jillian michaels2.grup

Selam kızlar..
İlginiz için çok teşekkür ediyorum öncelikle. Çok tatlısınız!

Bu arada dün ve bugün sporumu yaptım zorla da olsa...

Sorunum erkek arkadaşımla ilgili. Küstüm sana dedim en son ama çok seviyorum, kıyamıyorum hiç... Bu aralar birbirimizi hiç anlamıyoruz. O bana çatıyor ben ona... Zor dönemlerden geçtik, geçiyoruz ama öyle yıprandık ki artık ufacık bir sıkıntı dağ oluyor resmen.... :KK43: 4,5 seneyi aştık; çoğu zaman uzaktan bazen yan yana geçirdik bu zamanı. Okulum bittikten sonra artık ciddi bir adım atmayı düşünüyoruz ama zaman ilerledikçe zarar görüyoruz sanki....

kıyamam canım, şimdiden birbirinizi yıpratmamaya özen gösterin, inşallah her şey yoluna girer...

günaydın canlarım, dün evde kimse yoktu, bebişimde uyuyordu, hadi kalkayım spor yapayım dedim, sonra kendi kendime, ''delimisin, bu fırsat kaçmaz, yat dinlen, akşama yaparsın'' dedim, ama akşamada yapamadım, yedim eksiyi, üzgünüm kızlar :KK43:
Tamamlarsin ablacm olur mu cok kacamak yapmayalim

Anaaam kızlar bağa bi enerji geldi utanmasam kalkıp şirketin ortasında jillian yapacağım. :KK53:
Allah'ım akşama da kalsın bu enerjimdeen. Amin! :KK70: eve gider gitmez yaparım umarım, yoksa çok zor oluyor.

Kizlarr carsamba gunu ogleden sonra gömülü diş ameliyati oluyorum:KK17:

Canım çok geçmiş olsun şimdiden. Ama bildiğin üzere diş ağrısı başka hiçbir şeye benzemiyor, ol kurtul bir an önce. :KK19:

Anaaam kızlar bağa bi enerji geldi utanmasam kalkıp şirketin ortasında jillian yapacağım. :KK53:
Allah'ım akşama da kalsın bu enerjimdeen. Amin! :KK70: eve gider gitmez yaparım umarım, yoksa çok zor oluyor.

Canım çok geçmiş olsun şimdiden. Ama bildiğin üzere diş ağrısı başka hiçbir şeye benzemiyor, ol kurtul bir an önce. :KK19:
Tesekkur ederm canm olcaz bakalm:)
Yapin sporlariniziiiiiii

mavmav:
catlaw:
Masmavi:
Gmelan:
Mcakiltasim:
Melekkiz:
Mascara:
Tatlibikiz:+
Zayifolacam:-
(12.01.2015)
Spor yapanlar alintilayip artisini koysun kizlar :))

Naslsn canm iyi misin nasil gecti haftasonun

iyiyim canım gayet güzeldi :KK23: jillianın etkisi midir nedir tartıda güzel eksi görmeye başladım.Bu haftada 8. takım üyelerinin birkaçıyla dukan express e başladık.Bakalım ikisi beraber nasıl sonuç verecek:KK23:
sen nasılsın. Bu arada şimdiden geçmiş olsun diş ameliyatın için.Aslında benimde acil gitmem gerekiyor ama biraz tırsıyorum:KK17:

iyiyim canım gayet güzeldi :KK23: jillianın etkisi midir nedir tartıda güzel eksi görmeye başladım.Bu haftada 8. takım üyelerinin birkaçıyla dukan express e başladık.Bakalım ikisi beraber nasıl sonuç verecek:KK23:
sen nasılsın. Bu arada şimdiden geçmiş olsun diş ameliyatın için.Aslında benimde acil gitmem gerekiyor ama biraz tırsıyorum:KK17:
Hic tirsma canm ihmal etme bak ben hergun o ortamda oldigm halde gitmiym agri kesiciyle gecer diyodum amagittim ne cikti ihmal etme sende

mavmav:
catlaw:
Masmavi:
Gmelan:+
Mcakiltasim:
Melekkiz:+
Mascara:
Tatlibikiz:+
Zayifolacam:+ yaptııııımmmmmmmm
(12.01.2015)

X