- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 32
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Jilliani birakiyor musun canm?Kızlarımm :) şimdilik jillian macerama son veriyorum. Yer ve zaman sıkıntısı çekiyorum çünkü. :/ ama bir sonraki takımlarda tekrar olabilirim kim bilir?amaa sporu bırakacak mıyım? Asla! Gmelan'ımın paylaştığı hareketleri kombinleyip yapacağım. Sizi bırakmak istemiyorum, paylaşımlara devam ederim valla hiç anlamam.
vet canım maalesef şimdilik bırakıyorum. Bir dahaki takımda olurum inşallah. Kusura bakmayın lütfen :)Jilliani birakiyor musun canm?
Onemli degl tatlimE
vet canım maalesef şimdilik bırakıyorum. Bir dahaki takımda olurum inşallah. Kusura bakmayın lütfen :)
Kızlarımm :) şimdilik jillian macerama son veriyorum. Yer ve zaman sıkıntısı çekiyorum çünkü. :/ ama bir sonraki takımlarda tekrar olabilirim kim bilir?amaa sporu bırakacak mıyım? Asla! Gmelan'ımın paylaştığı hareketleri kombinleyip yapacağım. Sizi bırakmak istemiyorum, paylaşımlara devam ederim valla hiç anlamam.
Çoook sağol canımm.Herhangi bir sorunun olursa bana uçbol bol hareketler paylaşacağım
Çok haklısın bitanem.. Biraz rahatlamam lazım. Aslında ona güvendiğimi hissetse birçok konu hallolacak ama işte... Yapamıyorum.Guzelim yapma bak kendini onun yerine koy surekli sana bu tarz seyler soylese naparsin, bi sureden sonra o da senin yaptgna karsilik sana guvense bile guvenmiyomus gibi davranmaya basliycak bak ben canli ornegiyim ben adama guvenmiyo gibi yapardim her seyini sorgulardm adam bi sure sonra benden gittigm yerlerin fotograflarni falan istemeye kalkti agzmi bile acamadm cunku ben baslattim bu sacnaligi
Çok sağol tatlım benim... Yıpratıyoruz valla, ama bi şekilde kendimi frenlemem gerek...kıyamam canım, şimdiden birbirinizi yıpratmamaya özen gösterin, inşallah her şey yoluna girer...
Derslerin daha onemli tatlim sporu sonra da yaparsin:)Bu arada,
Kızlar ben devam edemiyorum. Dün yapamadım, bugün de yapamayacağım muhtemelen. Geçen hafta kar yüzünden bütün sınavlarım bu haftaya sarktı. Her gün 2şer tane sınavım var ve hepsi ezber.Korkarım eleneceğim aranızdan. Ama sınavlarım biter bitmez spor salonuna yazılacağım.
Bir ayın sonunda yine de ölçülerimi alacağım ama kuzum :) spora başlamış olurum zaten.Derslerin daha onemli tatlim sporu sonra da yaparsin:)
Tabi tatlim yeni takimlar kurulucak zaten aksatma sporunu:)Bir ayın sonunda yine de ölçülerimi alacağım ama kuzum :) spora başlamış olurum zaten.
Aksatmam tatlım. Senin sınavların bitti mi?Tabi tatlim yeni takimlar kurulucak zaten aksatma sporunu:)