak evlendim iki aylık bir oğlum var ve boşanmak üzereyim.Ailemi üzdüğüm için onlara yaşattıklarım için hala vicdan azabı çekiyorum.Yapma ailemi karşına alma.Merhabalar ben üniversite son siniftayim. Uzun suredir birlikte olduğum çok mutlu bir birlikteligim var. (Çok sukur Rabbime). Aileme evlenmek istedigimi söyledim alabileceğim en kötü tepkiyi aldım. Ben rızalarıyla olsun istiyordum hala da istiyorum ama kesinlikle konusunu bile açmak istemiyorlar kıyamet kopuyor iş dayağa kadar geldi ve namus meselesi oldu. Ben sadece karşı tarafın ailesinin tanismk istediğini söyledim. Şimdi çok kirginim ve kötüyüm. Okulun bittiği gün kaçmayı düşünüyoruz. Benim için çok zor ama kalbim de söz dinlemiyor. Ailem asla affetmeyecek. Kaçarak evlenenlerden mesaj bekliyorum. Lütfen yazın bana
Ailem bitince okul calisayim istiyor. Ev alacaklar yardım edeyim istiyorlar. Düğün çok para olmaz diyor annem. Babam bana nasıl evlenmek istediğini söylersin diyo. Aday üniversite mezunu değil ve bizim memleketten değil diyorlar. Diyorlar da diyorlar[/QUOTE]906198, member: 711756"]Ailen neden istemiyor
Sakin canim sakinnn yapma cok pisman olursun aileni kaybetmenin yanisira gittigin ailede de degerin itibarin olmaz kesinlikle hic biseyin istedigi gibi olmaz ve omur boyu bunun acisini yasarsinMerhabalar ben üniversite son siniftayim. Uzun suredir birlikte olduğum çok mutlu bir birlikteligim var. (Çok sukur Rabbime). Aileme evlenmek istedigimi söyledim alabileceğim en kötü tepkiyi aldım. Ben rızalarıyla olsun istiyordum hala da istiyorum ama kesinlikle konusunu bile açmak istemiyorlar kıyamet kopuyor iş dayağa kadar geldi ve namus meselesi oldu. Ben sadece karşı tarafın ailesinin tanismk istediğini söyledim. Şimdi çok kirginim ve kötüyüm. Okulun bittiği gün kaçmayı düşünüyoruz. Benim için çok zor ama kalbim de söz dinlemiyor. Ailem asla affetmeyecek. Kaçarak evlenenlerden mesaj bekliyorum. Lütfen yazın bana
24 yaşındayım adiyaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?