kaçarak evlenmek zorunda olmak

2 yıl bekle öyle evlen nolcak evde mi kaldın aktın mı koktun mu? Ne koca meraklısı şimdiki kızlar. Vallahi yazık ailelere ya. Ne kolay geliyor her şey kaçarız göçeriz. Evliliği çocuk oyuncağı zannediyorlar, sonrada boşanmalar niye artıyor. Evlendiği adam yarın bir gün laf sahibi olur, aileni benim için karşına aldın diye. Bide okuyan kızların böyle yapması daha bi mantıksız gelmeye başladı bana. Azcık bilinçli olun yahu.

Merhaba kizlar bende 27 yasinda ogretmenim(ozel sektor) erkek arkadasimda esnaf 2 tane perdeci dukkani var 31 yasinda biz gorucu usulu tanistik birileri vesile oldu 7aydir birlikteyiz gorucu usulu oldugu icin haliyle cok fazla konusamadan aileleri tanistirmak zorunda kaldik neyse tanismadadaa bisey yoktu gayet iyiydi erkek arkadaismin annesi yok (vefat etti) uvey annesi var ve abisi kizla kacarak evlenmis bu 2 sebepten babam beni vermiyor dayak kufur siddet ne ararsaniz var yani okul şu bu hersey bitti evlenmek icin cok sukur meslegimide elime aldim yani bu 2 sebepten dolayi boyle yapmasi beni cok üzuyor ve sacma geliyor kesimlikle vermem diyor ya git ya kal dedi tercih senin dedi hayir tercih yapmiycam diyorum gitmezsen bida o cocugun adini anmiycaksin diyor gidersen bida gelemezsin diyor lutfen bi cikar yol gosterin

Ana baba rızası almıyorsun o evlilikten hayır gelmez. Evlenince çok pişman olacağına eminim. Yav eski konuymuş.. neyse sonuç olarak böyle ama : ))

Msimi gorurmusunn bilmem ama arkadasim vende kacarak evlendim nisanliyken bozuldi isimiz benim ailem tarafindan 7ay nisanliyken bozuldi isimiz ve kendi memleketimden olmasinanragmen.. ne olursa ol sevgine sevdigine inaniyor ve guveniyorsansakin kacma .. aileni ikna et yapman gereken bu..cok buyuk bi hata yaoarsin ben buyuk pismanlik yasiyorum cunkuu

Bende kacarak evlendim ailem cok karşıydı ama ailem ne olursa olsun herzaman yanimda durdu hala dururlar kactıktan snra baristılar bzimle 7sene oldu gayet iyiyiz ama küs gittigimde hep başima kakıyorlar gittin vardın diye normalde bsey demiyirlar ama szinkileri bilemeyiz barısırlarmi vardır bir yolu kacmanı tavsiye etmem dügün vs olmadımı snradan özencin kalıyor

Bence ne olursa olsun kaçarak evlenme ailen yavaş yavaş alışır elbette bu duruma. Ailenizle kötü olmanız hiç kimseye hiç birşeye değmez.

Asla yapma. Hem eşinin hem ailesinin gözünde bir kadar değerin olmayacak. Şimdi senin için olup biten adam kendin kaçtın bana diye zerre değerini bilmeyecek. Arkanda ailen dayanak değil diye sana istedikleri gibi davranacaklar. Onlara mahkum olduğunu düşünecekler. Üniversite öğrencisisin. Azıcık akıllı ol. O aşk dediğin şeyin en babasının ömrü üç ay. Adamın da tuvalette kaka yaptığını, yanında gaz çıkartmaya başladığını görünce o büyü uçacak ve saygı ile sevgi kalacak. Ama kaçarsan saygı kalmayacak dolayısı ile sevgi de uçup gidecek.

Ben de kacarak evlrndim cok şukur ailem ve esim hep arkamdalar.Babama tanismaya gelicekler dedigimde cok kizmisti kiyamet kopmustu cok cabaladim ama ikna edemedim.Sonuc olarak kactik ama ailemle hic kus kalmadik gelinligimi esyami alirken annemde babamda hep yanimdalardi hic ezilmedim hic birzaman bir Allahin kulluda kacti demedi diyemedi ama ben bile hersey bu kadar iyiyken keske daha cok cabalasaydim bekleseydim sabretseydim ama kacmasaydim diyoru

Ben de kacarak evlrndim cok şukur ailem ve esim hep arkamdalar.Babama tanismaya gelicekler dedigimde cok kizmisti kiyamet kopmustu cok cabaladim ama ikna edemedim.Sonuc olarak kactik ama ailemle hic kus kalmadik gelinligimi esyami alirken annemde babamda hep yanimdalardi hic ezilmedim hic birzaman bir Allahin kulluda kacti demedi diyemedi ama ben bile hersey bu kadar iyiyken keske daha cok cabalasaydim bekleseydim sabretseydim ama kacmasaydim diyorum

Anliyorum seviyosunuz evlenmek istiyosunuz ama izin verilmeyen ilk firsatta kacmak ne demek? Neden direnmiyorsunuz neden ailenizi hice sayip elin adamina koşuyorsunuz? Kaçan insanlari anlayabiliyorum yalniz sadece bir durumda, sen ailene soylersin istemezler diretirsin beklersin gonullerini yapmaya calisirsin hala mi olmadi seni baskasiyla mi evlendirmeye calisiyolar o zaman kaç. Ama bu nedir yangindan mal mi kaciriyosun daha son sinifsin yok mu bi sene daha bekleyecek vaktin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…