jillian michaels2.grup

Kızlarımm. :) Ben bugününkini yarın sabah, yarınınkini de yarın akşam yapacağım. :) Çok yoğun bir akşamdı kaçırmak da istemediğimden böyle bir taktik uyguluyorum.

Kızlarımm. :) Ben bugününkini yarın sabah, yarınınkini de yarın akşam yapacağım. :) Çok yoğun bir akşamdı kaçırmak da istemediğimden böyle bir taktik uyguluyorum.
Normaldeyarin tatil gunumuz bugunkuni yarin yap ama aksam yapmana gerek yok tabi eksin var miydi hatirlayamadim onu tamamlayabilirsin

Hepinize bol dinlenmeli pazarlar diliyorum kızlar. Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle...

Neden ?
Neyin var ?
Umarım ciddi bir şey yoktur.. özel değilse soruyorum.

Gunaydin bitanelerimmm
Dun gece arkadaslarimda kldim pek giremedim:)
Masmavim neyin var kuzum

ne oldu tatlım, kıyamam sana
Selam kızlar..
İlginiz için çok teşekkür ediyorum öncelikle. Çok tatlısınız!

Bu arada dün ve bugün sporumu yaptım zorla da olsa...

Sorunum erkek arkadaşımla ilgili. Küstüm sana dedim en son ama çok seviyorum, kıyamıyorum hiç... Bu aralar birbirimizi hiç anlamıyoruz. O bana çatıyor ben ona... Zor dönemlerden geçtik, geçiyoruz ama öyle yıprandık ki artık ufacık bir sıkıntı dağ oluyor resmen.... 4,5 seneyi aştık; çoğu zaman uzaktan bazen yan yana geçirdik bu zamanı. Okulum bittikten sonra artık ciddi bir adım atmayı düşünüyoruz ama zaman ilerledikçe zarar görüyoruz sanki....

Az çok anlamıştım erkek arkadaşınla ilgili olduğunu.. yoksa bir gece girip ''Canım sıkkın.'' deyip çıkmanın bir açıklaması olamazdı..
Bu süreçlerden her çift geçer, inişler çıkışlar dozunda olmalı elbet.. Fakat sizin çok aştıysa artık oturup;
''Nerede hata yapıyorum, yapıyor.''
''Bu anlaşmazlıklar neyden meydana geliyor.''
''Anlaşmamazlığın sebebi nedir''

Bu soruları gözden geçirin. Eski zamanlar ve şimdiki zamanlar kıyaslama yapın. O zaman sorunun cevabına ulaşabilirsiniz. Arada kız, erkek, yalan, aldatma sorunları yoksa eğer ikinizin birbirinize çakmanızın nedeni ikiniz olabilirsiniz.
Anlaşmamazlıkların bir nedeni de karşı tarafların yaşadığı sıkıntı dönemler olabilir, ailevi sorunları olabilir onu size yansıtmak istemezse öfkesi size patlayabilir.
Oturup sakin sakin konuşmakta yarar sağlayabilir.

Canm sorun sende mi onda mi ya da iliskinizi sarsicak bir sey mi yasadiniz durduk yer boyle olmaz ya

11.01.2015
Eksileri olup tamamlayanlar arti atsin kendine:)
Tatlibikiz:+
alintilayip atin arkadaslar bugun yapanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…