jillian michaels2.grup

Kızlarımm :) şimdilik jillian macerama son veriyorum. Yer ve zaman sıkıntısı çekiyorum çünkü. :/ ama bir sonraki takımlarda tekrar olabilirim kim bilir? amaa sporu bırakacak mıyım? Asla! Gmelan'ımın paylaştığı hareketleri kombinleyip yapacağım. Sizi bırakmak istemiyorum, paylaşımlara devam ederim valla hiç anlamam.

Jilliani birakiyor musun canm?

Tamam mavmav dinlen bugun tatlim bu cumartesiye kadar level 1bitmis olucak pazar gunu de olculerimizi alicaz o yuzden daha cok uzerine dusmemiz lazim
Simdi benimle berabrer
Mavmav
Melekkiz
Gmelan
Masmavi
Zayifolacam
Mascara mi var ?
Cenazesi olan mcakiltasi arkadasimizdi dimi
Catlaw da birakmak zorunda kaldi

Herhangi bir sorunun olursa bana uç bol bol hareketler paylaşacağım

Gunaydin kizlar nasilsiniz???
Sporlarinizi yapiyorsunuz dimi cumartesi gunu ölcüm varrrrrr
Oteki tamimlardan geri kalmak istemeyiz dimi?????

Herhangi bir sorunun olursa bana uç bol bol hareketler paylaşacağım
Çoook sağol canımm. Kuzum acaba sen bir konu mu açsan bu hareketlere dair? Oradan takip etmek daha kolay olur ne dersin?

***kızlaaar one foot forward one foot back!! Jillian'ın sesi hala kulaklarımda. Jillianı bırakmış olabilirim ama takımı bırakmadım. :) motivasyonu yüksek tutun, ölçümde güzel sonuçlar çıksın inş.

Kizlar olculerimizle yarisicaz bu karari yeni aldik ona gore cumartesiye kadar iyice sporlarimizi yapalim sonuncu olmak istemeyiz dimj????

Çok haklısın bitanem.. Biraz rahatlamam lazım. Aslında ona güvendiğimi hissetse birçok konu hallolacak ama işte... Yapamıyorum.
kıyamam canım, şimdiden birbirinizi yıpratmamaya özen gösterin, inşallah her şey yoluna girer...
Çok sağol tatlım benim... Yıpratıyoruz valla, ama bi şekilde kendimi frenlemem gerek...

Bu arada,
Kızlar ben devam edemiyorum. Dün yapamadım, bugün de yapamayacağım muhtemelen. Geçen hafta kar yüzünden bütün sınavlarım bu haftaya sarktı. Her gün 2şer tane sınavım var ve hepsi ezber. Korkarım eleneceğim aranızdan. Ama sınavlarım biter bitmez spor salonuna yazılacağım.

Derslerin daha onemli tatlim sporu sonra da yaparsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…