Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallaha malum cuma sessizliyi...hepimiz sonuçlara odaklıydık.neyse ki bitti...ve çok şükür yine derecedeyizzz...Herkes nerdee
callancım şu squat programı vardı ya resim onu bana tekrar atarmısın kolay biyerdeyse özelden haftaya ona başlamayı düşünüyorum ciddi olarak eğer zor olursa geçmişten bulayım özelde olsun elimin altında olsun diye istedim yanlış anlamakaptanım ben bugun yapamadım mağlesef,haftasonu da sehir dısındayım
pazartesi görüsürüz
geçmiş olsun canım çok bitirdin sayılır aslında level 3 ün de yarısına geldik zaten sağlık önemli zorlama çokAynura ben yine yarıda biraktim iki gündür sağ ayağıma basamiyrum ziplamalarda hareeket yapmiyrm o yüzden bırakıyorum lesliede görüşürüz artık
sağol deadline inanki çok zorladim bugunu de bitireyim olmadı artık ziplamalarida geçip yapsaydım pek bi faydasi olmazdi benim romatizmam var belki ondan da ağrıyor dizlerim zaten levl 1 den beri agriyordu da takmiyrdm ama ayak olunca iş ciddilesiyrgeçmiş olsun canım çok bitirdin sayılır aslında level 3 ün de yarısına geldik zaten sağlık önemli zorlama çok
olsun canım buraya kadar gelmen bile çok iyi zaten bu levelde dize çok yükleniliyor o yüzden zor gelmiştir sana zaten bitti sayılır iyi ol artık leslie de görüşürüz dinlen birkaç gün o çok zorlamıyor dizleri daha rahat olur muhtemelensağol deadline inanki çok zorladim bugunu de bitireyim olmadı artık ziplamalarida geçip yapsaydım pek bi faydasi olmazdi benim romatizmam var belki ondan da ağrıyor dizlerim zaten levl 1 den beri agriyordu da takmiyrdm ama ayak olunca iş ciddilesiyr
beril kaptanım kişiden kişiye değişti tabi ama sonuçlar topiğmiz var oraya yazıyoruz bakabilirsin en iyi incelme çoğu arkadaşta 1. levelde oldu sanırımNe kadar ınceldınız