★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

6 ŞUBAT
@@Aynura88
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili
@@Semipermeable+
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel+
@@Callan pinckneY

6 ŞUBAT
@@Aynura88 +
@@deadline
@@Semipermeable+
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel+
@@Callan pinckney

6 ŞUBAT
@@Aynura88 +
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili +
@@Semipermeable+
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel+
@@Callan pinckney

ay cuma listeler sonuçlar derken aklımdan çıkmıştı jillian az kalsın bugün yapmayacaktım diyrum bugün bişey yapmadım ben bir koşu gidip yapayım misafir falanda vardı çok yorgunum ama el mahkum değil mi

6 ŞUBAT
@@Aynura88 +
@@deadline +
@@gaz_ lambasinin_ fitili +
@@Semipermeable+
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel+
@@Callan pinckney
yaptım geldim iyi geceler kızlar

kaptanım ben bugun yapamadım mağlesef,haftasonu da sehir dısındayım
pazartesi görüsürüz
callancım şu squat programı vardı ya resim onu bana tekrar atarmısın kolay biyerdeyse özelden haftaya ona başlamayı düşünüyorum ciddi olarak eğer zor olursa geçmişten bulayım özelde olsun elimin altında olsun diye istedim yanlış anlama

7 ŞUBAT
@@Aynura88
@@deadline
@@Semipermeable
@@usriyusra
@@yorgunrapunzel
@@Callan pinckney izinli

Günaydın kızlarrrr. ..sson 3günnn...

7 ŞUBAT
@@Aynura88
@@deadline
@@Semipermeable +
@@usriyusra
@@yorgunrapunzel
@@Callan pinckney izinli

Aynura ben yine yarıda biraktim iki gündür sağ ayağıma basamiyrum ziplamalarda hareeket yapmiyrm o yüzden bırakıyorum lesliede görüşürüz artık

7 ŞUBAT
@@Aynura88
@@deadline +
@@Semipermeable +
@@usriyusra
@@yorgunrapunzel
@@Callan pinckney izinli

Aynura ben yine yarıda biraktim iki gündür sağ ayağıma basamiyrum ziplamalarda hareeket yapmiyrm o yüzden bırakıyorum lesliede görüşürüz artık
geçmiş olsun canım çok bitirdin sayılır aslında level 3 ün de yarısına geldik zaten sağlık önemli zorlama çok

7 ŞUBAT
@@Aynura88
@@deadline +
@@gaz_ lambasinin_ fitili+
@@Semipermeable +
@@usriyusra
@@yorgunrapunzel
@@Callan pinckney izinli

geçmiş olsun canım çok bitirdin sayılır aslında level 3 ün de yarısına geldik zaten sağlık önemli zorlama çok
sağol deadline inanki çok zorladim bugunu de bitireyim olmadı artık ziplamalarida geçip yapsaydım pek bi faydasi olmazdi benim romatizmam var belki ondan da ağrıyor dizlerim zaten levl 1 den beri agriyordu da takmiyrdm ama ayak olunca iş ciddilesiyr

olsun canım buraya kadar gelmen bile çok iyi zaten bu levelde dize çok yükleniliyor o yüzden zor gelmiştir sana zaten bitti sayılır iyi ol artık leslie de görüşürüz dinlen birkaç gün o çok zorlamıyor dizleri daha rahat olur muhtemelen

7 ŞUBAT
@@Aynura88
@@deadline +
@@gaz_ lambasinin_ fitili+
@@Semipermeable +
@@usriyusra
@@yorgunrapunzel+
@@Callan pinckney izinli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…