- 5 Şubat 2008
- 653
- 436
- 39
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Canim benim artimi atabilirsin
[/QUOTEpaylasicamuzum attim bilee :))
Smdi sicacik yatagmdayim dunun ve bugunun artilarini yarin paylasicam:)))
Supersin hayatmKızlarımm. :) Ben bugününkini yarın sabah, yarınınkini de yarın akşam yapacağım. :) Çok yoğun bir akşamdı kaçırmak da istemediğimden böyle bir taktik uyguluyorum.
napayım ya çareler tükenmiyor.Supersin hayatm
Normaldeyarin tatil gunumuz bugunkuni yarin yap ama aksam yapmana gerek yok tabi eksin var miydi hatirlayamadim onu tamamlayabilirsinKızlarımm. :) Ben bugününkini yarın sabah, yarınınkini de yarın akşam yapacağım. :) Çok yoğun bir akşamdı kaçırmak da istemediğimden böyle bir taktik uyguluyorum.
Aa evet doğru ya, ben onu unutmuşum tamamen.Normaldeyarin tatil gunumuz bugunkuni yarin yap ama aksam yapmana gerek yok tabi eksin var miydi hatirlayamadim onu tamamlayabilirsin
Eksin var miydi senin kuzumAa evet doğru ya, ben onu unutmuşum tamamen.Tamam canım anlaştık.
Yoktu canım Allah'tan :))Eksin var miydi senin kuzum
Rahat rahat dinlenebilirsin o zamann:))Yoktu canım Allah'tan :))
Sabahtan sporumu yapayım ki akşama kadar dinleniyim.Rahat rahat dinlenebilirsin o zamann:))
Neden ?
Neyin var ?
Umarım ciddi bir şey yoktur.. özel değilse soruyorum.
Gunaydin bitanelerimmm
Dun gece arkadaslarimda kldim pek giremedim:)
Masmavim neyin var kuzum
Selam kızlar..ne oldu tatlım, kıyamam sana
Az çok anlamıştım erkek arkadaşınla ilgili olduğunu.. yoksa bir gece girip ''Canım sıkkın.'' deyip çıkmanın bir açıklaması olamazdı..Selam kızlar..
İlginiz için çok teşekkür ediyorum öncelikle. Çok tatlısınız!
Bu arada dün ve bugün sporumu yaptım zorla da olsa...
Sorunum erkek arkadaşımla ilgili. Küstüm sana dedim en son ama çok seviyorum, kıyamıyorum hiç... Bu aralar birbirimizi hiç anlamıyoruz. O bana çatıyor ben ona... Zor dönemlerden geçtik, geçiyoruz ama öyle yıprandık ki artık ufacık bir sıkıntı dağ oluyor resmen....4,5 seneyi aştık; çoğu zaman uzaktan bazen yan yana geçirdik bu zamanı. Okulum bittikten sonra artık ciddi bir adım atmayı düşünüyoruz ama zaman ilerledikçe zarar görüyoruz sanki....
Canm sorun sende mi onda mi ya da iliskinizi sarsicak bir sey mi yasadiniz durduk yer boyle olmaz yaSelam kısr..
İlginiz için çok teşekkür ediyorum öncelikle. Çok tatlısınız!
Bu arada dün ve bugün sporumu yaptım zorla da olsa...
Sorunum erkek arkadaşımla ilgili. Küstüm sana dedim en son ama çok seviyorum, kıyamıyorum hiç... Bu aralar birbirimizi hiç anlamıyoruz. O bana çatıyor ben ona... Zor dönemlerden geçtik, geçiyoruz ama öyle yıprandık ki artık ufacık bir sıkıntı dağ oluyor resmen....4,5 seneyi aştık; çoğu zaman uzaktan bazen yan yana geçirdik bu zamanı. Okulum bittikten sonra artık ciddi bir adım atmayı düşünüyoruz ama zaman ilerledikçe zarar görüyoruz sanki....