jillian michaels2.grup

Basin sağolsun canim. Genede gel 3 izin 3 -hakkin var nasilsa

Canım foto larini merakla bekliyor olacagim. Buraya koycan di mi? Ben cekinmedim zira kimse gormek istemez halimi.

Valla yok öyle halim şöyle böyle utanırim koyamam gibisinden kimse söylenmesin. Herkes koyacak sonuçta hepimizin amacı belli. :) Koyarım bende.

Motivasyonumuz düşmesin sakın kızlarrrrr Ben birazdan yapacağım artık şınav harici çok rahat yapıyorum tabi nefes nefese kalıyorum ama en azından kas ağrılarım geçti çok şükür

Motivasyonumuz düşmesin sakın kızlarrrrr Ben birazdan yapacağım artık şınav harici çok rahat yapıyorum tabi nefes nefese kalıyorum ama en azından kas ağrılarım geçti çok şükür
3gun sonraya kalmiyordu zaten canm:)

Kizlar bu gce gelmezseniz ck kizicam vallahi habernz olsun

geldiiiiim, kız taaaa 7.takımdan buraya geldim, uzak bayaaaa :)))

jillian1/5 bittti oh be misss gibi duşumuda aldııımm rahat rahat uykuya hazırlanalım, tabi önce çocuklara bi bakayımmm öpüyorummm canlarım iyi geceler hepinizeeee

Valla yok öyle halim şöyle böyle utanırim koyamam gibisinden kimse söylenmesin. Herkes koyacak sonuçta hepimizin amacı belli. :) Koyarım bende.

merakla bekliycem canııımmm

Ben bugün yapamadım, canım çok sıkkın.. iyi geceler..

ne oldu tatlım, kıyamam sana

maşallah tatlım aynen devaaam

Günaydınnn uyanır uyanmaz direkt spora atladım. 6/10 bitmiştir. Gelsin yarin dinlenme günü.

süperrrr

Ayaklariniza saglik kizlar
Bende disarda kahvaltiya gittim bunlari ancak jillian baci eritir

aynen tatlııımm, eritirsin nasılsa,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…