jillian michaels2.grup

Defalarca konuştuk, konuşmayı denedik ama o bana atıyor topu ben ona. Orta yolu bulamıyoruz. Yalan ya da aldatma yok; bu halimizin nedeni ikimiziz dediğin gibi. Hem o hem de ben. Birlikte mahvediyoruz ilişkimizi. Ve evet, sıkıntlı dönemlerden geçiyoruz ayrı ayrı; yani kafamız rahat değil ikimizin de ne yazık ki. İkimiz de anlayış bekliyoruz birbirimizden. Hal böyle olunca da düğümleniyoruz işte.

Canm sorun sende mi onda mi ya da iliskinizi sarsicak bir sey mi yasadiniz durduk yer boyle olmaz ya
Sorun ikimizde bebeğim.
Durduk yere yani bir anda olmadı aslında, zamanla oldu yani uzaktan uzağa bir yere kadar sabredebiliyormuş insan, onu anladım. Bizim ilacımız bizi ayrı düşüren mesafe ve sınırdan kurtulmak sanırım; ya ben öyle zannediyorum.

Peki nolucak..?

Ben müsadenizle bi eksinizi alırım kızlar :) Yapamadım bugün yapasım da yok, dünün ki eksik olacak artık napalım. Yarına toparlıyorum ama söz :)

11.01.2015
Eksileri olup tamamlayanlar arti atsin kendine:)
Tatlibikiz:+
alintilayip atin arkadaslar bugun yapanlar
Tatlibikiz: +
Masmavi_: +

Halledeceğiz, ama bakalım nasıl?! :)
Aslında itiraf etmek gerekirse sorun en çok benden yana çıkıyor. Yapı olarak -ki burcumun da en belirgin olumsuz özelliğidir- şüpheciyim. Ve kıskancım. Normalin biraz fazla üstünde. Hal böyle olunca hem kendimi geriyorum hem de onu. Bu durumu nasıl aşacağımı bilmiyorum.

canımm ben de ilişkimdeoyleydım her hareketınde suphelenırdım onu sıkboğaz ederdim sureklı tartısırdık bu sefer o da bana guvenmemeye baslamıstı. baktım ben ılıskımıze zarar verıyorum kendılığımden aştım bu durumu. çoğu kez kendimi dizginledim sus konusmadedım bır sey yapmıyor dedım. sonunda yapacagını yaptı ama :)

Senin durumu biliyorum tatlım... Ne mutlu sana ki öğrendin bir şekilde ve silip atabildin. İnsan elbette üzülür hatta yıkılır ama bir yalanla yaşamaktan iyidir.

Aslında şüpheli bi durum yok bizim ilişkimizde, ama ben çok didik didik ediyorum her detayı. Bu beni bile yorum rahatsız ediyor. Bir de onu düşününce hala nasıl katlanıyor diyorum bazen...

Bir insanın içinde varsa her şekilde yapar, bunu biliyorum ama buna göre davranamıyorum. Hani biraz rahatlayamıyorum. Kendimi frenleyip de içimde tutamıyorum hiçbir şeyi. İlla ucunda kavga da olsa söyleme gereği duyuyorum. Çoğu zaman da incitiyorum...

lanarebapost: 38809508 .!.:
iyiyim canım saol bugun hava guzeldi nesem geldi yerine sen nasılsınn
Guzelim yapma bak kendini onun yerine koy surekli sana bu tarz seyler soylese naparsin, bi sureden sonra o da senin yaptgna karsilik sana guvense bile guvenmiyomus gibi davranmaya basliycak bak ben canli ornegiyim ben adama guvenmiyo gibi yapardim her seyini sorgulardm adam bi sure sonra benden gittigm yerlerin fotograflarni falan istemeye kalkti agzmi bile acamadm cunku ben baslattim bu sacnaligi

günaydın canlarım, dün evde kimse yoktu, bebişimde uyuyordu, hadi kalkayım spor yapayım dedim, sonra kendi kendime, ''delimisin, bu fırsat kaçmaz, yat dinlen, akşama yaparsın'' dedim, ama akşamada yapamadım, yedim eksiyi, üzgünüm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…