- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
ben de lesliedeyim,senin takımındayım kaptanım :))))yok ben strong 3mile yapıyorum çok terliyorum,2mile de bulamıyordum,yoksa benim de zamanım yok...sadece dizi izlerken yapıyorum sıkılmıyorum ondan,2mile super olur.o zaman sen de mi leslie takımındansın?sen ne düşünüyorsun canım?hangi dallara ayıralım sporu?
evet kuzum linki koysana indireyim hemen...çok teşekkürler....kaptanım gözükmedi mi,bende video gözüküyor
gözükmediyse, google'a bunu yaz: leslie sansone 2 mile dailymotion o zaman cıkar
torent indirme programın varsa,torent linkini de bulup yollayabilirim inşallah
ben de lesliedeyim,senin takımındayım kaptanım :))))
jillian daha etkili ama sıkıldım,1 ay leslie daha sonra yine jilliana dönerim
Yaptm tabii guzel terletiyor ve kizlarin vucudu yapmamiza yetiyor yani :)sen de yaptın mı
ben de cokk severim,eğlenerek bolbol spor işte :))
Boyum 1.54 malesef 52 kilo bile fazlaboyunkaç usriyusra
ama ben yükleyemedim...bu linkte leslie 1 mile ve 2mile var
https://kickass.so/leslie-sansone-walk-away-the-pounds-express-1-2-miles-t220350.html
bir de leslienin 5günlük programı varmış,içeriği nasıl bilmiyorum ama onu da indiriyorum şimdi
https://kickass.so/leslie-sansone-ultimate-5-day-walk-plan-customizable-2012-iso-t8410779.html
Hangi sporu seçersen kaptanı olacaksın haaya o kadar yazdım ipadde geri al tusuna basmısım gitti. Uffff.. Neys ozetleyeyım aynuracım.
Ben zaten jillianla birlikte en az 1 mile den 3 mile ladar haftada 3-4 gün yapıyordum. En az 3-4 gün yapmak kaydıyla kabul edersen ekibinde olabilirim. Çünkü yanında ek egzersızde yapacagım. Ripped, kills thigts vs. Eğer tek yapacaksanız leslie i 4 mile çok iyi..
Devam edeceğim spor t25 focus olabilir ya da ripped. Sharun un etkili bir programı. 25 dk da 1.5 saatlik etkiliymiş. Araştorıp döneceğim..
Fark etmez kuzum...leslie topiği olacakk...Aynura leslienin kaç mili yapmayı dusunuyrn senin grubuna katilayim ben topik acamam
ya o kadar yazdım ipadde geri al tusuna basmısım gitti. Uffff.. Neys ozetleyeyım aynuracım.
Ben zaten jillianla birlikte en az 1 mile den 3 mile ladar haftada 3-4 gün yapıyordum. En az 3-4 gün yapmak kaydıyla kabul edersen ekibinde olabilirim. Çünkü yanında ek egzersızde yapacagım. Ripped, kills thigts vs. Eğer tek yapacaksanız leslie i 4 mile çok iyi..
Devam edeceğim spor t25 focus olabilir ya da ripped. Sharun un etkili bir programı. 25 dk da 1.5 saatlik etkiliymiş. Araştorıp döneceğim..