jillian michaels2.grup

Evet plank de gayet mantıklı. Hiç yapmamaktan iyidir. Bir de aslında 5 saniyeden fazla mola vermemek lazım kalp atışlarının yavaşlamaması için ancak ilk bir kaç gün uzayacak o süre anlaşılan. :)

Ahh ahh.. Finaller olsa sabahlasam, çalışsam. :) İnsana hep içinde bulunduğu an zor geliyor işte. :) Halbuki ilerledikçe zorlaşıyor. :)
Ayy hic final icin sabahlamadim uykumu harcayamam yaa cunku klasik cumle' sabah caliriz sabah':KK53:

Masmavi gece yapicakk
Mavmavv ve zayifolacam nerdesiniz yaptiniz mi guzeller???

İyiki halin yokmus halin olsa napardin acabaa:))
Bende sinavi cekemiyorum canm sarisin kadinin yaptigi gibi yapabiliyorum biraCk

işte halim yoktu sonra açıldım hatta şimdi kendimi daha iyi hissediyorum tüm sızıya rağmen =)
Olsun sarısın bile bizi yoruyo küçümsencek bi durum yok bu şekilde vücudumuzu güçlendireceğiz=)
Evet plank de gayet mantıklı. Hiç yapmamaktan iyidir. Bir de aslında 5 saniyeden fazla mola vermemek lazım kalp atışlarının yavaşlamaması için ancak ilk bir kaç gün uzayacak o süre anlaşılan. :)

Ahh ahh.. Finaller olsa sabahlasam, çalışsam. :) İnsana hep içinde bulunduğu an zor geliyor işte. :) Halbuki ilerledikçe zorlaşıyor. :)
Haklısın o günleri bitirelim derken şimdi bunalıyoruz yarınlarımızda da bugünlerimizi özleyeceğiz belkide =)

Mavvmavv su an yapiyor sporunu
Masmavi de 12 gibi yapicak
Zayifolacam nerde??

Ayaklarina avvmavv, post: 38698407, member: 64101"]Bana artı atabilirsiniz kızlar :)[/QUOTE]
Ayaklarina saglik canm atiyorum artini:)

Belki 12 den sonra yapar masmaviyle zayifolacam o yuzden ben smdi kagida artimi koyim sabah da burda paylasiym bugunun tarihiyle :)

İlk günümü hayırlısıyla tamamladım, ve duşumu alıp geldim. :)

Ezgim, acaba +'ları yarın öğlene doğru mu eklesen? Benim gibi gece yapıp bildirim yapamayacak olanlar vardır belki.

Belki 12 den sonra yapar masmaviyle zayifolacam o yuzden ben smdi kagida artimi koyim sabah da burda paylasiym bugunun tarihiyle :)
12.30 gibi başladım, duş falan derken bu saati buldu. :) Fena hamlamışım, ağrı hissetmeye başladım bile ama spor sonrası hissettiğim ağrılar mutlu ediyor beni doğal olarak. :KK73: Okul da tatil edilmiş, dolayısıyla sınavım da ertelendi.

İlk günü tamamlamış olmanın mutluluğuna bir de bu güzel haber eklendi, oh, benden güzeli yok şuan. :KK48:

12.30 gibi başladım, duş falan derken bu saati buldu. :) Fena hamlamışım, ağrı hissetmeye başladım bile ama spor sonrası hissettiğim ağrılar mutlu ediyor beni doğal olarak. :KK73: Okul da tatil edilmiş, dolayısıyla sınavım da ertelendi.

İlk günü tamamlamış olmanın mutluluğuna bir de bu güzel haber eklendi, oh, benden güzeli yok şuan. :KK48:

Ben çoktan yaptım fakat, duşumu yeni aldım sayılır. Spor sonrası duş ve kahve vazgeçilmezim !! Uykuna zarar vermiyorsa türk kahvesi nefis olur. Nescafe demiyorum tabii:KK50: Meyve de olabilir. Muz ve ceviz karışımı sarıyor.. Spor ve duş sonrası ağzım boş durmuyor. :rolleyes::KK71:

X