Paleland selam. öncelikle aman dikkat, sakatlanmamak en büyük esasımız olmalı zaten. egzersiz sırasında yavaşlamayı, durmayı vs iyi ayarlamak gerekiyor. jillian ın bu egzersizi başka başka egzersizlere baktığımızda epey hafif kalıyor aslında. ben bu sebepten tercih etmiştim en azından ama işte çok hamız, o bu derken sakatlanmalar olabiliyor. (sık sık yavaşladığım için ağrıyan dizlerimin artık ağrımadığını söyleyebilirim yine de)
grup meselesine gelince.. tamamen motivasyon amacıyla kurulmuş bu grubun seni kasmasına, grubu eziyeti arttıran bir etken olarak görmene üzüldüm. son 8-9 gün kaldığından belki kurallar değişmez ama belki hafifletilebilirdi. yine de o kurallar motive olalım, işin peşini bırakmayalım diye koyuluyor azıcık baskı yapması çok normal.. sonuç itibariyle, 1 hafta daha dayansan ne güzel olurdu ama sağlık olsun, sakatlığın ciddi boyutta ise hele dediğin gibi daha hafif ilerlemek çok daha iyi olacaktır..
Sen ne yapmayı düşünüyorsun kuzu?10 şubatta mı bitiyor kaptanım
yeni grup ne zaman başlayacak
hadi bakalım hayırlısı
çok iyi bu video ya...beli falan da çalıştırıyor,kaslarının ağrımasından anladım ben....indire bilseydim keşke...leslie 2 mile istiyorum ben de
canım ben hem leslie 2yapıyorum hem de sayıyla bacak haraketleri,mesela dün 700tane yaptım...leslie 4mile falan bulamıyorum.bilmiyorum neden ama ben sporda sayıları severim. ..o kadar zor yaptım ki evde misafir var yatili ve ben cok fena hasta oldum yollarda boğazım cok kötü sesim kısık kulağım ağrıyor birde üstüne regl oldum kırılacak gibi halsizim ama yapmaya çalıştımbirde bende leslie ile devam etmeyi dusunuyordum bundan sonra dizlerim jillian da cok zorlanıyor son zamanlarda bakalım bunu bitirebilirsem inşallah bu hastalıkla iyi geceler
leslie zorlamaz canım. size tavsiyem 2 yi başka bir sporla yapmanız. 3 mile ve 4 mile e yoğunlaşmanız. 4 mile cidden iyi :) orada her yaştan cinsiyetten insan var.
yine 30 günlük bi gün izinli olsunKızlar benden başka anlaşılan kimse spor grupuna rehberlik etmek istemiyor.o zaman ben takımlara leslie yapmayı duyurucam ama onu da kaç günlük bi program şeklinde yapayım bilmiyorum...