★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

merhaba grubunuzda değildim ama yeni açılacak gruplar var mı merak ediyorum. Leslie dışında grup açmaı düşünen var mı?

4 ŞUBAT
@@Aynura88
@@deadline +
@@gaz_ lambasinin_ fitili
@@Semipermeable +
@@tatlibikiz
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel
@@Callan pinckney+

4 ŞUBAT
@@Aynura88 +
@@deadline +
@@Semipermeable +
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel
@@Callan pinckney+

5 ŞUBAT
@@Aynura88
@@deadline
@@Semipermeable
@@usriyusra
@@yorgunrapunzel
@@Callan pinckney

5 ŞUBAT
@@Aynura88
@@deadline
@@Semipermeable+
@@usriyusra
@@yorgunrapunzel
@@Callan pinckney[/QUOTE]
Günaydın kızlar,

motivasyonunuz mu düştü :KK43:

Günaydın ben yarıda. Biraaktim çok takatsiz kaliyrm yarinda yapamazsam bırakırım herhallde

Günaydın ben yarıda. Biraaktim çok takatsiz kaliyrm yarinda yapamazsam bırakırım herhallde

selam kızlar gittikçe dökülüyormuyuz bana mı öyle geliyor sağlık önemli tabi birde bu program biraz ağır snırım o yüzden gittikçe azaldıko_O ben yapmaya çalışıyorum bu level biraz hareketli ama 2 den daha iyi bakalım 3. levelin bitmesine az kaldı zaten son gayretle yapıp bitirelim :KK66:

4 ŞUBAT
@@Aynura88 +
@@deadline +
@@gaz_ lambasinin_ fitili +
@@Semipermeable +
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel
@@Callan pinckney+
Kizlar kusura bakmayin benim + hep sonraki gune kaliyor ama onemli olan yapmis olmam degil mi

kıslar slm bende başladım jillian michaels 30 days bugün 2. günüm konun başından okumadım ama sanırım bir yarışma mı var bende katılmak isterim aranıza

4 ŞUBAT
@@Aynura88 +
@@deadline +
@@Semipermeable +
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel
@@Callan pinckney+
Kizlar kusura bakmayin benim + hep sonraki gune kaliyor ama onemli olan yapmis olmam degil mi

kıslar slm bende başladım jillian michaels 30 days bugün 2. günüm konun başından okumadım ama sanırım bir yarışma mı var bende katılmak isterim aranıza
canım biz salı günü bitiriyoruz inşallah...çarşanbadan itibaren de leslie yapıcaz hep birlikde istersen ona katıla bilirisin...
4 ŞUBAT
@@Aynura88 +
@@deadline +
@@Semipermeable +
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel
@@Callan pinckney+

tabi canım önemli olan yapman evet,ama kurallara uyarsak da daha bi güzel olur kuzu...sen leslie ile devam etmiyormusun?

canım biz salı günü bitiriyoruz inşallah...çarşanbadan itibaren de leslie yapıcaz hep birlikde istersen ona katıla bilirisin...

tabi canım önemli olan yapman evet,ama kurallara uyarsak da daha bi güzel olur kuzu...sen leslie ile devam etmiyormusun?
HIM ok cnm ben buna daha yenı başladım 3 günüm bugün bitsin tekrar katılırım aranıza teşekkürler

5 ŞUBAT
@@Aynura88 +
@@deadline
@@Semipermeable+
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel
@@Callan pinckneY

5 ŞUBAT
@@Aynura88 +
@@deadline +
@@Semipermeable+
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel
@@Callan pinckneY

5 ŞUBAT
@@Aynura88 +
@@deadline +
@@Semipermeable+
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel+
@@Callan pinckneY

Kızlar günaydın size bir sorum olacak ben 2 gün yaptım yürüyemez hale geldim öncesinde zumba falan yapıyordum ama bu başka birşey ya ayaklarım benden ayrı hareket ediyor ağrıdan neyse katlanacağım artık bunlara da sonuç olarak faydası var mı sıkılaşıyor mu vücut gerçekten cevap verirseniz cok sevinirim

Kızlar günaydın size bir sorum olacak ben 2 gün yaptım yürüyemez hale geldim öncesinde zumba falan yapıyordum ama bu başka birşey ya ayaklarım benden ayrı hareket ediyor ağrıdan neyse katlanacağım artık bunlara da sonuç olarak faydası var mı sıkılaşıyor mu vücut gerçekten cevap verirseniz cok sevinirim
Ağrı olması çok iyi etisini görüyorsun demektir
Kesinlikle sikilasip inceliyrsn biz yapiyruz faydasını gördük

6 ŞUBAT
@@Aynura88
@@deadline
@@Semipermeable+
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel
@@Callan pinckneY

X