- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- Konu Sahibi tatlibikiz
Canım fotoğrafları görmesek zayıf değilsin dicem yaa :) Sen balık etliysen ben balığın ta kendisiyim
basenleri var ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım fotoğrafları görmesek zayıf değilsin dicem yaa :) Sen balık etliysen ben balığın ta kendisiyim
Evet basenlerim var yillardir benimle yasiyolar sagolsunlar
Ben aksam ev e gidebilirim ancak o zaman yapicam :)incelecekler tatlım
topiğin güzel kızları ne durumdasınız sporu yapan bir tek cat mı var, başka kimse yapmadı mı??
Hayırlı olsun kuzummm...Eki Görüntüle 1361588 Eki Görüntüle 1361587 Zeyzey bizimle degil 1.grpta sadece kizlar..
Ben de sapıttım bu arada ama saat 17,00 sondu. Bu yaptığım sporu, sabahın 6-6,30'unda kalkmayı kötü beslenme ile heba etmemeliyim.3 gündür yediklerimin içtiklerimin haddi hesabı yok. Allah'ım sen affet... Güzel bir 60 dakikalik koşu ve yürüyüş iyi geldi.
1/10 level 1 bitti..
300 squat ve 300 mekik ve squat'ın çesitlerinden 100'er tane yaptım.
Oh mis
Ben de sapıttım bu arada ama saat 17,00 sondu. Bu yaptığım sporu, sabahın 6-6,30'unda kalkmayı kötü beslenme ile heba etmemeliyim.
Bu arada sporlar şahane.
Masallahh nazarimiz degicekkk:))3 gündür yediklerimin içtiklerimin haddi hesabı yok. Allah'ım sen affet... Güzel bir 60 dakikalik koşu ve yürüyüş iyi geldi.
1/10 level 1 bitti..
Oh mis
6.30 mu ooow anam maşallah. Ben ora allah bilir kaçınçı rüyamı görüyorumdur. Ayrıca çok teşekkürler. spor için ögle ve sabahın geç saatleri 9-10 idealdir.. Beslenme hepsinden çok önemli.
Bende sabahtan beri bisey yemiyorum simdi bi tabak dolusu patates kofte yedim sulu olanindan amaa:)
Saol bitanemmHayırlı olsun kuzummm...
3 gündür yediklerimin içtiklerimin haddi hesabı yok. Allah'ım sen affet... Güzel bir 60 dakikalik koşu ve yürüyüş iyi geldi.
1/10 level 1 bitti..
Oh mis
İyi aksamlar kizlar ..
Hosgeldin ablamİyi aksamlar kizlar ..
Aynen kuzum yediklerimiz sporda cok etkiliiiİş başı 8'de olunca başka çare kalmıyor. Umarım istikrar sağlarım. Spor %30'sa beslenme %70 etkili yahu. Spor için sabahın köründe kalkıyorsam artık kusura bakmayacağım yememe de dikkat edeceğim yani aaa.. Kendime atarlandım yahu
Afiyet olsun kuzummSulu olanindan kısmını okuyasiya kadar azar hazirliyordum sana. Kızartma haricinde haşlanmali, buğulama her yemek yenilir. Kızartma çok zarar.
Benim menüm ise Soğanli bulgur pilavi (pirinç yerine genellikle bulgur tüketiyorum.)
Etimek üzerine bol sarimsakli yogurtlu pirasa havuç karışımı salatasi.
Ve marullu cacik...
2 Litre suyumuda unutmamak gerek.
Gidicek mi misafirrMaşallah caNim
Iyi akşamlar canim hoşgeldin.
Kizlar evde misafir var jillian yapamadım
Bende kesin biri kizartma sanar diye gulerek yazdim hatta en sona suluyuSulu olanindan kısmını okuyasiya kadar azar hazirliyordum sana. Kızartma haricinde haşlanmali, buğulama her yemek yenilir. Kızartma çok zarar.
Benim menüm ise Soğanli bulgur pilavi (pirinç yerine genellikle bulgur tüketiyorum.)
Etimek üzerine bol sarimsakli yogurtlu pirasa havuç karışımı salatasi.
Ve marullu cacik...
2 Litre suyumuda unutmamak gerek.