canım biz salı günü bitiriyoruz inşallah...çarşanbadan itibaren de leslie yapıcaz hep birlikde istersen ona katıla bilirisin...kıslar slm bende başladım jillian michaels 30 days bugün 2. günüm konun başından okumadım ama sanırım bir yarışma mı var bende katılmak isterim aranıza
4 ŞUBAT
@@Aynura88 +
@@deadline +
@@gaz_ lambasinin_ fitili +
@@Semipermeable +
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel
@@Callan pinckney+
Kizlar kusura bakmayin benim + hep sonraki gune kaliyor ama onemli olan yapmis olmam degil mi
HIM ok cnm ben buna daha yenı başladım 3 günüm bugün bitsin tekrar katılırım aranıza teşekkürlercanım biz salı günü bitiriyoruz inşallah...çarşanbadan itibaren de leslie yapıcaz hep birlikde istersen ona katıla bilirisin...
tabi canım önemli olan yapman evet,ama kurallara uyarsak da daha bi güzel olur kuzu...sen leslie ile devam etmiyormusun?
Ağrı olması çok iyi etisini görüyorsun demektirKızlar günaydın size bir sorum olacak ben 2 gün yaptım yürüyemez hale geldim öncesinde zumba falan yapıyordum ama bu başka birşey ya ayaklarım benden ayrı hareket ediyor ağrıdan neyse katlanacağım artık bunlara da sonuç olarak faydası var mı sıkılaşıyor mu vücut gerçekten cevap verirseniz cok sevinirim