- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
beril kaptanım kişiden kişiye değişti tabi ama sonuçlar topiğmiz var oraya yazıyoruz bakabilirsin en iyi incelme çoğu arkadaşta 1. levelde oldu sanırım [/QUOTE
Okuyom bulamayınca sordum fıstıgım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beril kaptanım kişiden kişiye değişti tabi ama sonuçlar topiğmiz var oraya yazıyoruz bakabilirsin en iyi incelme çoğu arkadaşta 1. levelde oldu sanırım [/QUOTE
Okuyom bulamayınca sordum fıstıgım
sonuçlar topiğmiz burası beril kaptanımNe kadar ınceldınız
Güzel sözlerin için çokkkk teşekkürler callanım...bbu kadar deyerlendirmene çok sevindim. ._AYNURA_ kaptanım
emeklerin için çokkkkk çokkkk teşekkürler
ben sizden önce de jillian yapıyordum ama böyle düzenli senin sayende oldu
30 günü seninle beraber güzellce spor yaparak tamamladım,çok mutluyum,vucudumda çok şeyler değişti,en önemlisi spor alışkanlık haline geldi ve bedenim daha kuvvetli..görünüşten ziyade ilk önce sağlık tabiki
bir ömür spor yaparız inşallah.
kaptanım belki burada yıllarca seninle beraber spor yaparız,bunu temenni ediyorum...
tekrar tekrar tüm emeklerin için teşekkürler...
ve diğer tüm arkadaşlara da teşekkür etmek istiyorum,devamlılık ve motivasyon için..
veee listede gördüğüm bu iş bitirici iradeli arkadaşlar (aynura,deadline,semipermeable,gazlambasınınfitili,usriyusra,yorgunrapunzel ve peterpan) , hepimizi tebrik ediyorum,hayatta da tuttuğumuz işi koparalım,iş bitiren olalım ve başaranlar biz olalım inşallah...
yarım yamalak işler ancak özgüvenimizin azalmasına,kendimize inancımızı yitirmemize sebep verir,bundan işleri bitirmek ve zorluklar karşısında pes etmemek çok önemli
böyle olduğunuz için sizi seviyorum; birlikte yol almaya devamm...kopmayalım hatunlar
ay çok güzel anlatmışsın callan katılıyorum canım çok umarım spor bize alışkanlık olur bende aynaya baktığımda çok mutlu oluyorum hala fazla kilolarım olsa da vucudum daha düzgün daha pürüzsüz sanki hatta selülitlerim falan vardı çatlaklar oluşmuştu sporla sıkılaştım sanırım neredeyse yok olmak üzereler en çokta buna seviniyorum birde olduğumdan daha zayıf görünüyorum harika birşey bu bende sizi çok sevdim spr topiklerinde buluşuruz artık_AYNURA_ kaptanım
emeklerin için çokkkkk çokkkk teşekkürler
ben sizden önce de jillian yapıyordum ama böyle düzenli senin sayende oldu
30 günü seninle beraber güzellce spor yaparak tamamladım,çok mutluyum,vucudumda çok şeyler değişti,en önemlisi spor alışkanlık haline geldi ve bedenim daha kuvvetli..görünüşten ziyade ilk önce sağlık tabiki
bir ömür spor yaparız inşallah.
kaptanım belki burada yıllarca seninle beraber spor yaparız,bunu temenni ediyorum...
tekrar tekrar tüm emeklerin için teşekkürler...
ve diğer tüm arkadaşlara da teşekkür etmek istiyorum,devamlılık ve motivasyon için..
veee listede gördüğüm bu iş bitirici iradeli arkadaşlar (aynura,deadline,semipermeable,gazlambasınınfitili,usriyusra,yorgunrapunzel ve peterpan) , hepimizi tebrik ediyorum,hayatta da tuttuğumuz işi koparalım,iş bitiren olalım ve başaranlar biz olalım inşallah...
yarım yamalak işler ancak özgüvenimizin azalmasına,kendimize inancımızı yitirmemize sebep verir,bundan işleri bitirmek ve zorluklar karşısında pes etmemek çok önemli
böyle olduğunuz için sizi seviyorum; birlikte yol almaya devamm...kopmayalım hatunlar
amin kaptanım ay öyle böyle bitirdik sayılır hadi bakalım son 2 hepimize kolay gelsinMerhaba kızlarrr...iki gün gelemedim,misafirleeim vardı.bugün de annemlerdeyim...bugün yarın da yapıyoruz...inşallah yarın sabah sonuçları paylaşırız malum topikde...bitirenler şimdiden paylaşa bilir.bu 2günü de hayırlısıyla bitiririz inşallah.
benim için sıkıntı yok canım zaten son 5 günü yapmadın sanırım bitirdin sayılır boş durmadıysan ne hoş paylaş bence sende görelim neler olmuşSlm kızlar ben jilluani biraktim ama yinwde bos durmuyrm jilliana yakın hareketler yapiyrm ziplamalar dambillar yok yarın sonuçlarımi verebilirmiyim yinede kabul mu